2010 Eyll anneleri buraya

kızlar yaw benim kocik hiç bana hizmet etmiyo.daha çok dün gece bana süt verirmisin diyor ya..sanki hamile kendisi..psikolojik hamilelik yaşıyo valla)))sabahta asansörde aynada göbeği şişmiş hamile benmiyim yaw diyookaydirigubbakcemile3dünakşamda 20.haftaya kadar gebelik gelişimlerini okudukaydirigubbakcemile3.korkutayım şunu istediğimi yapmazsam çocuk sakat olur allah korusun diyimkaydirigubbakcemile3

boşgebelik canım..bende ilkinde yaşamıştım aynısını.ondanda korkuyorum ..kötü bir hayalkırıklığımafoldumbenallah kimseye yaşatmasın ..

onlarda psikolojik etkileniyor galiba
benimki de ben ne yersem aynısını yiyor

tatlımm ben bi dergide okumuştum HAMİLE EŞİNE YARDIMCI OLAN EŞLERİN SEVABI ŞEHİTLERİN SEVABI KADARMIŞ ... bu en büyük sevap dolu dergiyi eşime okuttuktan sonraaaaaaaaa eşim saolsun elimi sıcak sudan soğuk suya değdirmiyo sende öyle de çok büyük sevap bebek hissediyo babası yardımcı ol bana dehihoyyythihoyyytbuyrunnnnnnnnn

hele şüküe gelebildim...Kızlar hamilelik ilerledikçe bizimde çenemizmi düşüyor nezemuszemus kaydirigubbakcemile3 Oku oku 30 sayfamı olmuş ne...
Herkes heveslenmiş hamilelikler bakıyorum..Ben yattığım için daha çok kilo aldım...Allah sonumuzu hayretsin,yiyip yatıyoruz..kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar bende yemek hazrlayacam...

nagısım zaten ayva ye bebısler guzel olsn bende gunde 2 tane yıyorm ama bıttı

yaw ayva benim boğazıma yapışıyor nasıl yutuyosunuz kaydirigubbakcemile3
bende havuç ve portakal yiyorum hergün..benim bebiş çirkinmi olcek kızkaydirigubbakcemile3

aşermeye başladınız yani kızlar ölemi

Valla geçenlerde böğürtlen de böğürtlen diye tutturdum yazık garibim nerden bulsun ancak böğürtlenli yoğurdu aldı geldi .. canım hep ekşi şeyler istiyo ..önüme turşu alıp yiyorum ya o kadar cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoooksırnaşık şey:roflol:

boşgebelik canım..bende ilkinde yaşamıştım aynısını.ondanda korkuyorum ..kötü bir hayalkırıklığımafoldumbenallah kimseye yaşatmasın ..

amin canım.ben daha keseyi de görmedim pazartesi gidiorum doktora o yüzden çok stres yaptım bunu duyunca aklıma geldikçe dua ediorum.:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim kocamda bir naz birnaz sormayın ya şey diorum hangimiz hamişiz belli diil ha diorum ozaman böle bi silkinir ibi oluyo ama hop cevabı yapıştırıyo baba olmak kolaymı sandın sen die

anlatacak şeyler artıyo e haliyle çeneler de düşüyo fallaaa :lepi:

bende rüyamda gördüm böğürtleni karpuz geçirdi gönlüm ama geçti öle aşermem olmuo ama bende aşermek istiyom

bunu duyduğum pek iyi oldu şimdi...akşam hemen söylemeliyim kocişkoya
oooh LiL@ yan gel yat artık :jeyyar:

kızlar ayva dedinizde aklıma geldi bak ayva yedikten sonra kabuklarını yanaklarınıza sürün eskiler öyle der bebekler gamzeli olurmuş..

bide ablam hamileyken bol bol salatalık yemiş görseniz yeğenimin cildi kadife gibi ....

bu kadar erken şişlik normal demekki. ben de sadece ben şişiyorum sanıyordum. bugün okuldn gelince biraz uyudum,uyandığımda davul gibiydim. böyle giderse 1,2 aya kalmaz bana hiçbir kıyafetm olmaz. bu kadar erken oluncada hamile kıyafeti almaya utanırım ben.haftaya cuma kalp atışlarını duymaya gitcez bakalım...

onlarda psikolojik etkileniyor galiba
benimki de ben ne yersem aynısını yiyor
heheheheh))))deli bunlar yaa..gülesim geliyo kocike baktıkça..diyorum ki sen hamile olmak istermiydin canım diyorum.bunları yaşamak istermiydin...yok istemezdim diyor ay dünakşam gül gül çatladık..kafayımı yedin nebiçim sorular soruyosun diyo...
e okadar çok hamilelik psikolojısine girdi ki çok komik))))

ay bak bugüzelmiş.söyliyim hemen buakşam kız..alkisalkisalkisalkisalkisalkis

off kızlar hıç ııı hıssetmıomm kendımı basım cok agrıooo burunlarım tıkalııı grıpmııı oluomm yoksa offffff

karpuz demeyin baanaaaa
geçen gün arka sokakların tekrarını izliyorum orda suat hamile bi karpuz yiyiyoki sormayın içim gitti resmen..
ama yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…