2010 Eyll anneleri buraya

kızlar midesi bulananlar özellikle ne zaman başladılar sizinkiler
ben sanırım midem hiç bulanmıcak diye geriniyorum ama şimdiden sonrada başlarmıki
bu arada 5+1 iz

bende 6+6 yım ama 3gündür miğdem bulanıyor sabahları çok kötüyüm daha önce miğdemde yanma vardı bulantı yoktu şimdi ikisi birden var yok olmayacak heralde bende diyordum sonradan geldi işte

canım seninle günümüz aynı bakalım kim daha önce doğuracak.
ben daha muayene olamadım.yarın kısmetse ben de görürüm inşallah keseyi.
bu arada geçmişi çok okuyamadım.sen niye sürekli yatıyorsun bir problem mi varki.

günaydın kızlar...

geçmiş sayfalarda birisi roka falan yemeyin yazmış..ben 1 tabak roka yemiştim düngece üzerine limon sıkıp
1 tabakta marul yedim aynen...yani sağlıklı diye yemiştim yaw bunu bugün doktora soracağım bakimbilmiyorumkismile

bende böyle bişi buldum...başka bir sitedede özellikle çiğ sebze tüketmeye özen gözterin.magnezyum yönündende koyu yeşil sebzeler zengindir.magnezyumda düşükleri engeller yazıyordu ama...
doktora da soracağım
maruldada sütten daha fazla kalsiyum var..süt içemeyenler marul tüketebilir<

En Zengin C vitamini Kaynakları (100 gr)

Kivi - 100 mg Mandalina - 31 mg

Ispanak - 51 mg Portakal -50 mg

Tere - 87 mg Brüksel Lahana - 82 mg

Greyfurt - 38 mg Domates - 23 mg

Kır. Lahana - 61 mg Çilek -59 mg

Tazebiber - 128 mg Karnabahar - 78mg

Beyaz Lahana - 47 mg Maydonoz - 172 mg

Roka -120

Sağlıklı olmak, vücut direncimizi yükseltmek için günlük beslenmemizde;

En az 3 porsiyon meyve
ıçinde roka maydonoz olan yeşil salata
1 tabak sebze yemeği olmasına çalışalım

ben de salata yiyorum.içinde taze nane de oluyor üstelik.dr. uyarmadığına göre
sorun yoktur bence.aşırı tüketilirse belki.sonuçta salatada nekadar yiyoruzki.

bu arada benim bulnatılarım olmuyordu hiç ama şu an midem bulanıyor,
başlıyor muyuz acaba.kaç haftalıkken başlarki.buzamana kadar olmaması demek
bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmiyor mu acaba.

6haftada başlıyor canım..benımde çok bulanıyordu birkaç gündür rahatım ama belki yine başlar bilemiyorum..
güniçinde arada geliyor ama bikez öğürüyorum geçiyor yani kusma falan yok öyle

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize.allah bebişlerimizi korusun.olmayanlara da tattırsın bu güzel duyguyu.:Saruboceq:

kızlar hayırlı olsun bebeişleriniz
günaydın kızlar
amin seherbayer
ben bu sabah kusmadım ama bulantım var

ooo çok sevindim tekrarmı oldu canım ne güzel hiç bekletmedi seni bebişin Allah doğurduğun günleri görmeyi nasip etsin kızlar hepimizin

kızlar hayırlı olsun bebeişleriniz

ooo çok sevindim tekrarmı oldu canım ne güzel hiç bekletmedi seni bebişin Allah doğurduğun günleri görmeyi nasip etsin kızlar hepimizin

amin canım
evet çok bekletmedi bebeğim beni 2.ayında hemen geldi

yok keseyi gördük
haftaya cuma çağırdı dr gidicez hem bebişi görücez hem de kalp atışlarını duyucaz inşllh

sorma canım ya dün akşamdan beri benimde akıntım yoğunlaştı hatta akşam korktum kan mı gelior die hemen baktım ama şeffaf renksiz bir akıntı.canım sen keseyi kaçıncı haftada gördün?

5+4 gördük sata göre 2 gün geri çıktık ozaman dr 40 günlük dedi

kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi

ayyy bunu okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm yaaa dün akşam balık yaptım yanındada yeşillik olsun faydalıdır diye bir kase roka doğradım ve yedim...
şimdi içim nasıl kötü oldu duyunca yaaaaaa :gitme:
bi kere yemeyle bişiy olmaz demi kızlar nolur rahatlatın beniiiii :a015:

yok canım bir kereyle bişey olmaz
ben d rokayı ilke kez duydum
ibrahim saraçoğlu taze nane maydonoz yemeyin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…