2010 Eyll anneleri buraya

kızlar benim kocamda bir naz birnaz sormayın ya şey diorum hangimiz hamişiz belli diil ha diorum ozaman böle bi silkinir ibi oluyo ama hop cevabı yapıştırıyo baba olmak kolaymı sandın sen die

Bize göre şekilleniyor onlarda..Ben uyuyorum bi bakıyorum oda...Bazen benden önce dalmış oluyor şekerlemeye...Onlarda hamile babalar...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Başlarda çok hissetmiyordu,bende çok sinir oluyordum..Onca zaman bekledikten ssonra hiç tepki vermiyor diye...ohaoldumsmile Şimdi yavaş yavaş hissediyor,heyecanlanıyor,soruyor,dikkat ediyorkafamçokkarıştı şaşırttı bizi babamızkaydirigubbakcemile3

hamile kıyafeti değil de canım hamileliğin her ayında kullanabileceğin pantolonlar var üstü geniş çok kullanışlı onlardan alıcam ben ...

karpuz demeyin baanaaaa
geçen gün arka sokakların tekrarını izliyorum orda suat hamile bi karpuz yiyiyoki sormayın içim gitti resmen..
ama yok ki

canım ben de istedim bi ara yazık eşim araya araya bulmuşşşşş Kİpa da vardı beraber gittik hatta ufacık bişi 15 tl aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

aslında ben herkış bi posta karpuz isterim ama öle aşermek yemezsen ölcen gibi olmakmış benim öle diil

haa varmı karpuz ?o zaman en kısa zamanda arayalım gerçekten canım istiyo ilk kez bişeye aşerdim o da bu mevsimde yok diye söylemedim bile varsa tamam bulalım...tadı nasıldı kızlar tatlımı?

bide cornelia bende gribim canım doktor bolbol ılık su iç dedi benim azaldı şimdi sadece burnum tıkalı o kadar...
sende ılık suya limon sık iç iyi gelir...

yok yaaaaa yazın olan karpuzun yerini hiç ama hiç tutmuyooo aldı ya ondan sonra da 2 dilimi anca yedim gerisini koca göbek kocam :))))))))))

offf yemezmıyım cnm yıorummm klkımm bı tur atıyım ewde yat yyattt kötu oldumm...bnmde karnım şişşş cnmm ekşii seyler ıstıo yemekteyızı ızlıodumm patates kızrttıı kalın klınn cnm cektı vallaaa

yok ben girmesini istemiyorum..
suratım şekilden şekle girecek bağırırken ıkınırken bide onu orda görmek istemiyorum...
ben içerde o dışarda 9 doğursun :))))
(tabii normal doğum olursa ki ben çok istiyorum normal doğumu )

bakalım bugece neye aşercek:):)
bide yemeğini yiyor dinlenmeye çekiliyor hemen çok yoruluyor hamile ya:)sonrada sütünü ister klasik:)hahahah)))yarında toplantısı varmış doktor saatini ayarlamaya çalışıyordu :):)gelcek herhalde ben giderim dedim aa olmaz ben sabahtan çağrırım onları gideriz doktora dedi.))heheheh))fena değil şimdilik zamanla daha alışacak herhalde ya...dahada ilgili şefkatli olma yolunda gidiyor babamız.

ah mopsy yarın doktora gideceğiz sahi..
bak şimdiden strese girdim
bizde akşam 5 te gideceğiz kocişle buluşup...

ay ben doğuma girmesini istemem zaten giremez bakamaz benim kocam.bide orda bayılır kalır onla uğraşmayalım)))heheheh)))
bende bakamam zaten bizim karıkoca canımız çok tatlı.büyük ihtimaşl ağrısız falann tercihederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…