2010 Eyll anneleri buraya

valla özellerin çoğunda veriolar die biliorum bende oda girsin görsün halimi istiyorum ıkınırken bağırırken görsünde ona göre bilsin nelere katlandıımı meleğim için ne bilim nie dışarıda olsun gelsin

kızlar bayaga sohbet koyu. bende dr dan şimdi geldim. elıza testlerimden cmv nin sonuclaruı için gitmiştim doktor test için trabzona gönderdi. bu tesler hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

benım eesım hayattaaa gırmezz benm ztnn buyuk ıhtımal sezeryann olur adam nasıl dayansın benı kesmelerıne düşer bayılırrr

ah mopsy yarın doktora gideceğiz sahi..
bak şimdiden strese girdim :KK43:
bizde akşam 5 te gideceğiz kocişle buluşup...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ay hayırlı haberlerle geliriz inşallahhhalkisalkisalkisbende heycanlıyım valladelikafadulden

kızar buarada benimkinde bi iltifatlar bi iltifatlar sormayın gitsin bebeğim güzeller güzelim çiçeğim balım börtü böceeem benimki aştı kendini ilk defa bu kadar çok iltifat duyuyorum günde yaklaşık 20kere arıyo nasılsın die hehehe hoşumada gidiyo

kızlar bayaga sohbet koyu. bende dr dan şimdi geldim. elıza testlerimden cmv nin sonuclaruı için gitmiştim doktor test için trabzona gönderdi. bu tesler hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

sormadınmı doktora canım...
e ne dedi peki ultrasonda falan baktınızmı??

Alemsiniz valla...Doğuma eşim girsin istemem.Beni öyle görmesinideohaoldumsmile...O dışarıda dursun dua etsin....opuyorumnanaktan

ben girsin resim çeksin istiyorum :)))))))

allahtan benim hastahanenin fotoğrafçısı var çok güzel fotolar çekmiş hastahanede sergisini gördüm süperdi:):)ben kesin o fotoğrafçıyla anlaşırım çok pahallı değilse.uçuk bişi istemezse...istersede hastahane personeline veririm makineyi kameayı artıkın..

angel canım bilmiyorum ki bende haftaya yaptıracağım toksoplazma testleri falan.
bu arada ben temmuzda kızamıkçık aşısı olmuştum ...

mopsycim inşallah canım hayırlı haberlerle gelelim yaaaa ...

angel canım bilmiyorum ki bende haftaya yaptıracağım toksoplazma testleri falan.
bu arada ben temmuzda kızamıkçık aşısı olmuştum ...

mopsycim inşallah canım hayırlı haberlerle gelelim yaaaa ...

canım bende kızamıkçık geçirmemişim.hamileykende yapılmıyormuş.bak sen yaptırmışsın negüzel..
bede bol bol c vitamini ve kalsiyum almaya çalışıyorum..

mopsy evet canım bende bolbol c vitamini (grip olduğum için)birde çok süt içiyorum...
2 günde 1 de haslanmış yumurta yiyorum...
neyse güzel anneler bende çıkıyorum yemek yapıcam..
öpüyorum hepinizi.
hayırlı haberlerle gelelim inşallah....

amin canım.ben daha keseyi de görmedim pazartesi gidiorum doktora o yüzden çok stres yaptım bunu duyunca aklıma geldikçe dua ediorum.:Saruboceq::Saruboceq:

cnm merak etme herşey yolunda gidicek.Sen içini rahat tut.Bnde aynen senin gibi endişeleniyordum ama dedğim gibi moral çok önemli..Herşey çok güzel olcak inş..zemuszemus

sordum doktora doktorda iyice araştırıp öyle konuşmak istiyo. ben araştırıyorum bu konuu netten bayaga bişeyler ögrendim. aramızda bu testleri yaptıran varmı?

canım benden bütün testleri istedi doktor ama yarın öğreneceğim.yarın yazarım ancak.

cnm merak etme herşey yolunda gidicek.Sen içini rahat tut.Bnde aynen senin gibi endişeleniyordum ama dedğim gibi moral çok önemli..Herşey çok güzel olcak inş..zemuszemus

inş.canım.

kızlar ben çıkıorum yarın görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X