- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.181
ah mopsy yarın doktora gideceğiz sahi..
bak şimdiden strese girdim
bizde akşam 5 te gideceğiz kocişle buluşup...
kızlar bayaga sohbet koyu. bende dr dan şimdi geldim. elıza testlerimden cmv nin sonuclaruı için gitmiştim doktor test için trabzona gönderdi. bu tesler hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
ben girsin resim çeksin istiyorum :)))))))
angel canım bilmiyorum ki bende haftaya yaptıracağım toksoplazma testleri falan.
bu arada ben temmuzda kızamıkçık aşısı olmuştum ...
mopsycim inşallah canım hayırlı haberlerle gelelim yaaaa ...
kızlar ben çıkıom öptüm hepinizi kendinize ve mink kelebeklerinize iii bakın
sordum doktora doktorda iyice araştırıp öyle konuşmak istiyo. ben araştırıyorum bu konuu netten bayaga bişeyler ögrendim. aramızda bu testleri yaptıran varmı?sormadınmı doktora canım...
e ne dedi peki ultrasonda falan baktınızmı??
amin canım.ben daha keseyi de görmedim pazartesi gidiorum doktora o yüzden çok stres yaptım bunu duyunca aklıma geldikçe dua ediorum.:Saruboceq::Saruboceq:
sordum doktora doktorda iyice araştırıp öyle konuşmak istiyo. ben araştırıyorum bu konuu netten bayaga bişeyler ögrendim. aramızda bu testleri yaptıran varmı?
tamam canımcanım benden bütün testleri istedi doktor ama yarın öğreneceğim.yarın yazarım ancak.
cnm merak etme herşey yolunda gidicek.Sen içini rahat tut.Bnde aynen senin gibi endişeleniyordum ama dedğim gibi moral çok önemli..Herşey çok güzel olcak inş..zemuszemus