nce yıllara canım:))) bu arada ben o 2 aşıyıda yaptırmayı düşünmüyorum...
Teşekkür ederim estamp size de nice yıllar inşallah sağlıkla,mutlulukla:) Neden düşünmüyorsun aşıları yaptırmayı ?
Bizim doktor uzman ama ne kadar uzman bilemem bir defa gittik.O dedi bize 1 ay sonra gelin aşılarınız var diye.Ben zaten yaptırmayı düşünüyordum ama iyice bir araştırayım dedim .Yapıtırınca zararı olmuyorsa yaptırırız faydası da olmuyorsa en azından yaptırıdk deriz ne bileyim iyice bir araştırıp ondan sonra kararımı yazarım canım :)
sağol canım.valla 2 hafta oldu bişey yok.demek ki bulaşmamış çok şükür.umarım fıtık da geçer tez zamanda.NERDİL ve LAVİUSC çok geçmiş olsun kızlar,ben de bu rahat insanlardan,tanımadığı halde elin çocuğunu öpüp ısırıp koklayanlardan nefret ediyorum,sanki babasının çocuğu gibi davranıyolar
ayrıca tüm bebeklerimizin doğumgünleri kutlu olsun,Allah sağlıklı ,huzurlu,mutlu,başarılı,sevdikleriyle birlikte oldukları uzun bir ömür versin kuzucuklara...
ya şaıdım valla haöişleri duyunca.benim ilk aylar çoook fena geçtiğindn korkuyorum ama hayırlısı bakalım.sen çalışıyor musun?kariyer derken?Bu arada hamilelere de hayırlı uğurlu olsun :)Ben de kıskanıyorum yaKızım çabuk büyüdü ama kariyerime de çok ara vermek istemiyorum kızıımı biraz daha büyütüp işime bakmam lazım .Belli de olmaz bana
Ben normalde öğretmenim ama üniversiteyi düşüyorum. Kızım biraz daha büyüsün yarım bıraktığım doktoraya döneceğim hayırlısıyla :)kızım uyandı, karnı doymak ister :)Görüşmek üzere
iyi meslektaşız demek.çalışıyor musun yoksa ücretsiz izinde misin?bi zamanlar ünv.benim de isteğimdi ama artık hayalllll.branşın nedir Elan?
yav bizim mahallede su çiçeği geçiren çocuklar oldu bu yaz,debu bir kaç çocuk türkiyeli sayılmıyor mu kiben de yaptırmayabilirim estamp cim açıklamandan sonra,zaten su çiçeği olan kişiye bişi olduğunu hiç duymadım,varsın olsun kuzucuk...
Arkadaşlar 1 yaş kontrolunde doktor nelere baktı sizde?Bizimki kan sayımı yaptırmadan feri-fer diye bir kan ilacı verdi.Balık yağı devit 3 le ağır olur dedi onu da vermedi devit 3 e devam edin dedi.Kan değerlerine bakması gerekmiyor muydu?
slm kızlar. ben çalışmaya başladım. ama kızımı inanılmaz özlüyorum. bütün gün ağlamaklı geziyorum. kızımada annem bakıyo. sanki onu bırakmışım gibi suçlu hissediyorum kendimi. bunu yaşayan vardır aramızda. nasıl atlatıcam bu dönemi bilmiyorum. kızım akşamları bana değil babasına atlıyo görür görmez. daha bir yaşında aklı erermi acaba... off çok sıkıldım bunları yaşıyan :2:varsa paylaşabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?