2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

kızlar maşallah yavruşlara nazar değmesin. biz de yarın dr a gideceğiz kızımla bakalım ne kadar olduk çok merak ediyorum çok heyecanlıyım

biz çarşamba gidicez bakalım kaç gr olmuşuz:)ama geçen ay 22haftalıkken 480 gr dı..şuan 26haftalık olduk ve ben 11kilo kadar aldım inş. kızımda kilosunu almıştır güzel güzel...

ben ultrosan göre ve kendi hesabıma göre 25 haftalığım çizelgedki haftam sat a göre onu baz almıyorum
25 haftalık 850 gr normalmi arkadaşlar ?????

biraz önce doktordan geldik renkli baktırmadı bizim hanımefendi uygun pozisyona geçemedi bir türlü doktor müsait olduğunda tekrar gel şansın varsa görürüz dedi. ya benim kzım hiç kilo almamış nerdeyse 2 hafta önce 800 gr dı şimdi 998gr olmuş çok az geldi bana. boyunu dr söylemedi ama ben fl uzunluğuna göre hesapladım 35,2 cm çıktı. boyu da fazla uzamamış sanki bana öyle gibi geldi

biraz önce doktordan geldik renkli baktırmadı bizim hanımefendi uygun pozisyona geçemedi bir türlü doktor müsait olduğunda tekrar gel şansın varsa görürüz dedi. ya benim kzım hiç kilo almamış nerdeyse 2 hafta önce 800 gr dı şimdi 998gr olmuş çok az geldi bana. boyunu dr söylemedi ama ben fl uzunluğuna göre hesapladım 35,2 cm çıktı. boyu da fazla uzamamış sanki bana öyle gibi geldi

canım maşallah bebişine :))
hem kızlar narın olur canım meraklanma :))

maşallah tüm bebişlere ve onları besleyen anneşlora.
biz de 17sinde gidicez bakalım benim kuzum nasıl olduuuu. büyümüştür inşalalh oğluşummmm

yicem ben bu minik böcükleri... hepsine maşallah... hepimize... :)

tam 26.haftalıkken 904gr dı benim güzel kızım:)

biz geldik kızımlaopuyorumnanaktan
hepimizin bebeklerine kocaman kocaman maşallah
bebeğim bu gün itibariyle (27+5) 1304 gr ve 36 cm.:nazar:

sat a göre 29+1 dr a göre 31+1 iz iki gün önce 1844 gr dı oğlum..boyunu bilmiyorum

allah allah... hepsini yirim ben yaa... çabuk açın göbüşleri, ısırıcam ben o kuzuları :)
hepsine çok maşallah...
ay allahım hayal edememiştim ben, mayıs ayındayken... kesesini gördüğümüz o varlıklar hakkında, bugün böyle konuşacağımızı...
çok duygulanıyorum... maşallah maşallah yavrularımıza.. :nazar:

cumartesi günü yani 29+0 da renkli görüntüsü olsun kızımın diye doktora gittik ama bizim hanımefendi poposunu döndü görüntü vermedi ilerde "bütün arkadaşlarımın renkli ultrason görüntüleri var benim niye yok" derse sorcam o zaman ben ona... 12 günde 330 gr almış minik kuzum 1328 gr olmuş. boyunu sormak aklıma gelmedi yüzünü dönmediği için resim de alamadık.

cumartesi günü yani 29+0 da renkli görüntüsü olsun kızımın diye doktora gittik ama bizim hanımefendi poposunu döndü görüntü vermedi ilerde "bütün arkadaşlarımın renkli ultrason görüntüleri var benim niye yok" derse sorcam o zaman ben ona... 12 günde 330 gr almış minik kuzum 1328 gr olmuş. boyunu sormak aklıma gelmedi yüzünü dönmediği için resim de alamadık.

:) o pozunu çektirseydiniz scedcedu :)
sorduğu zaman, sen bize böyle pozlar veriyordun.. derdiniz :) kaydirigubbakcemile3

Benim Cennet kokulu güzel kızımda 29+3 itibari ile 1434 gr olmuş:nazar::nazar:
Bütün bebişlere maşallah Allahım korusun meleklerimizi

Son düzenleme:
X