merabalar kızlar,bugün yavrukuşuma Nidanın tarifi olan tavuklu şehriyeden yaptım,çok güzel yedi:) dün akşamda kendimize pişirdiğim kabak soteyi çatalla ezdim onuda yedimamayla falan işim olmaz,akşama ne yemek var onu söyle anneee dio sankim milupa-bebelac-hero baby koleksiyonu var ama yiyen yok,ama bu durumda korkutuyo beni,kahvaltı labne-yumurta-pekmez-günün meyvesi karışımı haricinde bebek gibi beslenmiyo bizimki,oofff kafam çok karışık,Allaha şükür sütüm oldukçada emiyo ama napıcağımı şaşırdım
çok sağol canım:) bizde kilo yok biliyosun,masalın takipçisiyiz,Allahtan emmeye devam ediyolar,şüküreeee harika annesi,büyümüşte küçülmüş zeynep duru maşallah ,biz biraz azır takılıyoruz size göre,ama bizde güzel emiyoruz maşallah,artık sütüm pek kilo yapmaz ama bağışıklığı gelişir yavrukuşların
canım sütüm yetmediği için biz 4 aylıkken geçtik ek gıdaya, başlarda yiyor gibiydi ,hepten bıraktı mamayıoy maşallah zeynep duru ya :) ağzınn tadını biliyo annesi o.ne işi olur mamayla falan
biz de hala ek gıdaya geçmeyi bekliyoruz
herşeyi yiyoruz teyzesi maaşallah ta kilo almıyoruz nerdeyse 6 aylık oldu,7yi anca bulduk,anasına çekmiycek belli:)) inşallah herşeyi yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyen o gıcık tiplerden olurMaşallah diyelim ya...Ne güzel işte...Herşeyi yer inşallah...
çok sağol canım:) bizde kilo yok biliyosun,masalın takipçisiyiz,Allahtan emmeye devam ediyolar,şükürbu arada face geri dönmene çok sevindim
canım sütüm yetmediği için biz 4 aylıkken geçtik ek gıdaya, başlarda yiyor gibiydi ,hepten bıraktı mamayıama geç te kalmayın sizde sonra zorlanıyolar,doyumluk değilde tadımlık başlasın azar azar,nacizane fikrim:89:
herşeyi yiyoruz teyzesi maaşallah ta kilo almıyoruz nerdeyse 6 aylık oldu,7yi anca bulduk,anasına çekmiycek belli:)) inşallah herşeyi yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyen o gıcık tiplerden olur
teşekkür ederim canım,benim şerefime yorum yazılamıyor ama:))ya takip etmeyin benim safinazıbence zeynep duru fark atar buay,inşallah ateşten çok fazla etkilenmemiştir,ishal durumu ne oldu canım dr.a gitçektiniz
Benim oğlumda herşeyi yiyenlerden birazda tombik anasına çekmiş
Bende bir zamanlar yiyip yiyip kilo almazdım şimdi ne yesem yarıyor
pelincim hoşgeldin,nasıl oldun ,umarım daha iyisindir:)
Teşekkür ederim canım. İyi değilim ama geçece inşallah. Sabahları çok kötü oluyorum. Gündüz iyiyim. Oğluşu uyuttum ben de uyuyacağım biraz bakalım :)
Bu arada sporum starım
evet ya yorum yazılamıyo ,bir iki bakınıp çıktım bende:)evdeki baskülde tarttım dayanamadım,7.2 çıkıyor,bakalım 5 gün sonra 6 aylığız,muhtemelen ishalden alamadı ama eski keyfimiz yerine geldi şükür:) benim kızın beli o kadar inceki inanırmısın 3 aylık pantalonları bile oluyo,ama boyumuz iyi:)doktora gitmeden toparladık ishali bu arada,prinç lapası-muz-şeftali verdik ,ishal şaselerinden kullandık, geçti,hatta biraz abarttık heralde 2 gündür kaka yok:))) inşallah sizdede keyifler yerindedir:) o safinazı kocaman öptüm annesi.
bu arada Masal 7 aylık olmadı dimi henüz?
evet canım aşağı yukarı o civarda olur heralde... bu arada hatırlıyorum hatırlamazmıyım o günleri ,demekki ince olucaklarmış,sıkıntı yapıcak,merak edicek bişey yokmuş şükür :)bizimkinin boy olarak 72yi bulduğunu pek sanmam bu ay,en son 68 di,hastalık salladı,bide 3-4 gün önce ilk dişimiz göründü, arka arkaya sıkıntı yaşadı kuzum.Ama dediğin gibi sağlıklılar ya,en önemlisi osanırım yaklaşık bizimki kadar çıkacak zeynep duruda, masalda haziran 11de 6aylıktı 7215gr çıkmıştı,temmuz11 de 7aylık olcak canım,ya bilirim canım benimkide öyle bilmem hatırlarmısın bnim hamilelikte de karın çevresi hep 2-3hafta geri çıkıyor diye detaylıya giriyordum bensürekli,halada öyle bizimde boydan dolayı ince vücudu,aslında boy biraz kısa olsa kilosu orta sınırda yani daha toplu göstercek 6.ayda 72cm'di,4cm uzamıştı aman ben takmıyorum artık kilosunu kafama sağlığı yerinde çok şükür,neşeli keyifli,zeynep duruda öyle maşallah,muhallebiyi bile 2-3günde bir yediriyorum kof şişmesin çocuk diye
çok sevindim ishalin geçmesine canım ee normale dönmüş artık 2gündür yapmaması iyi,zaten daha iyi kilo yapar artık yedikleri ona ateş yok ishal yok,bende çok öptüm bizim kızıl güzelimizi
ek gidaya baslayali 1 ay oldu mavrulam
ama kahvaltiyi ikinci defa verdim
eskiden corbasini guzel iciyodu mesela
dun her verdigim kasigi puskurttu suratima zilli
bende inat ettim ikimizde corba icinde kaldik ama yuttugu kardir dedim
evet canım aşağı yukarı o civarda olur heralde... bu arada hatırlıyorum hatırlamazmıyım o günleri ,demekki ince olucaklarmış,sıkıntı yapıcak,merak edicek bişey yokmuş şükür :)bizimkinin boy olarak 72yi bulduğunu pek sanmam bu ay,en son 68 di,hastalık salladı,bide 3-4 gün önce ilk dişimiz göründü, arka arkaya sıkıntı yaşadı kuzum.Ama dediğin gibi sağlıklılar ya,en önemlisi o
görüşmek üzere canım
canım ya o ishal ve ateş diş yüzündenmş belkide,boy hiç belli olmuyo canım bir önceki ay 2cm uzamıştı bu ay 4,siznde hiç belli olmaz,bizim kızlar ince uzun olucaklar belli
öptükkk canım
6 ay 18 günlüğüz boyumuz daha 69 kilomuz 8600 iki dişimiz var ve hastayız boyumuz bu ay pek uzamadı
kimse yok mu huhu:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?