Kulak cekme klasik bir dis cikarma gostergesi canim.idrar yolu enfeksiyonundan nasil suphelendi?
geceleri acı dolu çığlıklar atıyordu.ağrının sebebi gaz da olabilirmiş idrar yolu enfeksiyonu da.ondan tahlil istedi
slmmm sinem döndün mü faceye?ben de yorumların neden azalmış diyordıum:)))
kızlar ya paşamın elleri hep kulaklarında ve geceleri defalarc çığlık çığlığa uyanarak ağlıyordu.dr.götürdük diş yok ama kabarıklık var.galiba diş çıkarıcaz.kilomuz 7800 olmuş ama ayımız dolmadı daha.idrartahlili istedi bi de.enfeksiyondan şüphelendi.onu da yarın alıcaz.bakalım artık hayırlsı
Cok gecmis olsun.umarim ikisi de degildir.bizimki de 2 gece ciglik cigliga aglayarak uyandi ve dun disin birini patlatti.
maşallah canım çok iyi ama değerleri,diş ve hastalık yüzünden öyle olmuştur bizim dişimiz çıkmadı daha,buay çıkar belki ya da diğer ay,sizde 11aralık doğumlusunuz heralde benim kızda öyle,doğumgünleri aynı sanırım.
biz de ek gıda serüvenine yeni başlayanlardanız...
şimdiye kadar 2 defa elma suyu verdim...
doktorumuz 3 tatlı kaşığıyla başla,her gün 2 kat arttır demişti ama bizimki o kadar yemedi.
3 tatlı kaşığı elma suyunu bi çay bardağına koydum,kendi kaşığıyla minik minik 6-7 kaşık verdikten sonra öğürmeye başladı,bikaç defa daha denedim,baktım istemiyo bıraktım ben de...
hep böyle mi yapacak yoksa yeni başladık diye mi böyle?
öğlenleyin açken verdim ikisinde de...
biz meyva suyuyla değil meyva püresiyle başladık. şeftali dene birde istersen bizimkişeftaliyi daha çok sevdi ben cam rendede yapıyorum şeftali zaten su gb oluyo .... birde siz yemek yerken dene vermeyi.
Kızlar selam. Benim kızım 5.ay sonunda ek gıdalara başladı. Şuanda kahvaltı meyve sebze çorbası pirinç unu rahatlıkla yiyor. Hele geçen gün 1 adet kuru köfteyi ezdim verdim yedi. Ama bukadar yemeğe rağmen kilo aldıramıyorum. Hala 6.5 kilo. 7 8 kilo olanları okuyunca çok üzülüyorum. Ama inanılmaz hareketli bir bebek. Dün emeklemeyede başladı. Tam 1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım.bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..
Kızlar selam. Benim kızım 5.ay sonunda ek gıdalara başladı. Şuanda kahvaltı meyve sebze çorbası pirinç unu rahatlıkla yiyor. Hele geçen gün 1 adet kuru köfteyi ezdim verdim yedi. Ama bukadar yemeğe rağmen kilo aldıramıyorum. Hala 6.5 kilo. 7 8 kilo olanları okuyunca çok üzülüyorum. Ama inanılmaz hareketli bir bebek. Dün emeklemeyede başladı. Tam 1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım.bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..1 haftadır desteksizde oturuyo. Gelişimi falan sorunsuz yani. Ama kilo alımı yavaş. Neyapmalıyım sizce. Buarada dişi çıkan bebeklerimizide kutlarım. bizimkide 3 haftadır geceleri çok huysuzlanıyo. Gören herkes aaa dişleri kabarmış geliyo diyo. Sağlık ocagındaki doktor yok daha gelen giden diyo. Anlamadım gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?