- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.361
kızlar ben çıkıyorum doktora gidiyoruz.
nolur dua edin bize hayırlı haberlerle gelelim teyzeleriii :)
clk yazmıyor ama benim kagıdımda
benim orda 2,3 mm yazıyor doktoruma ne kadar diye sorduğumda 2.3 mm dedi.benimde gs yazan yerde 20.9 yazıyor bu dönem için çok fazla bir rakam çünkü..ancak 8,9. haftada 20 mm de olabiliyormuşi.ama belki ben yanılıyorumdur..
kimse yapmıyacak canım
dışardan hazır yiyeceksinizzz
tabi eşler ne kadar dayanır bilemembilmiyorumkismile
sürekli dışardanda yiyemiyor insan..Yağları falan bi ayrı oluyor...Her yerede güvenilmiyor...
SLMM CNMM BEN HAZİRAN ANNESİYİM 5 AYLIKO LDUK BİZZ sorunsa cvp vermek istedimmm senni sağlık ocağıyla işin 5 aylıkken bşlıcak tetanoz aşısı için o yüzden ger i çevirmesi normall bu arada bulantılarınızda hayet normal ne zaman 3 aylık olcaksınız o zamann rahat nefes alırısınız RABBİM evlatlararınız korusunnn sağlıkl sihat versinnn
SLMM CNMM BEN HAZİRAN ANNESİYİM 5 AYLIKO LDUK BİZZ sorunsa cvp vermek istedimmm senni sağlık ocağıyla işin 5 aylıkken bşlıcak tetanoz aşısı için o yüzden ger i çevirmesi normall bu arada bulantılarınızda hayet normal ne zaman 3 aylık olcaksınız o zamann rahat nefes alırısınız RABBİM evlatlararınız korusunnn sağlıkl sihat versinnn
olabilir tatlım hemen hemen aynıyız çünkü.sağlıkla gelsin bebişlerimiz.beni ayda bir çağırıyor senin nasıl doktora gidişler.
iyi akşamlar kızlar..Bebişle beraber doymak için yemek yapmaya gidiyoruz :gitme:
hoşgeldin canım bende 5+2 yim daha görmedim keseyi pazartesi görecem inş.sen ne güzel yarın gidiosun.zaman geçmior..senin kan değerin kaç canım :uhm:
benim dün lekelenmem oldu oyuzden ben bugun gittim.10 gun sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi..bu gittigim doktor benim doktorum deildi..cok begenmedim..10 gun sonra kendi doktoruma gidicem..bakalım o ne dicek
atk meraba canım nasılsın? aşağıda durma gelsene yanımıza:hulya:
Daha kan testi yaptırmadım. Evdeki testlerden baktım. İnce çizgi çıktı. Kızımda da öyle olmuştu. Yarın ilk kontrolümüz var. Kızımda 4+3'ye 6mm'lik kese görünmüştü. Bu sefer de görünür diye umut ediyorum. İnşallah. Yarın ola hayrola.
Benim de çok açık kahverengi akıntım var. Bir önceki hamileliğimde de 3 ay olmuştu. Hatta 6. haftada kanamam da olmuştu. 3 ay sürekli yattım. Sadece wc, banyo, yemek dışında hiçbirşey yapmadım. Ama şimdi böyle bir lüksüm yok. Kızım 7. ayını yarın bitirecek. Ona bakıyorum. Artık Allah'a emanet. Doğacağı varsa o da bizim yanımıza gelecek.