selam kızlar anlaşılan buaralara fazla gelmiyorsunuz eski yoğunluğu yok bebeişler oldu forumun pabucu dama atıldı ...
Benim oğlum hala yürümüyor tembel çok tembelll.... Bizimde giyinirken kaşıntı sorunumuz var cildi alerjik kendini kaşıya kaşıya yırtıyo yavrum...
Zyrtec damla işe yaramadı nemlendiriciler özel yıkama losyonları neler yapmadık ama yok.. şimdi avil şurup denicez bakalım.
Herkesi çok öptüüm... Burayada yazın ama...
merhaba kızlar...
Herkes iyidir inşallah ben hep burlardayım ama kimsecikler olmuyor malesef...
Benim oğlumunun yemekle ilgili hiçbir problemi yor çok şükür peynir harici ne verirsem yiyor...
Suyumuzu da çok güzel içiyoruz saat 21.30 en geç 22 de uyur..
Biraz memeye meraklı oda bütün gün yanında olmadığım için normal...
Gece uykularımız da 2 saatte bir uyanıyor nadıren saatte bir de uyanddığı oluyor..
Sabahları erken kalıyor iyi kide erken kalıyor işe gitmek zorunda olduğum için ben kaldırmaya kıyamam kendisi uyanıyor..
Annem kardeşlerim hep beraber bakıyorlar..çok şanslıyım bu yçnden anne baba kapat aç dede teyze diyor..
Kumandayı getirir, bezini getirir kapıyı kapatır...
Hatta geçen kumandayı almış çekmecesine saklamış bana gelip hani hani diyor
Teyzeleri öğretiyor herşeyi...
Allahıma şükürler olsun uysal bir oğlum var...
Yemek konusunda tavsiyem de mesela benimki tarhanayı çok seviyor ama brokoli yediremiyorum onun içine ekleyip yediriyordum...
Illa ki sevdiği birşey vardır...ama bazı çocuklarda malesef yememe problemi var ona ne yaplır bilemiyorum...
yav bizim mahallede su çiçeği geçiren çocuklar oldu bu yaz,debu bir kaç çocuk türkiyeli sayılmıyor mu kiben de yaptırmayabilirim estamp cim açıklamandan sonra,zaten su çiçeği olan kişiye bişi olduğunu hiç duymadım,varsın olsun kuzucuk...
sanırım bebekler yüzünden pek nete giremiyoruz anlaşılan sayfaar hamileyken nasıl ilerliyordu şunu aldık bu odasında bebeğimin, doktor bu kontrolde kilosunu şöyle dedi vs. merak ettiğim bir konu daha var hanımlar çocuklarınız başka çocuklarla oynarken nasıl davranıyor ellerindekini veriyorlar mı yoksa vermemek için ağlıyorlar mı ? benim ki çok ağlıyor istediği yapılmayınca nasıl davranmam gerekiyor sizce siz bu durumlarda nasıl davranıyorsunuz yırtıyor kendini benim sıpa bende nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum tepkisiz kalmaya çalışıyorum.
sanırım bebekler yüzünden pek nete giremiyoruz anlaşılan sayfaar hamileyken nasıl ilerliyordu şunu aldık bu odasında bebeğimin, doktor bu kontrolde kilosunu şöyle dedi vs. merak ettiğim bir konu daha var hanımlar çocuklarınız başka çocuklarla oynarken nasıl davranıyor ellerindekini veriyorlar mı yoksa vermemek için ağlıyorlar mı ? benim ki çok ağlıyor istediği yapılmayınca nasıl davranmam gerekiyor sizce siz bu durumlarda nasıl davranıyorsunuz yırtıyor kendini benim sıpa bende nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum tepkisiz kalmaya çalışıyorum.
tatlım su çiçeği ve çiçek hastalıkları çok farklı hastalıklar.. çiçek hastalığı artık kalmadı gibi
cnm bu dönemde normal diye biliyorum. o sırada ilgisini başka birşeye çekerek dikkatini çekersen fazla bağırmamış olur.
Benimkinin oyuncalarını falan elindne alıyor zavallım bana bakıyor....
Öyle yırtınıp ağlamaz ama bence tepkisiz kalma...
Benim eltimin oğlu benim oğlumun elinde ne varsa alır benimki ağlar üzülür çok ağlamaz ama ben yine de dayanamam eltimin oğlunun elindekini almam ama benimkine de benzerini veririm..Yada tartıştıkları her ne ise ortadan kaldır...Yanlız geçen biri oğlumun elini ısırdı birkaç gün sonra yine karşılaştık bu sefer oğlum ( hayatta yapmaz ) çokcuğu tartakladı itti felan...Bunlşar olacak şeyler ama ben tepkisiz kalmaya karşıyım ...
selam kızlar anlaşılan buaralara fazla gelmiyorsunuz eski yoğunluğu yok bebeişler oldu forumun pabucu dama atıldı ...
benim oğlum hala yürümüyor tembel çok tembelll.... bizimde giyinirken kaşıntı sorunumuz var cildi alerjik kendini kaşıya kaşıya yırtıyo yavrum...
