2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

kızlar bend edoktordan geidm ya. benim bebiş 30+3 olmsı gerekişo son adet tarihine göre ama ultrasona göre 28+6 geç döllenme diyo doktor. ona göre gelişimi iyiymiş. 28+6 da 1340 gr. 42 cm. sizce nasıl. biraz düşük gibi sanki.

düşük müşük değil.. tosun bebek lazım değil hiçbirimize.. sağlıkla gelsinler inşallah şekercim :)
maşallah kuzuna.... gayet iyi bence.

30+2 de oğlumun;:nazar:
kilosu:1470 gr.
boyu:35 cm.
kilosu bana az gibi geldi :çok üzgünüm:ama sağlıklı olsunlar.:ecrin_bebek:

kilo az maz değil yahu...
maşallah... yarasın anasının yedikleri yavrusuna inşallah :)

bende yeni geldim doktordan.
31+3 oğlum 2136 gr boyumuzda 48 cm.
Allahım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah

ohhhh yarım metre olmuş valla bu paşa... :)
maşallah.

33+0 da ayris hanım
2150 gram
45 cm....

vay vay vay... koca kız olmuş annesi bu valla, artık yavaş yavaş çeyizlerine başla sen bu kızın :)
maşallah maşallah... ikinize de maşallah..

saol cicim 47 cm çıktı benim kız nasıl boyu:emir_bebek:

47 cm. gayet iyiymiş.. 7 ile mi çarptın fl'yi..
maşallah çok çok

valla ne yalan söyleyeyim 32+2 yazınca bana küçük gelmişti bebişin,üzülürsün diye de yorum yazmamıştım. 30+2ye göre gayet normal canım maşallah bebişinekaydirigubbakcemile3:nazar:
sağol özgecim.ah kıyamam ne kadar düşüncelisin.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
33+5 te dün bebeğimin kilosu 2350 gr dı boyunu söylemiyo benim drum
iyi mi sizce
maşallah bebeğine:nazar:
33+0 da ayris hanım
2150 gram
45 cm....
maşallah ayris hanıma,kocaman kız olmuş:nazar:
düşük müşük değil.. tosun bebek lazım değil hiçbirimize.. sağlıkla gelsinler inşallah şekercim :)
maşallah kuzuna.... gayet iyi bence

kilo az maz değil yahu...
maşallah... yarasın anasının yedikleri yavrusuna inşallah :)

sağol yalelcim,Şeniz

ohhhh yarım metre olmuş valla bu paşa... :)
maşallah.

vay vay vay... koca kız olmuş annesi bu valla, artık yavaş yavaş çeyizlerine başla sen bu kızın :)
maşallah maşallah... ikinize de maşallah..

47 cm. gayet iyiymiş.. 7 ile mi çarptın fl'yi..
maşallah çok çok

dun gittik yanı 33+4 iken 2179 gr olmus dr dedıkı iri bir bebek olacak sinir oldum yanı iri derken neyı kastettınız dedım 7 kg falanmı:)) orayıda gecıstrdı ama her ay dedı kendı kılosunun yarsını alırmıs tmm bizimkı tam tuttu e o hesaba görede 3700 ila 4 kg arası bir beebk olacak .yanı cokmu iri anlayamadım korktum ya kızlar ..dedıkı hatta 2179 ama daha fazlada olabilir dedı.drun gunahını almayım ama böle yaparak benı sezeryanmı almayı planlıyor aklıma bu geldı ama zaten ben doğuma baska yere gitvem haftaya o dr gider sorarım nasılmıs benım tosuncan

dun gittik yanı 33+4 iken 2179 gr olmus dr dedıkı iri bir bebek olacak sinir oldum yanı iri derken neyı kastettınız dedım 7 kg falanmı:)) orayıda gecıstrdı ama her ay dedı kendı kılosunun yarsını alırmıs tmm bizimkı tam tuttu e o hesaba görede 3700 ila 4 kg arası bir beebk olacak .yanı cokmu iri anlayamadım korktum ya kızlar ..dedıkı hatta 2179 ama daha fazlada olabilir dedı.drun gunahını almayım ama böle yaparak benı sezeryanmı almayı planlıyor aklıma bu geldı ama zaten ben doğuma baska yere gitvem haftaya o dr gider sorarım nasılmıs benım tosuncan

maşallah maşallah...
iri miri diye kendini üzme benbilirim.
gayet de güzel bence. 2200 gr falandır en fazla yani... bana kalırsa hiç de kafaya takılacak bir durum yok annesi. demekki yediklerin yarıyor kuzucuğa.

sağlıklı olsunda yalelcım yarasın tosuncana ama son 2 haftadır iştahım 0 zorla yiyiorum yorgunluk cok.ya ben cok kılo aldım ıns verebilirim az kaldı şaka maka

maşallah tosunlara ve annelere bizde pazartesi gidicez doktor amcamıza bakalım ne kadar büyümüşüz

36+4 kızım 3 kilo idi
artık her hafta gidicez doktora

benbilirim bence senin doktor sezaryan yanlısı
daha öncede demiştim zaten

18.haftada = 222gr
22.haftada = 494 gr
26.haftada = 980 gr
29+5 = 1370 gr
32.haftada = 1879 gr 43cm

Merhaba kızlaaarr

Az önce doktordan geldim, acilen yorumlarınızı bekliyorum, benim miniğimin baş çapı ve fl'si hep 1-2 hafta geri çıkıyor. bugün de öyle oldu. göğüs kafesi ise haftasından ilerde.
başına böyle bişey gelen var mı? doktorum olur bebeklerde normal desede benim içim rahat etmediii. lütfen cevap yazın bana :KK43:

deppocum kafaya takılcak bişi değil
bizimde kafa aynı haftasında ama mide bir iki hafta önde gidiyor
doktor normal dedi

Merhaba kızlaaarr

Az önce doktordan geldim, acilen yorumlarınızı bekliyorum, benim miniğimin baş çapı ve fl'si hep 1-2 hafta geri çıkıyor. bugün de öyle oldu. göğüs kafesi ise haftasından ilerde.
başına böyle bişey gelen var mı? doktorum olur bebeklerde normal desede benim içim rahat etmediii. lütfen cevap yazın bana :KK43:

Canım bende öyle bir durum yok ama bunu birkaç kişide daha duydum ama onlara da doktorları normal demiş,için rahat olsun...

deppocum kafaya takılcak bişi değil
bizimde kafa aynı haftasında ama mide bir iki hafta önde gidiyor
doktor normal dedi

Canım bende öyle bir durum yok ama bunu birkaç kişide daha duydum ama onlara da doktorları normal demiş,için rahat olsun...

sağolun kızlar, elimde değil çok takıldım bu konuya :çok üzgünüm:

35 haftalık kızım 2700gr..maşallah benim kuzuma..

maşallah canım

31+3te boyu 43cm kilosu 1940 olmuş allahım sağlık versin yavrularımıza ölçümleride iyiymiş bende kilo almamışım bu ay dr memnundu bebişimle benden

2aydır bende 2kilo alıyorum..memnunuz şimdilik..bu arada dr um 2haftadan fazla ilerde yada geride çıkarsa değerler o zaman sıkıntı olur onun dışındakiler bebekler için normal demişti..çok takılmayın bunlara kızlar sağlıcakla kucağımıza alalım inş. kuzularımızı

X