2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

maşallah maşalllah
hepiciğinizin bebeklerine maşallah
sağlıcakla inşallah
bu hafta randevum var
heyecanlıyım 3 haftadır diyetle birlikte oğluşum ne kadar oldu ben ne kadar oldum :icecream:

23 ekimde doktora gittim ama kızımın kilosunu boyunu söylemedi çok ısrar ettim gıcık adam yaaaa

çok iyi maşllah demeye gerek yok 4 kilo doğup hasta olcağına 2 kilo doğsun kilonun şuan ne önemi var 4desem 5 desem ney dedi ısrar ettim inat etti demedi

teyzoşlar biz bugun itibari ile 1183 gr 35 cm iz
doktor amcamız gayet iyi sağlıklı olduğumuzu söylüyor
minyon değilmişim annem ve babam gibi iri olucakmışım bende
birde tersmiş duruşum o yüzden annemin canı yanıyomuş
annemde beni doktor amcama şikayet etti ama ben hiiiö oralı olmadım
keyfimde gayet yerinde :))

ben tosuncugum 1368gr mıss.babamız az buldu bunu ne beklıyorsa anlamadım:)))
dr hersey gayet güzel dedıııı...sıyah beyaz ultrasonda bıleee bebeişim yüzü bellı oldu inanamadım cok tatlıydı bana benzıyor galıba:)) boyunu demedı bizimkı acaba ultrason cıktısında ne dıye yazar baksam

31+4 te kızım 2212 gr 42 cm

son 2 haftadır neden doymadığım belli oldu kaydirigubbakcemile2

26+4 'teyiz bugün biz deeeee
35 cm ve 940 gr ile... Begüm hepinizi çok çok öpüyooorrrrrrr :)

:nazar::nazar::nazar:kızlarrr maşallah yavruşlarımıza harıkalar yaaa bakalım dogunca nasıl olacaklar cok merak etmeye basladım ben yaaa...

:nazar::nazar::nazar:kızlarrr maşallah yavruşlarımıza harıkalar yaaa bakalım dogunca nasıl olacaklar cok merak etmeye basladım ben yaaa...

30-4 itibari ile
oğluşum 1700 gr teyzoşları :nazar:

29+6 da 1551 gr boyu 39 cm oglusumun...

ay ay ay maşallah benim minik kuzularıma yaaa
nasıl da kocaman olmuş bu veletler böyle... :nazar:

kibele,
aynen ben de çok meraktayım... kendi kızımı zaten merak ediyorum ama.. sizlerinkileri de hemen hemen aynı şiddetle merak ediyorum :)

28+2 de 1237 gr.oğluşumun:nazar:kilosu, ama boyunu söylemedi doktor teyzemiz.:umursamaz:

26 haftada 980gr 34 cm di kızım :):nazar:

28+2 de 1237 gr.oğluşumun:nazar:kilosu, ama boyunu söylemedi doktor teyzemiz.:umursamaz:

canım ultrason çıktısındaki fl boyu, bacak boyu demek. onu 7 ile çarpıyorlar, kabaca bir boy hesabı yapıyorlar. şu haftalarda artık ölçüm yapmaları mümkün değil çünkü...
maşallah paşaya.. pek iyi bakmış annesi valla.. :)

26 haftada 980gr 34 cm di kızım :):nazar:

ohh sedacım, aynen Begüm gibi senin zilli de..
maşallah hepsine ...

maşallah bebişlerin hepsine:nazar:benim kızımda 28+3 te 1400gr 37 cm idi maşallah.:nazar:

ay benimki de 1 kilonun üstüne çıksın artıkkkkkk :)
maşallah kadus'çum, allah nazardan korusun kuzularımızı...

X