-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.121
ayyy hamileyiz şu halde bile süsümüzü düşünüyoruz valla bayanssulusmile
yazın karnımız şişecekte kıyafetler yakışacak:jeyyar:
ah işte kadınlık böyle bişiy
her daim süsümüzü düşünürüz..kaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben çok korkuyorum.bu durup dururken bebeklerin kalbi duruyor falan duyuyoruz ya bu neden oluyo kimafoldumben
taktım kafaya resmenmafoldumbenmafoldumben
yarın doktora soracağım rahatlatsın biraz beni.hep kötüsü aklımageliyor nedense..
evet ya bide ben makyassız çıkmam hiç bir yere ilk defa dr giderken yapmadım yasak diye duydum sizlerden birinden duymuştum aslı varmıki bunun
cnm sana bişey sorcam birde doğum tarihi bebeğin eylül ün kaçı diyor nette hiç baktın mı
cnm bnm başıma geldi bu:gitme:Ama bnmle ilgili bir sorun oldu hamileliğimde yani en azından ben öle düşünüyorum.Aklına böyle şeyler asla getirme..Sürekli konuş bebeğinle..Bende hamile kalmadan önce test yaptırdım gerekli testler. Hamilelikte kanda pıhtışalma çıktı.Ama gerekli ilaçları kullanıyorm.Şu an bnde hamileyim ve inş. sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçircez..zemuszemus
kızlar bişey daha diyeyim çıkacam markete gideceğim karanlığa kalmıyayım
neyse
kızlar belki bilirsiniz ama ben söyliyeyim gene
bişeye dokunduğunuzda zeytin oldun meyve olsun çicek olsun ellerinizi yıkayın yada silin vucudunuza dokunmayın bebeklerinizde iz kalabilir sakın
oh yarasın iyi yapmışsın nagişim şimdi nazlanmayacağızda ne zaman nazlanacağız...
bende dün gece yaprak dökümü arası reklamda (aman söylüyom bulunur ve ucuz bişiy nasıl olsa)sıkma çikolata gördüm tutturdum istiyom diye..
yazııık gitmiş bulmuş benimki..
bazende masus uzanırken bana su verirmisin şunu verirmisin bunu verirmisin diyorum hemen kalkıyo ho hoyyt:jeyyar:
kızlar bişey daha diyeyim çıkacam markete gideceğim karanlığa kalmıyayım
neyse
kızlar belki bilirsiniz ama ben söyliyeyim gene
bişeye dokunduğunuzda zeytin oldun meyve olsun çicek olsun ellerinizi yıkayın yada silin vucudunuza dokunmayın bebeklerinizde iz kalabilir sakın
ya kızlar ben çok korkuyorum.bu durup dururken bebeklerin kalbi duruyor falan duyuyoruz ya bu neden oluyo kimafoldumben
taktım kafaya resmenmafoldumbenmafoldumben
yarın doktora soracağım rahatlatsın biraz beni.hep kötüsü aklımageliyor nedense..