• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

hmmm ben bunubilmiyordum ışıktan yoksun odada tv izleyen çocuklar veya bebeklerde epilepsi mi olabiliyormuş,allah korusun yavrularımızı

yoo hayır epilepsi ya anne karnında yada sonradan çoğunlukla bir darbeden meydana gelir.(düşme gibi) ben tv ile bağlantısının hastalıktan sonraki dönemde olduğunu söylemeye çalışmıştım yani önceden tv izlemek bu hastalığı meydana getirmiyor yada ön ayak olmuyor. hastalık meydana geldikten sonra sakıncası var

merhaba kızlar biz iyiyizzz sizler nasılsınız geçmişe bakamıyorum ayın 19 unda mevlüt yapıcaz ;) ne giyicem çıkıp bakmam lazım.... elbise düşüniyorummm.... çok çok öptüm sizi bebişlerinize ve kendinize iyi bakın....:80:

canim ben konusurdum hep beni dinlemze zannederdim sarkilar soleridim surekli yatagindaki muzigi actim ama simdi anliyor artik ve erkenden agu demeye baslamisti muzigi sesi herbirseyi anliyor ama cevap veremiyor kontrol edemiyor derimki konus onunla banyosunu uzun tut

haklısın sanırım cnm.. artık kulagına bişeyler söyledigimde aglıyosa da susuyor,dinliyor adeta.. ama bunu b bana bi bbasına yapıor :))

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum ama birşey hariç epilepsi ile bir bağlaç kurabileceksek bu sadece bu rahatsızlığın kendini göstermiş olup sadece ışıktan yoksun bi odada tv izlemekle sakıncalı olabilir

3gundur zombi gibi dolasinca dilim de dolasmis:53:Ifade yanlis olmus evet.ben genetik rahatsizliklardan neler vardi diye dusunurken aklima ilk o geldi,lafi uzatmayayim ders verir gibi dedim vs..neyse sen mudahale etmissin ve gerekli duzeltmeleri yapmissin:54:

merhaba kızlar biz iyiyizzz sizler nasılsınız geçmişe bakamıyorum ayın 19 unda mevlüt yapıcaz ;) ne giyicem çıkıp bakmam lazım.... elbise düşüniyorummm.... çok çok öptüm sizi bebişlerinize ve kendinize iyi bakın....:80:

elbise çok tatlı olur bence :)
nerdil nerelerdesin ya hiç görünmüosun

Allah kabul etsin canım şimdiden.Nerelerdesin sen yoksun ortalıklarda ?

3gundur zombi gibi dolasinca dilim de dolasmis:53:Ifade yanlis olmus evet.ben genetik rahatsizliklardan neler vardi diye dusunurken aklima ilk o geldi,lafi uzatmayayim ders verir gibi dedim vs..neyse sen mudahale etmissin ve gerekli duzeltmeleri yapmissin:54:

estağfurullah canımm evet biraz müdahele ettim :34:

canım napıyon sana mail attım talep göndersene grubu açık yaptı desire senin talebini bekliyor kapatcak,elizcim nasıl
bizimde gece uykumuz öyle canım 1-2kere 5 saat oldu ama hep 4 saat ilk daha sonralarda da 2şer saat ama gece 10dan sabah 10-11e kadar uyuyoruz oyüzden rahatız

Anacığım giremiyorum ki nete : ) Eliz ne yapsın azıyor her zaman ki gibi : ) kime çekti bu çocuk , bugün paso emiyor beni ya saat başı göğsümde , yumoş yumoş oldu benimkiler : ) Masal da büyüme atağı geçiyormuş, Atağını yerim ben onun , birde atakları çıktı : )

Yavrum ben herhalde aranıza bir türlü katılamayacağım.Şu an face açtım , öyle mal mal bakınıyorum , bir halt beceremiyorum yahu ne grup kurmuş desire ''al başına çal'' diyesim geliyor valaha :9:

kızlar napıonuz ben geldim sanırım kimse yok:47:daha ben face den hesap açacam :68:ama çalışıom napıımm..bugun alayım bende gelıımmm yahu...

Anacığım giremiyorum ki nete : ) Eliz ne yapsın azıyor her zaman ki gibi : ) kime çekti bu çocuk , bugün paso emiyor beni ya saat başı göğsümde , yumoş yumoş oldu benimkiler : ) Masal da büyüme atağı geçiyormuş, Atağını yerim ben onun , birde atakları çıktı : )

