- 3 Ocak 2008
- 4.200
- 29
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.281
dün benden ilk önce pembe sonra kahverengi leke gelmeye başladı..bı sabah doktora gittim..ultrasonla baktı kese göründü..ultrason kagıdında 12.1 mm yazıyo boyu.internetten baktıgım sat a göre 6+0 günlük hamileyim ultrasonda 5+0 cıktı..doktor ilişkiyi yasakladı herhangi kanama olursa hemen gel düşük tehlikesi var dedi 12.1 mm sizce nasıl? poregestan verdi sabah akşam..bide bende sarı akıntı kasıntı var onun için ilk üç ay ilaç veremeyiz ama krem verebilirim dedi..doktordan geldigimden beri cok feci başım dönüyo bilgisayar ekranına bile zor bakıyorum...
dün benden ilk önce pembe sonra kahverengi leke gelmeye başladı..bı sabah doktora gittim..ultrasonla baktı kese göründü..ultrason kagıdında 12.1 mm yazıyo boyu.internetten baktıgım sat a göre 6+0 günlük hamileyim ultrasonda 5+0 cıktı..doktor ilişkiyi yasakladı herhangi kanama olursa hemen gel düşük tehlikesi var dedi 12.1 mm sizce nasıl? poregestan verdi sabah akşam..bide bende sarı akıntı kasıntı var onun için ilk üç ay ilaç veremeyiz ama krem verebilirim dedi..doktordan geldigimden beri cok feci başım dönüyo bilgisayar ekranına bile zor bakıyorum...
slm kızlar..Dünden beri çok kötüyüm..Akşam üzeri içime bir sıkıntı çöktü..Sonrada eşimle konuşurken söylediği bir söze çok alındım.ohaoldumsmile..Geceden beri ağlıyorum mafoldumben mafoldumben Canım çok sıkkın...Gözlerim balon gibi olmuşmafoldumben..Gece uyurkende karın ağrım tekrar başladı..Ara ara kramplar giriyor kafamçokkarıştı mafoldumben
az önce progestan aldım onadan mı acaba basım dönüyo sizdede oluyo mu..bide 5 haftalık kesede 12.1 mm büyük geldi beni şüphelendirdi neden acaba
ben gidim yatım ozaman yarında görümcemler gelicek yemege temizlik duruyo ..stes yaptım şimdi..1 saat dinlenim..temizlige başlıyım bari
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin ben 2009 eylül annesiyim bende kızıma hamileyken progestan kullanmıştım bende baş dönmesi ve inanılmaz karın şişliği yapmıştı korkma canım yan etkisi..ama sakın ilacını bırakma bebişimizinde gelişimi gayet iyi maşallah annesi..sen moralini yüksek tut ki oda rahat gelişsin annesi..a.s