Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgeciğim korkma onlar kendilerine çıkacak bir yer buluyorlar ilk ameliyatımda sezaryen oldu ya benim...bende senin gibi korkmuştum ya ne olacak bunlar içeri doğru uzarsa diye nasıl ki yzlıklarda fayansların aralarındaki derz dolguların aralarından yabani bitkiler çıkar ya bunlarda öyle çıkıyorlar :))
Kanama benimde hafif hafif var bazen kendimi zorladığımda artıyor geçer herhalde..
Kocacığımı özledim ben ya hem hemen ikinci ameliyaı olursam ne olacak..btisin bu kanamalar.....
ay sorma canım ya wallahi özledim
aşkım dedim ben seni çok özledim oda zavallım diyor ki en çok ben en çok ben...
Seninde 1 aydan az kalmış son zamanlarda çok dikkat et olur mu
Sorma Merveeee, yarin 40'imiz cikiyor, kafamdan neler geciyor bir anlatsam en super sahane konulu film olur:))) Annemler burada, ev kucuk, ne yapicez bilmiyorum valla...
Gunaydin kizlaaarrr, herkes iyidir umarim...
Biz de iyiyiz. Emek'in uyku duzeni babaannesinin ziyaretinden sonra bozuldu. Surekli kucak istiyor, kucagin disinda kesinlikle uykuya dalmiyor, uyurken kucaktan yatagina birakilinca 10-15 dakika sonra kucakta olmadigini anlayip kiyameti kopariyor, kucaga gelince de susuyor. Boyle olunca da kimi zaman cok uzun uyuyor kimi zaman da 10-15 dakikalik surelerde uyuyor.
Kizlar birsey sormak istiyorum, saglik ocagina gittiniz mi? Garip bir sekilde benim hic gidesim yok, topuk kani evrakini da goturmemiz lazim ama bir turlu gidemedik. Aslinda ben gitmek istemiyorum, bu aile hekimligi uygulamasina hic guvenmiyorum, pratisyen hekimlere gorunmeyi hic istemiyorum, birsey diyip kafami karistirirlar, yanlis birsey verirler, asi filan yaparlar ben mudahale edemeden diye bir endisem var. Bir tek aylik muayene gelmeden tarti gormek icin gitmek faydali olur diyorum. Hic gitmesek olmuyor mu acaba?
kızlar bizde taze haberler var.. bugün doktora gittik nst ye girdik sancı çıkmadı yine.. doktor çatı muayenesi yapmadı bu sefer.. perşembe tekrar nst ye gir.. pazartesi ye kadar olmazsa alırız dedi..
ama kızım sürpriz yaptı az önce nişanım geldi.. şimdi evi toparladık eşimle.. ilk başta biraz panik yaptım şimdi gayet iyiyim.. sabah banyomuzu yapıp hastaneye gidicez.. doktorumu aradım, doğum başlamış artık, yarın olur inşallah sabah gelin dedi.. ay dua edin nolur..
Kızlar bizde durum yine şaştı sabah sütümü sağdım medela biberonun ölçüsüne göre 50 ml süt geldi sol mememden ses çıkmadı zaten tek memeden bu kadar hemde en son 12 saat önce emzirmiştim...
Sanırım benim bebeğim uzun süre emsede sütün gelmiyor ve mememi emzik niyetine kullanıyor bu sebeptende doymuyor ve mama içmek için içli içli ağlıyor..
Ne yapacağımı şaşırdım nerdeyse 1 aylık oldu bir düzenimiz yok..Şunu anladım ki içtiğim karışımlar bitki çayları vs. ne yapsam sütüm bu kadar benim demek ki..
Artık eski düzene döneceğim önce meme sonra mama...
Dün sabah 11:39 dan akşam 17:23 e kadar hep emdi Lina emerken ilk başta yutkundu o kadar iki memeyide bitirdi ve hiç dalmadı uykuya hep gözü açıktı...Sonra mecburen mama vermek zorunda kaldım çünkü göğüslerim çok fena oldu...
Neden böyle diye çok üzülüyorum..Bazen kızıyorum çocuğa içimden ağladığı zaman üflüyorum of puf diyorum sonrada kendime kızıyorum ben delimiyim o bebek daha bişeyden anlamıyor diye....Ya bana bişey olacak diye Allah bu alışma durumunu sağlamıyor ki bebeğim ilerde rahat etsin yada nedir bunun sebebi ben bilmiyorum sanırım ben başaramadım bu iyi anne olma işini....
peki kızlar ben sütümü ne zamanlar sağmalıyım