zyrtec damla işe yaramadı nemlendiriciler özel yıkama losyonları neler yapmadık ama yok.. şimdi avil şurup denicez bakalım.
herkesi çok öptüüm... burayada yazın ama...
bu arada çocuk doktorumuz özel aşı olarak sadece çiçek aşısını yaptırın diğerleri sağlık ocağındakiler yeterli dedi. ben güveniyorum birde su çiçeği hortlamış az gibi görünüyor ama dünya çapında ilerleme varmış biz sadece çiçek yaptıracağız.
bu arada sizlere bişi danışayım, hergün görüştüğüm komşumun hepatit olduğunu öğrendim sanırım ağzından kaçırdı. oğlumu çok sever sarılır öper bakmak felan ister sizc ne yapmalıyım çokta dikkatli ve titiz bir bayandır görüşmeleri azaltıyım mı ? yoksa aşı mı yaptırsam oğluma...
bugün rüyamda doğum yapmış gördüm ikincide oğlanmış ismi bile koydum çok kolay doğum yaptım amamnınnn istiyorum ikinciyi ama karar veremedim zamanına; emzirdiğim için 2 yaşında bırakırsam hemen düşünüyorum ama benim oğlan zor biraz siz ne dersiniz? yaş 30, kan pıhtılaşmam da var oylamaya sunuyorum hanımlar
a) hemen çalışmalara başla,
b) iki yaşını doldursun sonra başla,
c) kafayı mı bozdun beş yaşından önce yapma.... :))) cevaplarınızı bekliyorummmm...
cnm Hepatit B, kan yoluyla ve çok sıklıkla da yakın temasla ( kan dışındaki vücut sıvıları:tükürük,ter,cinsel organ sıvıları) bulaşır diyor internette.
cnm eğer çocuk konusunda yardumcun varsa (anne,kayınvalide,bakıcı vs.) iki yaşını doldurduktan sonra başla bence :)
benim oğlan da mızmız zor oluyo tabi öyle olunca
Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş..
bu arada çocuk doktorumuz özel aşı olarak sadece çiçek aşısını yaptırın diğerleri sağlık ocağındakiler yeterli dedi. ben güveniyorum birde su çiçeği hortlamış az gibi görünüyor ama dünya çapında ilerleme varmış biz sadece çiçek yaptıracağız.
bu arada sizlere bişi danışayım, hergün görüştüğüm komşumun hepatit olduğunu öğrendim sanırım ağzından kaçırdı. oğlumu çok sever sarılır öper bakmak felan ister sizc ne yapmalıyım çokta dikkatli ve titiz bir bayandır görüşmeleri azaltıyım mı ? yoksa aşı mı yaptırsam oğluma...
bugün rüyamda doğum yapmış gördüm ikincide oğlanmış ismi bile koydum çok kolay doğum yaptım amamnınnn istiyorum ikinciyi ama karar veremedim zamanına; emzirdiğim için 2 yaşında bırakırsam hemen düşünüyorum ama benim oğlan zor biraz siz ne dersiniz? yaş 30, kan pıhtılaşmam da var oylamaya sunuyorum hanımlar
a) hemen çalışmalara başla,
b) iki yaşını doldursun sonra başla,
c) kafayı mı bozdun beş yaşından önce yapma.... :))) cevaplarınızı bekliyorummmm...
SELAM KIZLAR ,
Çok moralim bozuk... oğlum 3 gündür emmiyo bide emicekmisin süt diyince ellerini açıp yok bitti diyo ağlamak istiyorum.
Şoklardayım çünkü oğlum meme düşkünü bir çocuktu emmek isttediğinde üzerime atlar gömleğimi t-shirtümü açar açıncada heyecanlanırdı nefes alışı bile değişirdi ne oldu böyle anlamadım. birden bire bıcak gb kesti. uykusunda denedim onuda almıyo uyanıyo ağlıyo. bu sefer gecede emmiyo ve uyandığında 1-1,5 saat uyuyamıyo emmediği için önceden uyku düzenimizde çok iyiydi.
sağıp vermeyi deneyeceğim. 14,5 aylık oldu şimdiye kadar emdi yeter bu ama işte anne olunca acaba ben mi yanlış bişi yaptım diyorum kendimi suçluyorum moralim çok bozuk. Sütümde var artık sağıcam napim. benzer durum yaşayanlar var mı? neler yaptınız? :44:
canım sıkma canını bir düşün olasılıkları değişik bir şey yedin mi aromasını değiştirmiş olabilir sütünün o yüzden bebeğin istememiştir,ilaç kullandı isende sütünün tadi değişmiştir, üç dört gün de yerine gelir inş. şöyle bir sorunda olmuş olabilir başkalarının yanında emzirdi isen NAZAR değmiştir bir oku bebeğini felak nas ayetel kürsi iyi gelir inş.
geçer inş.. benim kide çok düşkün nasıl bırakacam diye düşünüp dürüyorum daha var ama az da emmeiler hani......
benimde tek tesellim 14,5 ay emmiş olması. zorla bıraktırmaya çalışacağıma kendi bıraktı diyorum ... kendimi avutuyorum...
neyse iştahımız iyi allahtan diğer herşeyi yiyor... sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?