2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

Merhaba kızlaaarr

Az önce doktordan geldim, acilen yorumlarınızı bekliyorum, benim miniğimin baş çapı ve fl'si hep 1-2 hafta geri çıkıyor. bugün de öyle oldu. göğüs kafesi ise haftasından ilerde.
başına böyle bişey gelen var mı? doktorum olur bebeklerde normal desede benim içim rahat etmediii. lütfen cevap yazın bana :KK43:
canım muhtemelen kafası küçük olacaktır yani anne babanım kafa yapısı büyükse bebeğin de büyük ,küçükse bebeğin de küçük çıkıyor benim oğlumda da öyleydi bunda da öyle..yani kafa büyüklüğü normal haftasında,vücudu biraz daha ilerde çıkıyor.önemli bişey değil yani kafaya takma.bu arada benimde kuzucuğum 33+3 te 2.500gr 47 cm çıktı...ben de kilo almamışım bu sefer...

18+6 353 gr 20 cm
21+4 636 gr 29 cm
25+6 1183 gr 35 cm
28+0 1693 gr 40 cm
31+6 2651 gr 45 cm

demir paşanın gelişimi teyzoşları:))
şu anda kafa aşağıda doktor amcamız daha dönmez büyük ihtimal dedi mnevra ypacak yeri yokmuşta fazla:))

canım muhtemelen kafası küçük olacaktır yani anne babanım kafa yapısı büyükse bebeğin de büyük ,küçükse bebeğin de küçük çıkıyor benim oğlumda da öyleydi bunda da öyle..yani kafa büyüklüğü normal haftasında,vücudu biraz daha ilerde çıkıyor.önemli bişey değil yani kafaya takma.bu arada benimde kuzucuğum 33+3 te 2.500gr 47 cm çıktı...ben de kilo almamışım bu sefer...

oyy maşallah maşallah bu kuzucuklar kocaman olıyolar artık

32+2 hafta oğlumun kiloso 1800. dr biraz düşük dedi. erken doğum riskim de var.. yatıyorum sadece şu an

maşallah hepinizin kuzusuna kocaman oldular ya
içinizdeyken güzel güzel yiyin ne kadar alırsa kardır orda
zaten hiç bitmiyo ub kilo derdi
geçen gün dr. a gidiyorduk en çok merak ettiğim kilosu 10 gün sonra gidicez acaba kaç kilo olur düşün dur hiiiçççç bitmiyo bu kuzuların derdi
hoşş herşey daha yeni başlamışş onu farkettim

37. hafta itibari ile 3000 gr :nazar:
gerçi dr artı eksi 400 olabilir dedi kilosuna ama
benim fl de 80 diyo e 7 ile çarpınca 56 çıkıyo boy 56 değildir herhalde değilmi sonuçta bu bir ortalama
çok şükür rabbime
sağlıcakla inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kanka maşallah kaana :nazar:

melisamda 38+5 3400 48 cm boyu
tabi oynama olabilirmiş artık

kanka evet ağırlıkta oynama olabiliyo boy zaten hiç bir zaman net değil
maşallah kuzuna maşallah
sağlıcakla bi doğsaydı bakalım :Saruboceq:

X