Yavrum ben herhalde aranıza bir türlü katılamayacağım.Şu an face açtım , öyle mal mal bakınıyorum , bir halt beceremiyorum yahu ne grup kurmuş desire ''al başına çal'' diyesim geliyor valaha :9:
:9: :9:face te gördüm seni sonundaa yuppii
ya sorma bi ataklarımız eksikti demi neyse sakin ama derinden yaşıyoruz
bakalım daha neler yaşıcaz,elizim sanki sana çekmiş gibi yaww:9:emsin emsin kzıma et olsun onlar
benimkide sanki çok seçeneği varmış gibi bi düşünüyor ne yapsam diye,neyse akşamdan beri 15er dakikaları buluyoruz yoksa gece ve gündüz hep azar azar emdi,allahım kime çekti bu çocuk diyesim geliyor benimde :1:

Ehuu buldum buldum.Talep yolladım :62:
tamamdır sonunda :))
eşimin uçağı saat 10 gibi inecek havaalanına. umarım sağ salim gelir eve...
ayy hadi inşallah canım havalar çok kötü gerçekten
kızlar napıonuz ben geldim sanırım kimse yok:47:daha ben face den hesap açacam :68:ama çalışıom napıımm..bugun alayım bende gelıımmm yahu...

gel yahu sensiz olurmu,ya hep merak etmişimdir cnm nickinde ne demek istiyorsun :9:

Facede davul zurna çalcam :64: Ne gelirmişin canım ya :)) :16:

Anca kızım : ) Assolistim bikerem :1: Sen kimsin ki kız : ) ses ver azcuk oralardan : )

Aç aç ben uyduruktan açtım ,anca 2 hafta da aktif oldum :1:
:9: :9:face te gördüm seni sonundaa yuppii
ya sorma bi ataklarımız eksikti demi neyse sakin ama derinden yaşıyoruz
bakalım daha neler yaşıcaz,elizim sanki sana çekmiş gibi yaww:9:emsin emsin kzıma et olsun onlar
benimkide sanki çok seçeneği varmış gibi bi düşünüyor ne yapsam diye,neyse akşamdan beri 15er dakikaları buluyoruz yoksa gece ve gündüz hep azar azar emdi,allahım kime çekti bu çocuk diyesim geliyor benimde :1:

tamamdır sonunda :))

gel yahu sensiz olurmu,ya hep merak etmişimdir cnm nickinde ne demek istiyorsun :9:
Artık seninle buradan muhattap olamam canım.Face den yaz liften :21:

Anca kızım : ) Assolistim bikerem :1: Sen kimsin ki kız : ) ses ver azcuk oralardan : )

Aç aç ben uyduruktan açtım ,anca 2 hafta da aktif oldum :1:

Artık seninle buradan muhattap olamam canım.Face den yaz liften :21:

:)) çatlak gece gece ne bu enerji,diyorum işte eliz sana çekmiş,aranma hiç kime çekti bu kız diye:9: (ayy o çatlak çokmu argo kaçtı ya,hani böle omuza vurup çatlak seni derler ya o anlamda yazdım argo değil tamammı:)) )

beraser eşin geldimi cnm

Son düzenleme:
kızlar benimki göğsüme gelince iki üç gündür kafasını çeviriyor eğer uyursa uyuduktan sonra yada tam dalarken verebiliyorum ne ki bu şimdi acaba bırakır mı emmeyi ben süt vermek için ücretsiz izne ayrıldım üstelik benim gibi olan var mı geçici mi?

canım eltimin çocuğu 2yaşında tv ile büyüyen bir bebekliği oldu,8.9aylarda reklam açılmadan ek gıda alamaz oldu halada öle ve kızı hala hiç konuşmuyor adı söylenince bakmıyor arkadaşlarla oyun oynamıyor,göz teması kurmuyor kimseyle asosyal bir çocuk şuan,geçen ay kontrollere gittiler ve otizm teşhisi konuldu,özel eğitim alıp ilaç kullanıcak
şimdi sende google a otizm ve tv ilişkisi yaz etkilerini oku,çok zararlı tekrarlı ve hızlı şeyleri izletmek çocuk kendine farklı bir dünya kuruyor tv ile,sana olmaz ötekine olur ama ihtimali bile olan şeylerde dikkat etmemiz gerekiyor,tv ile oyalanmasın izlemesin çok büyük bir kayıp değil,tabi yinede sen daha iyi bilirsin herkes kendi doğrularına göre yetiştirir çocuğunu ben bildiklerimi paylaşmak istedim

sporstarcımm yaa benn çokk korkuyorumm otizimdenn bu aralar banaa ne olduysaa çokk fazlaa okumaya başladım otizim ile yazılarr okumayaaa
Allah göstermesin benim bebeğimde birşeyy varemıdır diyeee süreklii onuu takip etmeyee çalışıyorumm
otizimlii çocuklarr göz temasıı kuramıyormuşş amaa sizinn eltininn çocuğuu dahaa küçükkenn bunuu farkedememişlermii canımm
yanii gerçektenn bebekk büyümedenn farkedilmiyormuu bu hastalıkk
bennn dahaa doğruu dürüstt televizyonn seyretmiş değilimm oğlum doğduğundan beriiii

Back
X