Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tereyağın kokusundan öyle olmuştur canım bizim kurabiyede kokuyu hissediyordum ama rahatsız etmiyordu..pirinç unu konusunda ise ben zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta pirinç unuyla büyümeyen çocuk yok mama firmaları doktorlarla anlaşmalı mamalar satılsın diye pirinç unu kötüleniyor. ama fazla vermemek gerek bu sefer çocuk onunla doyuyor kof şişmanlık yapabiliyor
kızlar size kötü br haberim var.eti cicibebe bisküvisi kullanmak istemiyoruz ya içinde soya lesitini var diye....meğer o tüm gıdalarda varmış,aptamil kahvaltılııta ve muhallebisinde gördüm bugun.eve gelir gelmez devam sütünün içeriğine baktım onda da varmış.şok oldum.neden bebek mamalarına da konur ki?nasıl bir vicdandır bu??????????????????????????
Günaydın...
bence günümüz şartlarında bebeklerimizi tamamen organik gıdalarla ,tamamen steril şartlarda ,radyasyondan vb uzak yetiştiremeyiz malesef..her taraf baz isstasyonu kendi evimiz de dahil wireless ,internet,cep telefonları,plazma tvler...
gıdalara gelince her ürün pazardan aldığımız meyve sebzeler bile şaibeli malesef yapacak bir şey yok..
bende bugun kahvaltisina labne koydum ilk defa aksam gec gelince
beyaz peyniri suya koymayi unuttum
biraz muz bebe ekmegi ve devam sutuyle yaptim
tadi guzeldi ama pek yemedi sevde hanim 3. kasiktan sonra
zorla yedi aglamaya baslayinca bende kiyamadim zorlamadim
ama icime sinmedi kahvaltiyi atlamak
napsam acaba?
ek gidaya baslayali 1 ay oldu mavrulam
ama kahvaltiyi ikinci defa verdim
eskiden corbasini guzel iciyodu mesela
dun her verdigim kasigi puskurttu suratima zilli
bende inat ettim ikimizde corba icinde kaldik ama yuttugu kardir dedim![]()
zaten pelin hasta canım pek bakamayabilir nete,ben peline söliyim diğer yöeticiler yardımcı olsun sana bi şekilde,
inşallah fydasını görürsün canımbi kefir denemedim deneyeyim bari sağol canım....
beni face grubundan çıkarmışlar üzüldüm kendimiyanlız hissettim bebeğim hasta antibiyotik verdiler kullansam mı ki
merabalar kızlar,bugün yavrukuşuma Nidanın tarifi olan tavuklu şehriyeden yaptım,çok güzel yedi:) dün akşamda kendimize pişirdiğim kabak soteyi çatalla ezdim onuda yedimamayla falan işim olmaz,akşama ne yemek var onu söyle anneee dio sankim
milupa-bebelac-hero baby koleksiyonu var ama yiyen yok,ama bu durumda korkutuyo beni,kahvaltı labne-yumurta-pekmez-günün meyvesi karışımı haricinde bebek gibi beslenmiyo bizimki,oofff kafam çok karışık,Allaha şükür sütüm oldukçada emiyo ama
napıcağımı şaşırdım
merabalar kızlar,bugün yavrukuşuma Nidanın tarifi olan tavuklu şehriyeden yaptım,çok güzel yedi:) dün akşamda kendimize pişirdiğim kabak soteyi çatalla ezdim onuda yedimamayla falan işim olmaz,akşama ne yemek var onu söyle anneee dio sankim
milupa-bebelac-hero baby koleksiyonu var ama yiyen yok,ama bu durumda korkutuyo beni,kahvaltı labne-yumurta-pekmez-günün meyvesi karışımı haricinde bebek gibi beslenmiyo bizimki,oofff kafam çok karışık,Allaha şükür sütüm oldukçada emiyo ama
napıcağımı şaşırdım