• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slmmm sinem döndün mü faceye?ben de yorumların neden azalmış diyordıum:)))

kızlar ya paşamın elleri hep kulaklarında ve geceleri defalarc çığlık çığlığa uyanarak ağlıyordu.dr.götürdük diş yok ama kabarıklık var.galiba diş çıkarıcaz.kilomuz 7800 olmuş ama ayımız dolmadı daha.idrartahlili istedi bi de.enfeksiyondan şüphelendi.onu da yarın alıcaz.bakalım artık hayırlsı

dün gece döndüm face'e ama bikaç gündür kk'ya cevap yazamıyorum pek,eşim yurt dışında masalın uyuduğu saatlerde onunla görüşüyordum, dönmeden önceden beri yazamıyordum yani:20:

geçmiş olsun buarada yalnız bazı geceler o acı dolu çığlık gibi ıkınmalardan bizde de var asbaha kadar uğraşıyr arada gazını çıkarıyor bazen ben gazı diye düşünüyordum kızımınkinin acaba bende idrar yolu enfeksiyonu diye düşünmelimiyim gerçi nisanda idrar testi yapılmıştı bişey çıkmamıştı aa idrar kültürü değil,
inşallah sizinkide enfeksiyon falan değildir diştir

Günaydın kızlar....

Bakıyorum dişler gelmeye başlamış yavaş yavaş hadi hayırlı olsun...
Benim oğlumda emerken kulağını ve saçını çekiyor ama sanırım oyun amaçlı çünkü dişlerde hiçbir belirti yok..

Dişleri gelen bebişlerimizin dişleri hayırlı olsun sağlıklı uzun ömürlü olsunlar :46:

bizim henuz dişimiz yok ama patlayacak gb ...
diş buğdayı yapan var mı neler yapıcaksınız?

diş çıkaran bebeklerimize hayırlı olsun :))
darısı başımıza inşallah
bebeğim çıkarmıyor ama ben 20lik dişlerimi çıkarıyorum
bir haftadır resmen kıvranıyorum:14:

biz de ek gıda serüvenine yeni başlayanlardanız...
şimdiye kadar 2 defa elma suyu verdim...
doktorumuz 3 tatlı kaşığıyla başla,her gün 2 kat arttır demişti ama bizimki o kadar yemedi.
3 tatlı kaşığı elma suyunu bi çay bardağına koydum,kendi kaşığıyla minik minik 6-7 kaşık verdikten sonra öğürmeye başladı,bikaç defa daha denedim,baktım istemiyo bıraktım ben de...
hep böyle mi yapacak yoksa yeni başladık diye mi böyle?
öğlenleyin açken verdim ikisinde de...

selamlar.....tahlilimiz çıktı.dr,halk arasıda kum dökme denen bir olay yaşanıyor ama zararsız dedi.idrarda kristal çıktı,enfeksiyon yok. iyidir herhal

bu arada içme suyunu kaynatmamız gerekmiyormuş.özellikle erikli gibi suları damacana olmamak şartıyla vrmeliymişim.çünkü kaynatınca içindeki gerekli mineraller olmuyormuş.dr dedi.oh be....veeee diş etlerimiz çok kabarık.dişimiz patladı patlayacak.galiba gece çığlıklarının sebebi de bu....inşallah zorluk çekmeyiz.yetişkinle bile neler yaşıyor,bebişleimiz nasıl acı çekmesin dimi?

ha ayrıca pirinç ununun da bir zararı yokmuş.şu bisküviyi yeniden yapıcam.dr onaylı bu defa....
sabah okul,ardından bolca temizlik,misafire ikram hazırlığı,hastneye sonuç almaya gidiş ve tabiki dışarda yemek yemek,ardından 23.30 a kadar misafir,arada alişin bakımı,sabaha annemle gelecek onların hazırlığı ve abiki kk.çok yogunum çokkk..iyi geceler hepinizeee

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız dişi gelen meleklere hayırlı olsun dişleri kolay çıkarsın inş. bütün bebişler dişlerini

biz de ek gıda serüvenine yeni başlayanlardanız...
şimdiye kadar 2 defa elma suyu verdim...
doktorumuz 3 tatlı kaşığıyla başla,her gün 2 kat arttır demişti ama bizimki o kadar yemedi.
3 tatlı kaşığı elma suyunu bi çay bardağına koydum,kendi kaşığıyla minik minik 6-7 kaşık verdikten sonra öğürmeye başladı,bikaç defa daha denedim,baktım istemiyo bıraktım ben de...
hep böyle mi yapacak yoksa yeni başladık diye mi böyle?
öğlenleyin açken verdim ikisinde de...

biz meyva suyuyla değil meyva püresiyle başladık. şeftali dene birde istersen bizimkişeftaliyi daha çok sevdi ben cam rendede yapıyorum şeftali zaten su gb oluyo .... birde siz yemek yerken dene vermeyi.

biz meyva suyuyla değil meyva püresiyle başladık. şeftali dene birde istersen bizimkişeftaliyi daha çok sevdi ben cam rendede yapıyorum şeftali zaten su gb oluyo .... birde siz yemek yerken dene vermeyi.

evet canım şeftaliyi çok seviorlar
biz yemek yerken veriorum ben herşyi o zman çok da iştahlı yiyor dediğin gibi

Kızlar selam. Benim kızım 5.ay sonunda ek gıdalara başladı. Şuanda kahvaltı meyve sebze çorbası pirinç unu rahatlıkla yiyor. Hele geçen gün 1 adet kuru köfteyi ezdim verdim yedi. Ama bukadar yemeğe rağmen kilo aldıramıyorum. Hala 6.5 kilo. 7 8 kilo olanları okuyunca çok üzülüyorum. Ama inanılmaz hareketli bir bebek. Dün emeklemeyede başladı. Tam 1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. :D bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. :D bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..

Son düzenleme:
Kızlar selam. Benim kızım 5.ay sonunda ek gıdalara başladı. Şuanda kahvaltı meyve sebze çorbası pirinç unu rahatlıkla yiyor. Hele geçen gün 1 adet kuru köfteyi ezdim verdim yedi. Ama bukadar yemeğe rağmen kilo aldıramıyorum. Hala 6.5 kilo. 7 8 kilo olanları okuyunca çok üzülüyorum. Ama inanılmaz hareketli bir bebek. Dün emeklemeyede başladı. Tam 1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. :D bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. :D bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..

cnm bence gelişimde sorun yoksa ki görünen o ki yok maşallah ,kilosunu o kadar da kafana takmana gerek yok bence .şimdi almazsa ileride alır.önemli olan sağlığı annesi kafana takma ;)

bence de canım sağlığı yerindeyse sorun yoktur

Gelişim tablosundada normalmiş şimdi inceledim internetten. Ama aralık bebişlerinin tablosuna baktıgımda maşallahı var hepsinin. Neyse biraz olsun içim rahatladı. Sagolun kızlar.

Back