• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba kizlar bayadir gorusemedik aramizda dogum yapanlari Tebrik ediyorum allahim bebeklerimizi bizlere bagislasin ins. BEN AYIN 20 SINDE SUNI SANCIYLA DOGUM YAPTIM BEBEGIM HALA HASTANEDE YATIYOR KONTROL AMACLI OLARAK AMA COK SUKUR HERSEY YOLUNDA SADECE KAFASINDAKI SU YUZUNDEN HERSEYINI KONRTOL EDIP OYLE CIKARTMAK ISTIYORLAR BENIM EVDE HALA PC YOK BUYUZDEN YAZAMIYORUM SIZDE DUALARINIZI EKIK ETMEYIN BIZDEN INS HEPIMIZ ICIN HERSEY YOLUNDA GIDER HEPINIZI OPTUM ALLAHA EMANET OLUN

bebişlerim yaklaşık 1 kilo almışlar dr çok sağlıklı buldu paşalarımı kalça ultrasonu ve işitme testimizi başarıyla geçtik
sarılık aşısının 2. dozunu olduk
dr mamamızı 90 cc çıkarttı artı beblac değil aptamil pre kullanıyoruz zaten daha önce almıştık o mamadan emme düzenimiz rayına ıturdu
benim oğulalrımdan biri de aynen mrvenin lina gibi memeyi tutamayıp sinirleniyo birden bırakıyo yada çektirerek emiyo çok acıtıyo ama alıştım artık gecelri 2 3 saatte bir uyanıyorlar yedir içir derken 1 saat 2 saate yakın da yağız uykuya dalamıyor bazen yiğitte yapıyo derken tekrar mama satti geceleri genelde ayaktayım iyce sersem oluyorum sabah bi derin uyuyorlar bende 10 11 kadar uyuyorum. kaka artık sıra ile hergün yapıyorlar babamız bez yetiştiremiyor:D
hepinizi öpüyoruz

kaymaklım canım tebrik ederiz

kızlar merhaba nasılsınız benim tsh değerim 6.5 çıktı yani çok yüksek ve çok tedirgin oldum önceden böyel bişey yoktu diğer hamilelikte 1d. aranızda hamileliğinde yüksek çıkan ve hemen düzelen var mıydı. teşekkürler

kızlar merhaba nasılsınız benim tsh değerim 6.5 çıktı yani çok yüksek ve çok tedirgin oldum önceden böyel bişey yoktu diğer hamilelikte 1d. aranızda hamileliğinde yüksek çıkan ve hemen düzelen var mıydı. teşekkürler

benim tüp bebek tedavisi öncesinde yüksekti şimdi ilaç kullanıyorum normal değerlerde endişelenmene gerek yok arkadaşım bi endokrin uzmanına git ilaç başlayabilir sana

kizlar merhaba hamileliginde nefes darligi yasayan var mi aranizda? ineternette rahim diyaframa baski yapar normal diyor normalse de acaba sonuna kadar boyle mi devam edicektir yatinca cok daha feci dun gece uyuyamadim nefesin resmen yetmiyor gb:( belki aranizda tecrubesi olan vardir ve bana bir sure olup sonra duzeliyor die guzel bir sey yazar:(

selam kızlar.. ancak vakit bulabildim.. çok ihmal ettim sizi biliyorum.. ama maalesef dila hanımla uğraşmaktan wcye bile gitmeyi unutuyorum bazen..
yarım anesteziyle geldi bebeğim.. ama onu ilk gördüğüm anı unutamıyorum.. 3.400 gr 51cm geldi kızım.. son ultrasonda da 3300 çıkmıştı zaten.. kucağıma gelir gelmez emdi kuzucum.. hemde böyle cok cok.. hemşire bile şaşırdı.. obur bi kızın olucak dedi.. gerçekten de öyle.. gündüzleri 1 saatte bir gece 2 saatte bir emiyor.. gaz sancımız için çok erken.. zamanı gelince nasıl olur bilmem.. ama bana benzerse yandık.. bu sabah sağlık ocağına gittik.. topuk kanımızı verdik.. ölçümleri oldu.. kilomuz sabit.. çok şükür hiç bir kilo kaybı olmamış.. gözlerinde çok az sarılık var dedi hemşire.. sık sık emzir hemen atlatır dedi. oda sanki anlarmış gibi yarım saat zor duruyor hemen emmek istiyor.. benim sancım yok çok şükür.. gizli dikiş yapılmıştı zaten.. kenar dikişlerimi de iki gün önce aldırdım.. biraz bel ağrım var.. oda sanırım henüz vucüt yani şekline alışamadı.. o yüzden.. umarım hemen geçer..
iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ederim.. allah doğum yapacak arkadaşların yardımcısı olsun.. ben bi kızıma bakıyım.. mıklıyo gene... en kısa sürede gelicem gene.. öpüyorum hem sizi hem minişlerinizi..

