2010 Eyll anneleri buraya

ayyy korktum valla bozocum nasılda hoşuma gitti limonlu limonlu valla daha var atarım eğer öyle bişiy varsa :KK43:

günaydın arkadaşlar ..............

aşırı yenirse kasları gevşettiği için düşüğe neden olabiliyor..bi kaç kere yemeyle bişicik olmaz!

Kızlar hangi hastaneye gidiyorsunuz..
Ben de bugün ilk muayeneme gidicem, ama karar veremiyorum.. Eve yakın olsun yolarda sürünmiyim diye düşündüm.. Or ahayim e gidecektim nevin hanımı çok tavsiye ediyorlar ama en erken çarşambaya randevu veriyorlar o kadar beklemek istemiyorum :KK43:(

ben 2 kere tıp fakültesine gittim orada keseyi gördük tahlillerim yapıldı kalp atışını duyduk.çokta güzel ilgilendiler...
bu günde onvak hastanesine gideceğiz bakalım.
ssk anlaşmalı çok güzel bir hastane babası merak ediyor mercimeğimizi onun için bu akşam gideceğiz...

selam kıslar günaydın hepinize nasılsınız bakiim bugün kızlar maydanoz nane ve roka evet malesef düşüğe sebeb olabiliolar ancak az tüketiminde zararı olmuyo ayrıca soğan sanırım sadece kuru soğan çiğ tüketildiindede aynı etkiyi yapıo

dün benden ilk önce pembe sonra kahverengi leke gelmeye başladı..bı sabah doktora gittim..ultrasonla baktı kese göründü..ultrason kagıdında 12.1 mm yazıyo boyu.internetten baktıgım sat a göre 6+0 günlük hamileyim ultrasonda 5+0 cıktı..doktor ilişkiyi yasakladı herhangi kanama olursa hemen gel düşük tehlikesi var dedi 12.1 mm sizce nasıl? poregestan verdi sabah akşam..bide bende sarı akıntı kasıntı var onun için ilk üç ay ilaç veremeyiz ama krem verebilirim dedi..doktordan geldigimden beri cok feci başım dönüyo bilgisayar ekranına bile zor bakıyorum...

slm kızlar..Dünden beri çok kötüyüm..Akşam üzeri içime bir sıkıntı çöktü..Sonrada eşimle konuşurken söylediği bir söze çok alındım.ohaoldumsmile..Geceden beri ağlıyorum mafoldumben mafoldumben Canım çok sıkkın...Gözlerim balon gibi olmuşmafoldumben..Gece uyurkende karın ağrım tekrar başladı..Ara ara kramplar giriyor kafamçokkarıştı mafoldumben

dün benden ilk önce pembe sonra kahverengi leke gelmeye başladı..bı sabah doktora gittim..ultrasonla baktı kese göründü..ultrason kagıdında 12.1 mm yazıyo boyu.internetten baktıgım sat a göre 6+0 günlük hamileyim ultrasonda 5+0 cıktı..doktor ilişkiyi yasakladı herhangi kanama olursa hemen gel düşük tehlikesi var dedi 12.1 mm sizce nasıl? poregestan verdi sabah akşam..bide bende sarı akıntı kasıntı var onun için ilk üç ay ilaç veremeyiz ama krem verebilirim dedi..doktordan geldigimden beri cok feci başım dönüyo bilgisayar ekranına bile zor bakıyorum...

bence git yat dinlen bi güzel
kendini çok yorma
geçmiş olsun

geçmiş olsun cnm dikat et kendine seninki selvi bylu olcek maşallah

az önce progestan aldım onadan mı acaba basım dönüyo sizdede oluyo mu..bide 5 haftalık kesede 12.1 mm büyük geldi beni şüphelendirdi neden acaba

slm kızlar..Dünden beri çok kötüyüm..Akşam üzeri içime bir sıkıntı çöktü..Sonrada eşimle konuşurken söylediği bir söze çok alındım.ohaoldumsmile..Geceden beri ağlıyorum mafoldumben mafoldumben Canım çok sıkkın...Gözlerim balon gibi olmuşmafoldumben..Gece uyurkende karın ağrım tekrar başladı..Ara ara kramplar giriyor kafamçokkarıştı mafoldumben

canım neden takıosun benimkide neler sölüo kırmak istemeden sölenio ben hiç sallamıom onu hamileliğimi kullanıomuşum yoksa ew pırıl pırıl olurmuş ben yeterki isticekmişim yetermiş

ben gidim yatım ozaman yarında görümcemler gelicek yemege temizlik duruyo ..stes yaptım şimdi..1 saat dinlenim..temizlige başlıyım bari

az önce progestan aldım onadan mı acaba basım dönüyo sizdede oluyo mu..bide 5 haftalık kesede 12.1 mm büyük geldi beni şüphelendirdi neden acaba

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin ben 2009 eylül annesiyim bende kızıma hamileyken progestan kullanmıştım bende baş dönmesi ve inanılmaz karın şişliği yapmıştı korkma canım yan etkisi..ama sakın ilacını bırakma bebişimizinde gelişimi gayet iyi maşallah annesi..sen moralini yüksek tut ki oda rahat gelişsin annesi..a.s

ipekyok takma kafana erkekler hep böyledir anlamazlar kolay kolay bizi..beni,m eşimlede ilişki sorunuvar hergün istese ,sesimi cıkarmasam olucak yani..dün restcektim..küstü bana huzursuzluk cıkardı..bende dayanamadım..yufka yürekliyim.tamam dedim.ilişki sonrası lekelenme gelince korkudan bembeyaz oldu ..benim yüzünden oldu dedi bütün gece uyumadı..şimdi korkunca daha yaklaşmıcam sana dio..halbuki önceden dinlese böle sorun olmıcak

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin ben 2009 eylül annesiyim bende kızıma hamileyken progestan kullanmıştım bende baş dönmesi ve inanılmaz karın şişliği yapmıştı korkma canım yan etkisi..ama sakın ilacını bırakma bebişimizinde gelişimi gayet iyi maşallah annesi..sen moralini yüksek tut ki oda rahat gelişsin annesi..a.s

saol canım cok iyi motive oluyorum sayenizde

X