- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.241
kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah.
listeye keseyi görmeyi 5 + 4 eklerseniz sevinirim...
öpüyorum hepinizii...
cnm gözün aydın sen yinede dinlen cnm
evet ben de tv de dinlemiştim maydonoz ve naneyi taze nane yemesi sakıncalıymış şimdide olmaz heralde taze nane ama rokayı bilmiyordumkızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi
hadi gözün aydın sen bol bol dinlen yinekızlar selam.nasılsınız bakalım ?
bugün doktora gittik.
kesemizi gördük çok şükür.
doktorum düşük tehlikesi belirtisi bir durum olmadıgını söyledi.
şükürler olsun rabbim...
isteyen herkeze en kısa zamanda nasip etsin inşallah...
bugün itibariyla 5+4 üz :)
ama ben yatmaya devam.bu defa riske atmıycam. benle sonuna kadar kalıcak meleğim inşallah.
listeye keseyi görmeyi 5 + 4 eklerseniz sevinirim...
öpüyorum hepinizii...
bende yiyorum ama çekerdekli nefret ediyorum seninkide çekirdeklimi veya bunun çekirdeksizi varmı almış eşim yiyemiyorum
kızlar midesi bulananlar özellikle ne zaman başladılar sizinkiler
ben sanırım midem hiç bulanmıcak diye geriniyorum ama şimdiden sonrada başlarmıki
bu arada 5+1 iz
ben sanırım midem hiç bulanmıcak diye geriniyorum ama şimdiden sonrada başlarmıki
bu arada 5+1 iz
bu arada 5+1 iz
canım moralini bozmayım ama daha çok başındasın, benim 5 haftada başlayıp 37+5 te yani doğumla bitti :)))
canım moralini bozmayım ama daha çok başındasın, benim 5 haftada başlayıp 37+5 te yani doğumla bitti :)))
yaaaeyvahedigeldismile işte bende bundan korkuyorum
kıyamam korkma,inş.hepiniz çok güzel ve sağlıklı hamilelik geçirirsiniz....zor bir dönemde geçicek hamileliğiniz yazın sıcağında Allah hepinizin yardımcısı olsun...
ben inanılmaz sıkıntılı bir hamilelik yaşadım ama doğduğu anda herşey bitermi bitti gitti ve hayat o zmaan başladı... sağlıkla alın yawrularınızı kucağınıza...
hepinize kocaman sevgiler...
ayyyy cnm ya ne zor geçmiş öyle
peki neden 37+5 te doğum oldu
sezeryan olduğu içinmi
evet canım iri gidiyordu bebek...ben de bu sefer sez.istedim...2 aralıktada doğdu kuzu ömer :))
cnm ben şimdiden sezeryan istiyorum
önerirmisin
kızlar az önce üst komşum aradı yeni doğum yaptı aklına gelmiş sakın nane roka maydonoz falan yeme ilk aylarda düşüğe neden oluyomuş dedi gerçekten öledir dimi