• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

KızLar mama sandalyesi kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsnız hangi markanın ve memnunmusunuz???

bende yeni kraft idol aldım,mağazada 180di internetten 144e aldım,daha dün geldi ama çok beğendim,baya işimi görcek gibi

Son düzenleme:
kizlar bebe biskuvisi benimde icime sinmedi
bende bebek ekmegi aldim kahvalti icin
yalniz hipp organik bebe biskuvisi var
acaba ondada gdo varmidir?
kullanan varmi?
bu arada mama sandalyesi chicconun poly modelini tavsiye ederim

Günaydın kızlar pandamm bisküviyi sevmenize çok sevindim insanın içine sinerek bişeyler yedirebilmesi güzel oluyor.

Cici bebe bisküvisi şekerli olduğu için de yasak ama bebek ekmeği zararlımı acaba ben hafta sonu cicibebenin bebek ekmeğini aldım normalde kahvaltısına tam buğday ekmeği koyuyordum ama kabızlık yaptı bebek ekmeği deneyeyim dedim...

kizlar bebe biskuvisi benimde icime sinmedi
bende bebek ekmegi aldim kahvalti icin
yalniz hipp organik bebe biskuvisi var
acaba ondada gdo varmidir?
kullanan varmi?
bu arada mama sandalyesi chicconun poly modelini tavsiye ederim
bende dr.umunda tavsiesi ile hipp bebe bisk. aldım kullandım ama çok lüzumu görmüyorum
kahvaltılık ürünlerine ilaveten ben 8tahıllı kahvaltılık tozla koyulaştırıorum
hippin içinde ayıca 15-20tane anca var 2şer tane koysan 1haftada bitiyor
ben denedim ama bidaha alıcam artık canım
Cici bebe bisküvisi şekerli olduğu için de yasak ama bebek ekmeği zararlımı acaba ben hafta sonu cicibebenin bebek ekmeğini aldım normalde kahvaltısına tam buğday ekmeği koyuyordum ama kabızlık yaptı bebek ekmeği deneyeyim dedim...

canım ekmk gibi bişeyle değilde tozla koyulaştırsan tahıllı karışım tozlar var milupanın
gerçi oda hazır diğeride hazır sanki 8tahıllı ya toz daha faydaı gibi geliyor:9: 8tane fazlalığı var:)

canım daha önce face de de paylaştım,dereotu ye bol bol,sandviçle peynirle falan ,bide kefir,2 si mükemmel oluyo....

maaşllahhhh kuzuya,cicibebeyi arada bende veriyorum ama içim raahat değildi,tarif iyi oldu ,çok sağol Anegooooo:52:

bi kefir denemedim deneyeyim bari sağol canım....

bebe bisküvisini ben de yaptım.hamuru elimde dağıldı toparlamak zor oldu.ve çook tereyağı kokuyordu.pınarın yağından mı bilmiyorum kokusu ağır geldi.ve eben pimpirik biriyim zati,pirinç ununa takıldı kafam.dr.a da sormadım.acaba ayına göre erken mi pirinç unu?sağlıklı mı?neyse,bi defa yedi oğlum sevdi ama benim evhamlarım ona yedirmeme engel oldu.bu akşam da aynı malzemelerle ama buğday unuyla yaptım.onu da duvara vursan duvar kırılır o kadar sert yani.off of.pirinç ununu dr a soran oldu mu öneriyor mu dr.?

bebe bisküvisini ben de yaptım.hamuru elimde dağıldı toparlamak zor oldu.ve çook tereyağı kokuyordu.pınarın yağından mı bilmiyorum kokusu ağır geldi.ve eben pimpirik biriyim zati,pirinç ununa takıldı kafam.dr.a da sormadım.acaba ayına göre erken mi pirinç unu?sağlıklı mı?neyse,bi defa yedi oğlum sevdi ama benim evhamlarım ona yedirmeme engel oldu.bu akşam da aynı malzemelerle ama buğday unuyla yaptım.onu da duvara vursan duvar kırılır o kadar sert yani.off of.pirinç ununu dr a soran oldu mu öneriyor mu dr.?

yok canım ne zararı olacak geçmişten beri kullanılan bişey bebeklerde pirinç unu bence boşuna evham yapıyosun....gönül rahatlığıyla yedirebilirsin.

KızLar mama sandalyesi kullanıyor musunuz?
Kullanıyorsnız hangi markanın ve memnunmusunuz???

chicco poly aldık memnunuz tavsiye ederim....

bize doktorumuz bebek ekmeği önerdi kahvaltı için bende bebek ekmeği ile kahvaltıya başlayacağım ama henuz 10 günümüz var sonra...

canım ben de yaptım ama tereyağ kokmadı
ben tereyağını marka almıorum halis alıorum belki ondan kokmamıştr

bende bebek biskuvisi deneyeceğim hazır kullandım iştahla yedi ama sonra sebze çorbasına burun kıvırdı kullanmıyorum

tereyağın kokusundan öyle olmuştur canım bizim kurabiyede kokuyu hissediyordum ama rahatsız etmiyordu..pirinç unu konusunda ise ben zararlı olduğunu düşünmüyorum sonuçta pirinç unuyla büyümeyen çocuk yok mama firmaları doktorlarla anlaşmalı mamalar satılsın diye pirinç unu kötüleniyor. ama fazla vermemek gerek bu sefer çocuk onunla doyuyor kof şişmanlık yapabiliyor

pirincin faydalarını da yazayım :)

Vücut gelişimini destekler. Vücuda enerji verir ve vücudu kuvvetlendirir. Doyurucudur. Zihni açar. Yüksek tansiyonu düşürür. Hazmı kolaylaştırır. Vücuttaki fazla suyu çekerek vücudun toksit maddeleri uzaklaştırmasına yardımcı olur ve ishali de keser. İçeriğinde bulunan kanser önleyici maddeler sayesinde başta bağırsak kanseri olmak üzere kansere koruyucudur. Kandaki kolesterol oranını azaltıcı etkisi ile kalp ve damar hastalıklarına karşı da koruyucudur. Ayrıca, böbreklere faydalıdır..

beni face grubundan çıkarmışlar üzüldüm kendimiyanlız hissettim bebeğim hasta antibiyotik verdiler kullansam mı ki

atamadım çünkü özel mesaj için paylaşımım azmış sadece site yöneticilerine canım gönderebiliyorum doktor verdi amaaaaaaaaa
ilacı

Back