2010 Eyll anneleri buraya

kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah.
listeye keseyi görmeyi 5 + 4 eklerseniz sevinirim...
öpüyorum hepinizii...

cnm gözün aydın sen yinede dinlen cnm

kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi

kızlar midesi bulananlar özellikle ne zaman başladılar sizinkiler
ben sanırım midem hiç bulanmıcak diye geriniyorum ama şimdiden sonrada başlarmıki
bu arada 5+1 iz

kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi
evet ben de tv de dinlemiştim maydonoz ve naneyi taze nane yemesi sakıncalıymış şimdide olmaz heralde taze nane ama rokayı bilmiyordum
kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah.
listeye keseyi görmeyi 5 + 4 eklerseniz sevinirim...
öpüyorum hepinizii...
hadi gözün aydın sen bol bol dinlen yine
bende yiyorum ama çekerdekli nefret ediyorum seninkide çekirdeklimi veya bunun çekirdeksizi varmı almış eşim yiyemiyorum

ben de sinir oluyorum canım çekirdeklerine zaten kuru üzüm hiç sevmiyorum mecbur yiyorum kan ilaçları almaktan daha iyidir

kızlar kk dan bi arkadaşım söyledi miydeniz bulanınca siyah kuru üzüm yiyin ben biraz önce denedim cidden iyi geliyor

ben sanırım midem hiç bulanmıcak diye geriniyorum ama şimdiden sonrada başlarmıki
bu arada 5+1 iz

canımcım bende oh negüzel bulantım yok derken iki gündür ölüyorum bulantıdann özellikle sabahları

bu arada 5+1 iz

canım moralini bozmayım ama daha çok başındasın, benim 5 haftada başlayıp 37+5 te yani doğumla bitti :)))

yaaaeyvahedigeldismile işte bende bundan korkuyorum

kıyamam korkma,inş.hepiniz çok güzel ve sağlıklı hamilelik geçirirsiniz....zor bir dönemde geçicek hamileliğiniz yazın sıcağında :KK43: Allah hepinizin yardımcısı olsun...
ben inanılmaz sıkıntılı bir hamilelik yaşadım ama doğduğu anda herşey bitermi bitti gitti ve hayat o zmaan başladı... sağlıkla alın yawrularınızı kucağınıza...

hepinize kocaman sevgiler...

kıyamam korkma,inş.hepiniz çok güzel ve sağlıklı hamilelik geçirirsiniz....zor bir dönemde geçicek hamileliğiniz yazın sıcağında :KK43: Allah hepinizin yardımcısı olsun...
ben inanılmaz sıkıntılı bir hamilelik yaşadım ama doğduğu anda herşey bitermi bitti gitti ve hayat o zmaan başladı... sağlıkla alın yawrularınızı kucağınıza...

hepinize kocaman sevgiler...

amin inşllh
şimdi bile kusma bulantı olunca korkuyorum işte
dediğin gibi kucağımıza aldığımız an unutcaz hepsiniboshayallersmile

cnm ben şimdiden sezeryan istiyorum
önerirmisin

canım ilk doğumumu normal yaptım, öneririm......özellikle sonrası...öncesi 17 saat sürdü :)))
ikinciyi sezeryan yaptım onu da öneririm :))

yanlız benim 2 doğumdada epidural uyuşturmadı anatomik yapıyla ilgiliymiş...sez.önce epidural denenip sonra genel anesteziyle yapıldı...çok rahat walla...ben çok hızlı toparlandım...

kızlar benim bugün 2 aylık oldu. ama acayip duygu bölünmeleri yasıyorum. dün 4 kez duygularım değişti. aksamda esimle kavga ettik

evet bende duymuştum yemiyorum çok severim maydonozu ama yiyemiyorum yemiyelim boşver

X