2010 Eyll anneleri buraya

ayyy kızlar hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.boşverin bakın mucizelerimiz karnımızda artık :)
onlardan önemli hiç bişiy yok...
dün akşam benim eşimde benim yüreğimi ağzıma getirdi..
eşim çalıştığı yerin aynı zamanda arama kurtarma ekibinde dediki akşam hayatım üzüleceksin ama biz haitiye gidiyoruz...
o anda beynimden vurulmuşa döndüm yaa dedim karım hamile de zor geçiyo de gitme bende gelirim vs vs..sıralıyorum ama ağlayacak gibi oldum...
sonra sarıldı yok canım üzme kendini yok öyle bişiy dedi.
delirdim.
dedim bana böyle şeyler yapma !!!!

ev işi yapan varmı kızlar

canım ben çalışıyorum normaldede ev işi yapmıodum,kayınvalidem bizimle yaşıyor evlendiğimden beri o yapıor saolsun elimi bişeye sürdürmez şuan daha özen gösteriyor.işte de yorulmuyorum zaten masabaşı olduğu için yalnız dolmuş durağına uzak olduğu için yürüyorum ilk aylar yürümek zararlı mı acaba kızlar?CADIARZU

bişey sorucam kızlar ultrason kagıdında gs 12.1mm yazıyo

şimdi bu boyumu oluyor

acaba 1 mm mi demek istemiş...12.1mm mi demek istemiş

canım ben çalışıyorum normaldede ev işi yapmıodum,kayınvalidem bizimle yaşıyor evlendiğimden beri o yapıor saolsun elimi bişeye sürdürmez şuan daha özen gösteriyor.işte de yorulmuyorum zaten masabaşı olduğu için yalnız dolmuş durağına uzak olduğu için yürüyorum ilk aylar yürümek zararlı mı acaba kızlar?CADIARZU

canım benim dr 7.haftaya kadar çok fazla yürüme dedi ondan sonra akşamları yarımsaat yürü dedi

ipekyok takma kafana erkekler hep böyledir anlamazlar kolay kolay bizi..beni,m eşimlede ilişki sorunuvar hergün istese ,sesimi cıkarmasam olucak yani..dün restcektim..küstü bana huzursuzluk cıkardı..bende dayanamadım..yufka yürekliyim.tamam dedim.ilişki sonrası lekelenme gelince korkudan bembeyaz oldu ..benim yüzünden oldu dedi bütün gece uyumadı..şimdi korkunca daha yaklaşmıcam sana dio..halbuki önceden dinlese böle sorun olmıcak

Doğru önceden dinleseler sıkıntı olmayacak ama nerde..Benim eşim çok anlayışlıdır aslında..Ama bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum:1shok: Ben çok duygusal biriyim,bebişle birlikte bu daha çok depreşti galibamafoldumben mafoldumben

eee benimde ultroson kağıdında ilk keseyi gördüğümüz zaman
GS:126cm yazıyodu.ama boy mm olarak yazılıyor burada ???
valla sormamıştımda o zaman boyunu falan.
bu akşam gidince sorarım artık..

Doğru önceden dinleseler sıkıntı olmayacak ama nerde..Benim eşim çok anlayışlıdır aslında..Ama bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum:1shok: Ben çok duygusal biriyim,bebişle birlikte bu daha çok depreşti galibamafoldumben mafoldumben

benim eşimde cok ince cok anlayıslıdır..4 tane abla yanında büyüdüü için kadın ruundan iyi anlıyor..ama arada tutuyor..bizde hassas zamanımızda oldugumuz için kaldıramıyoruz..aslında cok büyük sorunlar değil..insanlar neler yazıyorlar..şükürler olsun yinede

ufuk canım maşşallah bebişin uzun boylu galiba kız benim geçn hafta 6 haftalıkken 5mm çıkmıştı)))))
bakalım bugün ne çıkacak...
seninki maşşallah 1cm e ulaşmış ve geçmiş...yavrum maşşallahhh.....

lilacım bende dünakşam 1 tabak roka yedim bol limonlu yaa pek güzeldi...sorcam doktora..hadi taze naneyi duydumda rokayı ilk kez duyuyorum

ayyy kızlar hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin.boşverin bakın mucizelerimiz karnımızda artık :)
onlardan önemli hiç bişiy yok...
dün akşam benim eşimde benim yüreğimi ağzıma getirdi..
eşim çalıştığı yerin aynı zamanda arama kurtarma ekibinde dediki akşam hayatım üzüleceksin ama biz haitiye gidiyoruz...
o anda beynimden vurulmuşa döndüm yaa dedim karım hamile de zor geçiyo de gitme bende gelirim vs vs..sıralıyorum ama ağlayacak gibi oldum...
sonra sarıldı yok canım üzme kendini yok öyle bişiy dedi.
delirdim.
dedim bana böyle şeyler yapma !!!!

Bizi anlamakta neden zorlanırlar hiç anlamam.Biz üzdüklerinde 2 kişilik yaşıyoruz bunları:eek:lmaz:

evet mopsyim bende bu gün soracam doktora koyu yeşil yapraklı yeşillikler yiyin yazıyodu nette bende faydalıdır diye aldım nasılda güzeldi...
naneyi bende duymuştum taze nane tehlikeliymiş ama rokayı hiç duymamıştım....

bu kadar uzun olması beni şüphelendirdi acaba..hiç böyle uzun olan arkadaşımız daha varmı..daha önceden duydunuz mu?

benim boyum 1.70 eşim 1.85 etkili etkili olabilir mi acaba

X