2010 Eyll anneleri buraya

tubiş tuzlu çubuk krekerde iyi geliyomuş..
tabii ben bulantının nasıl bişiy olduğunu bilmediğim için duyumlarıma göre konuşuyorum :)

tubiş tuzlu çubuk krekerde iyi geliyomuş..
tabii ben bulantının nasıl bişiy olduğunu bilmediğim için duyumlarıma göre konuşuyorum :)

lilacım sen tarih olarak bana yakınsın..Bende de bulantı yok ama midemde çok garip bir tat var ağız tadım çok farlı sende öyle oluyor mu..bilmiyorumkismile Yoksa hiçbir şey hissetmiyor musundelikafadulden vereliniortak

kızlar hani size dün anlatmıştım bizim çaycının kızını.bugün tıp fakültesine gitmiş hcg bakmışlar yüksek çıkmış normal bi şekilde yükseliomuş şaşkınlar şuanda ne oluyo acaba niye böle oluyo bi fikriniz var mı kızlar?

Allah yardımcısı olsun dün okuduğumda çok üzüldüm onun için:gitme:.Rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir bebiş verir onlara:Saruboceq:

bişey sorucam kızlar ultrason kagıdında gs 12.1mm yazıyo

şimdi bu boyumu oluyor

acaba 1 mm mi demek istemiş...12.1mm mi demek istemiş

canım merhaba,başta bende o sanmıştım ama clk yazan yer ultrason kağıdında , doktoruma sormuştum.çünkü daha çok küçükler.

selam kızlar,ipekyol benimde ağzımda garip bir tat oluyor,neden acaba yaa...

Bilmiyorum canım ya...Öğürme falan oluyor bende ama bulantım yok çok şükür...Gerçi iyimi kötümü onuda bilmiyorum.Ama bu garip tattan dolayı canım su bile içmek istemiyor..
sleepy sende varmı bulantı falan..bilmiyorumkismile

haa evet evet var ağzımda çirkin bi tat.ama bulantı vs şeyler yok.bazen canım hiç bişey yemek istemiyor...
en önemliside su içemiyorum yaa su içmek istemiyorum hani hava sıcak olsa neysede zaten havada soğuk susamıyorum canım su istemiyo /

gebelik sırasında tükürük salgısı fazla miktarda mineral içeriyormuş..bu sebeble agızda acı metalik bir tat oluşmaktaymış..gebeligin ilk üç ayına kadar sürüyomuş canım

sağol canım..Annemde bulantı çok fazlaymış ama ablamda olmamış bakalım biz kime benzeyeceğiz mercimeğimle..Şeniz

aynı sende benim gibisin iki gündür bende de var aynısı...öyle bişey olunca tuzlu bişeyler yiyorum hemen,kusmaya alıştırmamak lazımmış

kızlar bugun doktor eğer migde bulantın artarsa hemen yemek yapmayı bırakıyosun dedi...

ben yapmazsam kim yapıcak yemegimi :)

demek ondan oluyor bu tat.bende inanılmaz su içiyorum kızlar gece kalkıp bile içiyporum ve sürekli tuvaletim geliyor doğğal olarak..bende bulantı yok canım şu an herşey iyi gidiyor umarım hep böyle gider..

kızlar bugun doktor eğer migde bulantın artarsa hemen yemek yapmayı bırakıyosun dedi...

kafamçokkarıştı alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ilk haftalırımda öyleydi eşim ben sana bakarım dedi...Sonra her akşam menemen veya kahvaltılığa talimkaydirigubbakcemile3
Gerçi Allah razı olsun aç bırakmadı bizikaydirigubbakcemile3

kimse yapmıyacak canım
dışardan hazır yiyeceksinizzz
tabi eşler ne kadar dayanır bilemembilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…