2010 Eyll anneleri buraya

A&S canım çok seviniorum senin için
2 ay önceydi sanırım klomen topiğinde çok üsülmüştün
bizde seni teselli edioduk bak nerden nereye
çok şükür bu günümüze

bızde yemegımızı yedıkk sımdı... sımdı cnmm nutella cektı onu yıyıoruzzz:))kızlar ben balıgı cok severımm ama malesef artık tıksınıommm ıyyy cok kötuugelıo kokusu burnuma bıdaha yıyemıcem sanırım zor ser yarısını yedımm((

A&S canım çok seviniorum senin için
2 ay önceydi sanırım klomen topiğinde çok üsülmüştün
bizde seni teselli edioduk bak nerden nereye
çok şükür bu günümüze

evt cnm nerden nereye çok ağladım gerçekten çok
gurbette ailemde uzakta olmamda çok daha kötü yapıyodu
neyseki can yoldaşım geldi
bide pıt pıtlarını duysam rahatlıcam

sen keseyi gördün en azından
ben daa onu bile göremedimmafoldumben
inş. salı günü görücem
maşallah sen çok erken görmüşsün

sen keseyi gördün en azından
ben daa onu bile göremedimmafoldumben
inş. salı günü görücem
maşallah sen çok erken görmüşsün

cnm evt drda şaşırdı erkenci biraz benim meleğim
inş keseyide görürsün pıtpıtlarıda duyarsın cnm endişe etme

A&s cim bnmdee3 sene olmadı tup bebek yaptık onunla oldu ılk denememde cok şükür melegım benmlee:)

cnm ben 6 aylık evliyim ama ailemden uzakta çok kötü bi yerdeyim eşimin işi nedeniylre
o yüzden çok istedim bebeğimi can yoldaşı olcak bana
3 sene senin gibi bekleyenlere Allah yardım etsin çok zor

anladım cnm senın ıcınde zor ya aıleden uzak ama bak cok şükur fzla beklememişinnn 6ayda gelmıs cok şükürr gercekten cokzor artık dayanamıodum öle bı agladımkı allaha dedım ıns son ayım olur bu ayımızz oda bana yol gösterdı tup bebe kararı aldık cok şükürr olduu bınlerce sukurr allahıma cok zor seylerden gectım 2 defa anestezı aldım göbegımden ıgneler yaptımmm cok zor cokkkkkk

ewet nagıhancım tupbebek yaptık.

iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim kesemizi gördük ama kalp atışıyla ilgili bişey söylemedi doktor bende sormadım aklıma gelmedi tahliller istedi ama çok şükür keseyi gördükya inşallah pıt pıtlarınıda duyarım 2 hafta sonra tekrar gidicem..buarada midem felaket arabaya bindiğim anda ölcem sandım midemin bulantısından ...kendi tenimin kokusundan bile tiksinir hale geldim en sevdiğim yemekleri bile yiyemez oldum durumum vahim nasıl beslencek bu bebiş bilmiyorum birtek meyve yerken tiksinmiyorum

sevindim canım bebeğinin sana tutunmasına şanslısın herkesin tutmuyor çok şanslısın allah hayırlısıyla kucağına kavuştursun

sevindim canım bebeğinin sana tutunmasına şanslısın herkesin tutmuyor çok şanslısın allah hayırlısıyla kucağına kavuştursun

ewet cnm dıorum yaaa rabbımm ıstee cok büyük cok ıstedım cok agladımmm allahım karsılıgını verdı cokkkkk şükürrrr bınlerce defa...ınss rabbbım kucagımıza aldıgımız gunlerıde gösterırrr ınsssss saglıklaaa...boshayallersmile

Gözün aydın canım..Bizde kalp atışını bekliyoruz:hulya:

kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah.
listeye keseyi görmeyi 5 + 4 eklerseniz sevinirim...
öpüyorum hepinizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…