Merhabaaa:))
Öncelikle Dila kızımız hoş gelmiiiiş:)))) Nihayet Sevgicim de kuzusuna kavuştu:)))) Ha gayret sıradaki arkadaşlar... Hayırlı doğum haberleri verin:)))
Mervem; sütü sağdıkça arttığına çok net şahit olanlardanım... Emişin sonra sağın memeleri... Her defasında ciddi arttığını göreceksin... Benim dolapta bugün 9. günümüz olmasına rağmen ve hiç mama vermememe rağmen neredeyse toplamda 1.5 litre sütüm biriktiHa bünye elbette farkeder ama ben kesinlikle sağdıkça arttığını çok net olarak test ettim... Emzir ve sağ, emzir ve sağ... Bir sonraki emzirmeye süt kalmaz memede diye korkma, o sağdıklarını biberon ile ver Lina ya... Böylece hem biberon konforu hem de anne memesi ile arasını iyi tutarsın kanaatindeyim... Biberonu çok tasvip ettiğimden değil ama o sağılan sütleri bir şekilde vermek gerektiğinde bu da önemli kanımca...
Hepinizi öpüyoruuuum:))
Ben bugün sabah IVP film çektirdim.. Dr akşam saat 7 ye kadar bebeğin yanına yaklaşma ddi bana... Hem süt veremiyorum, sağıp döküyorum, hem bebeğimi koklayamıyorum sabahtan berii. ÇOOOOOKKKKK ÖÖÖÖÖÖZZZLLEEDİİİMMMMM KIZIMIIIIIIIIIIIIII
SEVGİciiim gözün aydın canımmm...hoşgeldin DİLA hanımmmm......sağlıkla yaşa inşallah...mutlulukla ailenle yan yana...
kızlarrrr benim bi derdim var çıldırıcamm...
MERVEnin yşadığının aynısını yaşıorum ne yapsam arttıramandım sütümüüü derin öğleyin 12 de başlıor emmeye 4- 5 e kadar 15 dak emior 15 dak uyuyor resmen bitişik yaşıoruz memede belim kopuor bazen(
tam en nihayetinde uyudu diorum ki saat 4 de onca saat boyu emek emek içtii sütü kusuyorr sonra başlıor tekrar acım die ağlamaya bende süt kalmamış oluo mcbur mamam veriorumm....hayır kusmasa bari aldığı kadarı fayda etsin dicem ama bütün aldığını çıkarınca çook üzülüorumm(
kızlar bizde taze haberler var.. bugün doktora gittik nst ye girdik sancı çıkmadı yine.. doktor çatı muayenesi yapmadı bu sefer.. perşembe tekrar nst ye gir.. pazartesi ye kadar olmazsa alırız dedi..
ama kızım sürpriz yaptı az önce nişanım geldi.. şimdi evi toparladık eşimle.. ilk başta biraz panik yaptım şimdi gayet iyiyim.. sabah banyomuzu yapıp hastaneye gidicez.. doktorumu aradım, doğum başlamış artık, yarın olur inşallah sabah gelin dedi.. ay dua edin nolur..
GİZEMLİİİ maşallah linaya ve diğer bebeklere hepsi eme eme birer tosuncuk olsunlar inşşş
bişey soracam benim kızımda 3 kilo olmuş bugün randevumuz vardı sizce nasıl kilosu iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?