aralık annelerine ulasamadım neden ki yardım
edin lütfen
bende dr.umunda tavsiesi ile hipp bebe bisk. aldım kullandım ama çok lüzumu görmüyorumkizlar bebe biskuvisi benimde icime sinmedi
bende bebek ekmegi aldim kahvalti icin
yalniz hipp organik bebe biskuvisi var
acaba ondada gdo varmidir?
kullanan varmi?
bu arada mama sandalyesi chicconun poly modelini tavsiye ederim
Cici bebe bisküvisi şekerli olduğu için de yasak ama bebek ekmeği zararlımı acaba ben hafta sonu cicibebenin bebek ekmeğini aldım normalde kahvaltısına tam buğday ekmeği koyuyordum ama kabızlık yaptı bebek ekmeği deneyeyim dedim...
canım daha önce face de de paylaştım,dereotu ye bol bol,sandviçle peynirle falan ,bide kefir,2 si mükemmel oluyo....
maaşllahhhh kuzuya,cicibebeyi arada bende veriyorum ama içim raahat değildi,tarif iyi oldu ,çok sağol Anegooooo
bebe bisküvisini ben de yaptım.hamuru elimde dağıldı toparlamak zor oldu.ve çook tereyağı kokuyordu.pınarın yağından mı bilmiyorum kokusu ağır geldi.ve eben pimpirik biriyim zati,pirinç ununa takıldı kafam.dr.a da sormadım.acaba ayına göre erken mi pirinç unu?sağlıklı mı?neyse,bi defa yedi oğlum sevdi ama benim evhamlarım ona yedirmeme engel oldu.bu akşam da aynı malzemelerle ama buğday unuyla yaptım.onu da duvara vursan duvar kırılır o kadar sert yani.off of.pirinç ununu dr a soran oldu mu öneriyor mu dr.?
KızLar mama sandalyesi kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsnız hangi markanın ve memnunmusunuz???
Cici bebe bisküvisi şekerli olduğu için de yasak ama bebek ekmeği zararlımı acaba ben hafta sonu cicibebenin bebek ekmeğini aldım normalde kahvaltısına tam buğday ekmeği koyuyordum ama kabızlık yaptı bebek ekmeği deneyeyim dedim...
bebe bisküvisini ben de yaptım.hamuru elimde dağıldı toparlamak zor oldu.ve çook tereyağı kokuyordu.pınarın yağından mı bilmiyorum kokusu ağır geldi.ve eben pimpirik biriyim zati,pirinç ununa takıldı kafam.dr.a da sormadım.acaba ayına göre erken mi pirinç unu?sağlıklı mı?neyse,bi defa yedi oğlum sevdi ama benim evhamlarım ona yedirmeme engel oldu.bu akşam da aynı malzemelerle ama buğday unuyla yaptım.onu da duvara vursan duvar kırılır o kadar sert yani.off of.pirinç ununu dr a soran oldu mu öneriyor mu dr.?
beni face grubundan çıkarmışlar üzüldüm kendimiyanlız hissettim bebeğim hasta antibiyotik verdiler kullansam mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?