- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi MUTLUYUM1111
- #2.141
ya canım sorma ben de bizim burdaki çaycının kızını duyduğumdan beri korkuyorum.dedimya kalbini görmemiş ve duymamışlar kesede hiç büyümemiş salı günü tekrar gidecekmiş hala aynıysa kürtaj olacakmış.allahım yavrularımızı korusun.bol bol dua edelim canım ve konuşalım bebişlerle bizi bırakmasınlaryerimseniben
kızlar yaw benim kocik hiç bana hizmet etmiyo.daha çok dün gece bana süt verirmisin diyor ya..sanki hamile kendisi..psikolojik hamilelik yaşıyo valla)))sabahta asansörde aynada göbeği şişmiş hamile benmiyim yaw diyookaydirigubbakcemile3dünakşamda 20.haftaya kadar gebelik gelişimlerini okudukaydirigubbakcemile3.korkutayım şunu istediğimi yapmazsam çocuk sakat olur allah korusun diyimkaydirigubbakcemile3
kızlar yaw benim kocik hiç bana hizmet etmiyo.daha çok dün gece bana süt verirmisin diyor ya..sanki hamile kendisi..psikolojik hamilelik yaşıyo valla)))sabahta asansörde aynada göbeği şişmiş hamile benmiyim yaw diyookaydirigubbakcemile3dünakşamda 20.haftaya kadar gebelik gelişimlerini okudukaydirigubbakcemile3.korkutayım şunu istediğimi yapmazsam çocuk sakat olur allah korusun diyimkaydirigubbakcemile3
neyse kızlar bende yemek hazrlayacam...
nagısım zaten ayva ye bebısler guzel olsn bende gunde 2 tane yıyorm ama bıttı
aşermeye başladınız yani kızlar ölemi
boşgebelik canım..bende ilkinde yaşamıştım aynısını.ondanda korkuyorum ..kötü bir hayalkırıklığımafoldumbenallah kimseye yaşatmasın ..
hele şüküe gelebildim...Kızlar hamilelik ilerledikçe bizimde çenemizmi düşüyor nezemuszemus kaydirigubbakcemile3 Oku oku 30 sayfamı olmuş ne...
Herkes heveslenmiş hamilelikler bakıyorum..Ben yattığım için daha çok kilo aldım...Allah sonumuzu hayretsin,yiyip yatıyoruz..kaydirigubbakcemile3
Valla geçenlerde böğürtlen de böğürtlen diye tutturdum yazık garibim nerden bulsun ancak böğürtlenli yoğurdu aldı geldi .. canım hep ekşi şeyler istiyo ..önüme turşu alıp yiyorum ya o kadar cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksırnaşık şey:roflol:
tatlımm ben bi dergide okumuştum HAMİLE EŞİNE YARDIMCI OLAN EŞLERİN SEVABI ŞEHİTLERİN SEVABI KADARMIŞ ... bu en büyük sevap dolu dergiyi eşime okuttuktan sonraaaaaaaaa eşim saolsun elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo sende öyle de çok büyük sevap bebek hissediyo babası yardımcı ol bana dehihoyyythihoyyytbuyrunnnnnnnnn
heheheheh))))deli bunlar yaa..gülesim geliyo kocike baktıkça..diyorum ki sen hamile olmak istermiydin canım diyorum.bunları yaşamak istermiydin...yok istemezdim diyor ay dünakşam gül gül çatladık..kafayımı yedin nebiçim sorular soruyosun diyo...onlarda psikolojik etkileniyor galiba
benimki de ben ne yersem aynısını yiyor
tatlımm ben bi dergide okumuştum HAMİLE EŞİNE YARDIMCI OLAN EŞLERİN SEVABI ŞEHİTLERİN SEVABI KADARMIŞ ... bu en büyük sevap dolu dergiyi eşime okuttuktan sonraaaaaaaaa eşim saolsun elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo sende öyle de çok büyük sevap bebek hissediyo babası yardımcı ol bana dehihoyyythihoyyytbuyrunnnnnnnnn