2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

benim güzel kızımda 31haftalık oldu.bugün itibariylekilosu 1800gr boyuda 40 cm olmuş..maşallah benim kuzuma:)
maşallah prensesine canım
kızlar hepinizin bebeklerine 41 kere maşallah:nazar::nazar::nazar:Allah nazarlardan korusun.14 kasımda bende oğlumu görmeye gideceğim bakalım benim velet ne kadar büyümüşopuyorumnanaktan
saol canım senin minnoşta kocamaaann olmuştur
kızlar bebişleinize maşallahh :nazar::nazar:
anne olmak istiyorum o ne kadar net bir görüntü öyle şaştım kaldım. resmen tanıştık oğluşunla şimdiden a.s
saol canım zemuszemus
bizde az önce doktordaydık kızlar ama dr her ne kadar normal dese de benim kuzum pek bi zayıf gibi geldi bana :çok üzgünüm: 28+4 üz 1100 gr geldi, boyumuzda 37 cm.

eli yüzündeydi hiç çekmedi net göremedik ama ben babasına benzettim azıcık :roflol:

bu arada pozisyonunu almış baş aşağı duruyormuş bu saatten sonra dönmesi küçük bir ihtimalmiş, çok rahatladım bunu duyunca, inşallah normal doğum istiyorum çünkü.
hiçte küçük değil canım bu zamandan sonra alıcak bebişlerimiz kilolarını kafana takma öyle şeyleri sağlıklı ya çok şükür bende aynı haftadayım seninle geçen gidişimde baş aşağı duruyordu değişmez dedi bu salı gittim kafası yukarda değiştirmiş pozisyonunu eşşek bakalım ne olucak bende normal istiyorum allah nasip ederse
olur olur.. ayrıca zayıf falan da değil, o senin kuruntun annesi :)
son zamanda büyüyecekler sıpalar, şayet erken gelmezlerse.. kocaman olacaklar nasipse :)

çok maşallah.... hakkatten kocaman olmuş :)
saol teyzesi sıpamın göbüşü varmış dr öyle dedi göbekli olucakmış :KK70:

anneolmak, kısım biz bu paşayla tanıştık şu anda.
ne kadar net poz bu valla..
sanki poz vermiş sıpa :) maşallah subhanallah...

ohhhh maşallahh

yicem ben bunların hepsini birden...
açılın kızlar, açın göbüşleriiiiii :)

oy maşallah.... manken olucak annesi... :) çok tatlı olucak nasipse...

zayıf değil bence deppo. tam formunda hatta.
inşallah canım, allah hepimizin gönlüne göre versin de... planladıklarımızı yapabilelim inşallah...

ya ben de gidicem cumartesi bakalım benimkisi nekadar oldu. çoook merak ediyorum.

kocaman olmuştur annesi

oooohhh maşallah paşalra prenseslere ve tabiikide muhteşem annelere
rabbim sağlıkla kucağımıza alıcağımız günleride göstersin inşllh

benim civcivde 29+5 te 1500 gr ve 37 cm olmuş.bana biraz zayıf geldi ama doktor geyet normal dedi.

28+3 iken.. 38 cm ve 1180-1200 gr civarındaydı.. dün.

ya bu vete bana hep zayıf gibi geliyor. Gerçi doktorumuz iyi olduğunu söylüyor ama.. nasıl şişmanlatabilirim ben bu Begüm'ü yahu?

kızlar az önce dr dan geldim 1800 gr 42 cm olmuş prensesim....:nazar:30+5 itibariyle

Son düzenleme:
kızlar bend edoktordan geidm ya. benim bebiş 30+3 olmsı gerekişo son adet tarihine göre ama ultrasona göre 28+6 geç döllenme diyo doktor. ona göre gelişimi iyiymiş. 28+6 da 1340 gr. 42 cm. sizce nasıl. biraz düşük gibi sanki.

32+2 de oğlumun;:nazar:

kilosu:1470 gr.

boyu:35 cm.

kilosu bana az gibi geldi :çok üzgünüm:ama sağlıklı olsunlar.:ecrin_bebek:

bende yeni geldim doktordan.
31+3 oğlum 2136 gr boyumuzda 48 cm.
Allahım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

pardon arkadaşlar ben haftamı yanlış yazmışım yeni fark ettimşutarafagitti

30+2 doğrusu budurkaydirigubbakcemile3

valla ne yalan söyleyeyim 32+2 yazınca bana küçük gelmişti bebişin,üzülürsün diye de yorum yazmamıştım. 30+2ye göre gayet normal canım maşallah bebişinekaydirigubbakcemile3:nazar:

33+5 te dün bebeğimin kilosu 2350 gr dı boyunu söylemiyo benim drum
iyi mi sizce

myocum maşallah bebişine cok iyi bence benimkide bu civarlardaydı
boyunu usg kağıdında fl varya
ordaki rakamı 7 ile carp
ilk iki rakamı al

X