Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm kızlar,
bende aralık annesiyim.oğlum orta kulak iltihabı oldu başınıza geldi mi şuanda neler yapılabilir.yavrum 4 gündür hiç bişey yemiyor çok kilo verdi
Slm kızlar,
bende aralık annesiyim.oğlum orta kulak iltihabı oldu başınıza geldi mi şuanda neler yapılabilir.yavrum 4 gündür hiç bişey yemiyor çok kilo verdi
Kıyamam kuzucuğa Valla benim bir fikrim yok doktor ne diyor bu konuda ,neden olmuş.Çok çok geçmiş olsun ,Rabbim şifa versin inşallah...
gecmis olsun bneim kizimda da kulak enfeksiyonu oldu isatahsizlasti yediremedim sutude icmedi uyurken verdim sutlerinide.simdi nasil
sizler ikinciyi ne zamana dusunuyorsunuz sayfamiza beklerim
sizler ikinciyi ne zamana dusunuyorsunuz sayfamiza beklerim
ne güzel ne güzel hayırlısı olsun
bende 2 yaşındayken hamile kalıp 3 yaşındayken doğum yapmak istiyorum ama eşim hiç istemiyor nasıl olcak bilmiyorum. kardeşsiz olmaz ben kardeşi olmasını çok istiyorum.
kızlar nasılsınız
bende haberler pek iyi değil geçen hafta bebeğimin kalbi 8. haftada durduğu için kürtaj oldum
artık meleğim benimle değil 9+2 günlükken farkına vardım
hayırlı kandiller
allahım hayırlı ve sağlıklı melekler nasip etsin
hamişlerin sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin mevlam
ekince bende adet olayım çalışmalara yeniden başlayacağım
allahım hayırlısını versin ben aralarında çok yaş farkı olsun istemiyorum inş. RABBİM KALBİMİZE GÖRE VERİR
herkese merhabalar.geçen sene bu zamanlar elim karnımda bebişim gelsin diye bekliyordum.şimdi doğum günü hazırlığıdayım.nasılda geçmiş zaman anlaşılamadan.bu sayfaya yazmayalı işte bu kadar zaman olmuş.eski arkadaşlardan da gördüm.inanın gözlerim doldu.bir garip oldum.
tatlı oğlumla zaman su gibi geçti demek ki.bu arada bizim ufaklık büyüdü tabiki.9,5 aylıkken yürümeye başladı.şimdi koşuyor.tutabilene aşkolsun.canı sağolsun beni epey yoruyor.iş ev bebiş derken pek gelemiyorum.
yaşını dolduran aralık bebişlerini kutluyorum.hepsinin ömrü sağlıklı ve uzun olsun.herkese sevgiler.
selamlar arkadaşlar bende aralık annesiyim geçen seneden beri takip ediyorum sizleri inşallah herkes iyidir sizlerden çok şey öğrendim hepinize ayrı ayrı teşkkür ederim ve bebeklerinizle eşiniz sevdiklerinizle birlikte çook uzun yıllar mutluluklar dilerim.
bir kaç bişi yazmak ve fikirlerinizi almak isterim aralık11 2010 doğumlu oğlum şuan 8 tane dişimiz 10 aydan beri var, kurban bayramından beri yürüyor, anne, baba, düştü gitti, dede, mama, meme diyor. ama burnunu kulaklarını göstermiyor, bye bye yspmıyor küçük oyunlar yani öğretemedim, kullandığınız vitaminleri kullanamadım çünkü içeceğinde savaş çıkarıyor, kilo 10 boy 73annesütü ile besleniyor yemek yemiyor ve uykuları kısa dönemler halinde geceleri memede uyumak istiyor.her saat başı veya daha kısa sürelerde uynıyor, yatmadan önce bişiler yediremiyorum faraza yese bile aynı sürede kalkıyor yine. yoğurt meyve suyu,ayran , su içmiyor sadece çok nadir şehriye çorbası hafif tavuk yiyor kahvaltı hakgetire. aç, yemek önünde bir kaşık alıp emmek istiyor.çokta mızmız yemeklerimi hala eşim gelince yapıyorum, sürekli kucağımda tezgahla arama girip sürekli ağlıyor. herşeye ağlıyor, güldüğü oynadığı zamanlarda var ama genelde huzursuz gibi doktorlara götürüyoruz normal bişi yok yaramaz diyorlar ama yoruldum koştur koştur iş yapıyorum temizlikte yemekte zorlanıyorum bakamıyormuyum diyorum artık hırçınlaşıyorda mutlaka istediğini yaptırıyor ağlayarak huy edinmesinden korkuoyrum. ardakaşları ile oynarken hır çıkarıyor sürekli kucağımda geziniyor yürüdüğü hatta koştuğu halde bana bir akıl verin sizinkiler nasıl? acaba benim yanlış yaptığım bişiler mi var? yemek yemiyor uyumuyor ve kucakta yaşıyor sürekli homurdanıp mutlu olmuyor. bir pedagog dan yardım mı almam gerekiyor cevaplarnızı tavsiyelerini ve örneklerinizi kısa zamanda bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Merhaba asigül oğlunun doğumunu hatırıyorum,eşin bilgilendirmişti bizi. Kelimeleri yeterli,o dinlemese bile bol bol kitap oku ki kulağı aşina olsun yabancı kelimelere. Benim oğlumda canı isterse gösteriyor yüzündeki uzuvları,canı isterse yapıyor bye bye çalıştımaktan vazgeçme. Malesef bende vitaminleri kullanamadım,d vitaminini bile çok az kullandım. Demir ölçümü yapılmıştır neksiklik olsa doktorun söylerdi,d vitamini içinde ampuller var ayda 1 içirilebiliyormuş. Doktoruna ya da aile hekimine danış onlardan 1 kere kavga dövüş içir ki için rahat etsin. Şırıngayı deneyebilirsin. Yemek konusunda aynen benim oğlumu anlatmışsın. Yatmadan midesine doğru düzgün bir şeyler girmediğinden zırt pırt uyanıyor,gündüz zaten öğüre öğüre 1 kaç kaşık ancak. 1 yaşından sonra vitamin kullanmaya başladık biz minadeks onun iştaha etkisi oldu açıkcası doktoruna bunu da danışabilirsin. İnan bu kucak olayı bizde de had safhada yemeği falan ancak pepe başlarda mama sandalyesine oturtabilirsem yapıyorum. Biraz çizgi filme alıştırabilirsin,artık 1 yaşını geçmiş 30 dk kadar seyrettirebilirsin. ağladığında tepki vermeyin,kucağa almayın,dikkatini başka yöne çekin diyor uzmanlar,elimizden geldiğince bunları yapmaya çalışacağız mecburen. d vitamin ampulunu ihmal etme,boyuna etkisi olur. Bu arada ortalama kilolar hep 10 civarı,canını sıkma.
Sevgiler..