slm kızlar 8 aralık 2010 annesiydim birde 7 mayıs 2013 annesi oldum :)))) bebek tabikide çok başka bişi ama düşünme aşamasında olan arkadşlarıma önermiyorumdaha ilkler zaten çok küçük... göknil 2.5 yaşında şuan ve yaşının getirdiğinden çok çok fazla olgunlukla karşıladı ama bebekle çok vakit geçirmek zorunda kalıyorum kızım ikinci planda kalıyor ve buna çok üzülüyorum elimden geldikçe arayı kapatıyorumama yinede olmuyor ( bence düşünen varsa vazgeçsin yaş farkı olsun birazdaha arada...
Artık buraya uğrayan yok
tesadüfe bakın 4 sene geçmiş bu forum açılalı bende şimdi gebeyim aralıkta doğum Allah nasip ederse :) siz ne durumdasınız?
Merhaba canim, benim aralik 2010 dogumlu bir kizimvar ben de hamileyim simdi kismetse ekim de Doğumum. Rabbim hayirla kurtarsin insallah
darısı başıma.. dilerim rahat rahat atlatırız bu dönemi.. bu kez cinsiyet ne?
Erkek dedi doktorumuz :) sizin belli degidir heralde. Aralik bebekleri çok rahat büyüyor ben rahat etmistim :)
ayy amin rahat rahat atlatalım bu dönemi ben daha önce iki düşük yaptım sonra çift rahim ameliyatı oldum ilk kez gebeliğimde 10. haftaya geldim çok istiyorum gerçi her kadın cok ister evlat sahibi olmayı... bizim daha belli değil 12. haftada dr a gidicez belki bi tahmin yapabilirim dedi doktor tabii o zamana bağlı.. benim içimden erkek geçiyor bi de rüyamda gördüm erkek bebek nedendir bilmem ama içime hep öyle geliyor :) sağlıklı olsunlarda cinsiyet mühim değil benim için
Ben 2016 eylulde gondercem :)Herkese selam.arkadaşlar merak ediyorum kuzulari ne zaman okula yolluycaksiniz.2016 eylülmü 2017 mi.
Ne guzel maşallah. Biz gidiyoruz krese bu seneden okul için hazirlanicak kizim in sa AllahBen 2016 eylulde gondercem :)
Ben kreşe gönderemedim ama galiba 2017'de yazdırcam kızımı çünkü 30 aralık doğumlu geç alırlar 1.sınıfaNe guzel maşallah. Biz gidiyoruz krese bu seneden okul için hazirlanicak kizim in sa Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?