2010 bebişlerinin boy ve kilo gelişimi

kızlar bebişlere maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
18+4 376 gr
20+3 486 gr
20+4 512 gr
25+2 1280 gr

28+0 1670 gr kızım :)))

cumartesi günü yani 29+0 da renkli görüntüsü olsun kızımın diye doktora gittik ama bizim hanımefendi poposunu döndü görüntü vermedi ilerde "bütün arkadaşlarımın renkli ultrason görüntüleri var benim niye yok" derse sorcam o zaman ben ona... 12 günde 330 gr almış minik kuzum 1328 gr olmuş. boyunu sormak aklıma gelmedi yüzünü dönmediği için resim de alamadık.

arkadaşım bebişinin boyunu kendin hesaplayabilirsin.
verdikleri ultrason resminde bazı değerler oluyor eğer bu değerlerin içinde FL(uyluk kemiği uzunluğu) yazılı bir değer varsa bu değeri 7 ile çarptığında bebeğinin tahmini boyunu öğrenebilirsin.

28+5 1200 gr 38 cm
25+2 790 gr
22+0 466 gr

benim kızım çok mu zayıf yaaa ne yiyosunuz kızlar neler yapıyosunuz
hergün süt yumurta mutlaka yiyomusunuz

arkadaşım bebişinin boyunu kendin hesaplayabilirsin.
verdikleri ultrason resminde bazı değerler oluyor eğer bu değerlerin içinde FL(uyluk kemiği uzunluğu) yazılı bir değer varsa bu değeri 7 ile çarptığında bebeğinin tahmini boyunu öğrenebilirsin.

canım teşekkür ederim ama ultrason kağıdı elimde olmadığı içn fl uzunluğunu da bilmiyorum bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim o zaman öğrenirim boyunu da

kızlar bebişlere maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
18+4 376 gr
20+3 486 gr
20+4 512 gr
25+2 1280 gr

25 hafta :nazar::nazar:900gr 32.2cm:nazar::nazar: ogluşuma maşalllah benim

28+5 1200 gr 38 cm
25+2 790 gr
22+0 466 gr

maşallah kızlar ya ne güzel artık iyice büyüdü bebişlerimiz, rüzgarcım ben de kızım zayıf diye önceleri üzülüyordum ama artık takmıyorum bence 28+5 için 1200 gr gayet güzel ben artık doktorum iyi diyorsa sadece ona bakıyorum. nasıl ki biz hepimiz aynı kiloda değiliz bizim bebişlerimiz de aynı olmayacak sağlıklı olsunlarda doğduktan sonra biz onları tombiş yaparız üzme kendini arkadaşım

ah maşallah bu kuzulara..
allahım kucaklarda göstersin bu melekleri...

ben de özledim kızımı... haftaya kadar bekleyeceğimmmm... offff

ayyy canım benım sagol beklemek cok zor yaaa ben sımdı bıe ıple cekıyorum yenı gıttık :))

28+5 1200 gr 38 cm
25+2 790 gr
22+0 466 gr

yoo canım benım kzım bıraz fazla tombul sekercım :nazar::nazar::nazar:
sabah demır ılacı 20 dk beklıyorum emılsın dıye ac karınla.
normal kahvaltı yapıyorum cayla 10 dk beklıyorum bazen yumurta yıyorum cayla karısmasın dıye.
cevız aklıma gelırse ıkı tanecık ben balık pek yıyemıyorum canım.
fındık 2-3 tane nadıren..
bu ara ıkı ogunle gecıyor gunum gec kalkıyorum cok meyva yemıyorum yıyorum desem yalan olur.
gece 330 ml bardakta sut ıcıyorum bazen boıraz daha fazla o kadar..
cok ozel bısey yapmıyorum gordugun gıbı..
kasılmam var dıye magnezyum ıcıyorum ama nadıren 3-5 tane ıcmemısımdır.
4. aydan berı elevıtı bıle bıraktım
ama genetık sanırım ben de boyle tombulmusum hatta kızımı herkes erkek beklıyordu ben de dahıl ırı bır bebek dıye ama kız bebekler narın olur derler sen de hıc kafana takma olur mu
belkı de drun ultrasonundan fark edıyordur benımkı bıraz fazla olcse kı cok eskı!!
senınkıde azıcık az olcse ıste aynı olur...

Son düzenleme:
biz bu gün yine doktor amcamıza gittik ben bu aralar nerdeyse haftada bi doktora gitmiş oldum yok ayrıntılıydı yok rutin kontrol derken neyse güzel de oldu kızımı gördüm sürekli. bugün yani 30+0 itibariyle kızım 40 cm ve 1450 gr olmuş

26 haftalık ıken 35 cm ve 940 gram ıdı.. umarım bır daha kı kontrolumzde bır bucuk kıloyu bulmuş oluruz...:)

benim oğlumda;

18+0 da 212 gr.
24+2 de 690 gr.29 cm.
bakalım 31 ekimde dr.teyzemize gitcez ne olcak yazarım.
bu arada bütün bebişlere kocaman :nazar::nazar::nazar:

biz bu gün yine doktor amcamıza gittik ben bu aralar nerdeyse haftada bi doktora gitmiş oldum yok ayrıntılıydı yok rutin kontrol derken neyse güzel de oldu kızımı gördüm sürekli. bugün yani 30+0 itibariyle kızım 40 cm ve 1450 gr olmuş

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım kzına ohhh ne guzel buyuyorlar yavruslar :))

benim oğlumda;

18+0 da 212 gr.
24+2 de 690 gr.29 cm.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah canım yavrusuna bakalım 31 ekınde ne kadar cıkacak :))
26 haftalık ıken 35 cm ve 940 gram ıdı.. umarım bır daha kı kontrolumzde bır bucuk kıloyu bulmuş oluruz...:)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar:masallah canım bulursunuz bulursunuz merak etme :))

26+1'de oğlum 990 gr, 30 cm :lepi:

26+4 1300 gr 38 cm

benim oğlumda;

18+0 da 212 gr.
24+2 de 690 gr.29 cm.

18+4 376 gr
20+3 486 gr
20+4 512 gr
25+2 1280 gr

25 hafta :nazar::nazar:900gr 32.2cm:nazar::nazar: ogluşuma maşalllah benim

28+5 1200 gr 38 cm
25+2 790 gr
22+0 466 gr

kızlar maşallh bebişlerinize..:nazar:doğru hepimiz aynı boy ve kiloda olmadığımıza göre bebişlerimizinde ölçüleri farklı olacak tabiki.asıl doğduktan sonra büyük bir hızla büyüyecekler canlarım...o yüzden karşılaştırma yapmamız doğru değil...önemli olan sağlıklı olmaları,gelişme gerilikleri olmamaları...ben de haftaya çarşamba gideceğim druma.bakalım benim fıstığım ne kadar büyümüş.

X