kaymaklım, elvinnaz, bee009 gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla büyüsünler ana babalarının kıymetini bilsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah :79:

bebişler gelince sohbete hiç giremiyoruz değilmi

bizimde bir gaz sorunumuz var...

salih deniz bir aylık oldu, 5.800 gr olmuş maşallah

benimde sütüm bazen yetmiyo :((((

bi de göğüs acıları geçmedi hala....

çaresi olanları bekliyorum

hepinizi öpüyorum, siz kader yoldaşlarım
doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsunlar bebeişlerine, Allah kolaylıklar versin inşallah

Son düzenleme:
Selam Anneler;
Ben de zaman bulamayanlardanım:(( Evde her iş bana kaldı yine, ve Tanem hanım mıkır mıkır:))))) Emişiyor uyuyor uyanana kadar ben henüz hiç bişey yapamamış oluyorum:(( Karnımı doyurmaya bile bazen zaman kalmıyor... Ama genel anlamda iyiyiz, çok şükür çok ağlamıyoruz şimdilik.. Umarım böyle gider.. Ama geceler mıkırdamaktan uykuzsuzuz:((((( Gündüz fırsat bulabilirsem bir iki saat uyuyorum, bazen o da olmuyor:(( Bu arada bir de soğuk algınlığı atlattım... O da beni perişan etti.. Ama sanırım insan gücü kuvveti yaratıyor bebeği için...

Kız yine mıkırdıyor, ben kaçar:D:D. hepinizi çoooooook özledim...

Kızlar sabah 11 de dogumuz var kızımn hareketleri yavaşladıgı için ve karnında çok sık sertlik olmaya başladıgı için dogumumuz erkene alındı kızımla bana dua edin :54::54::54::54::54::54:
Ve haklarınızı helal edin ay çok heycanlıyım kızma kavuşmaya saatler kaldııı inş bir sorun olmazz

Kaymaklim,

Seninle ayni gun dogum yapmisiz;-)) Ben de suni sanciyla dogum yaptim.. Gule gule buyutun Sila hanim i. Ins en kisa zamanda testleri bitip hayirlisiyla evinize de donersiniz..

Arim, balim... Dila Hanim hos gelmis sefalar getirmis... Opuyoruz kocaman...

Aysecimmm.. Allah yardimcin olsun.. Saglik haberlerinizi yazarsiniz ins en kisa zamanda..

Ela hanim dan haberler.. Bugun itibariyle hanfendu iki haftalik oldular. Persembe gunu kontrolleri var. Cokca meme az formula seklinde beslenmemiz devam ediyor. Bir de ek olarak D vitamini aliyor, anne sutuyle cokca beslendigi icin. 9 gunlukken gobegimiz dustu. Simdi rahat rahat banyo yaptirabiliyoruz artik.

Bu arada Ela gogus kalkanina cok alisti. Ciplak memeyi alamiyor. Ama ben de gogus kalkaniyla cok rahat ettim. Ne catlama ne acima cok sukur hic bir sey olmadi goguslerde. Gogus kalkani herhalde onda biberon vari bir etki birakiyor ki hem biberondan hem de kalkandan gayet guzel emebiliyor. Bu arada ben de sut icin ozel cay ve "fenugreek" aliyorum. Fenugreek ne diye baktim pastirmanin cemeni diye wiki de yazmislar:9: Gercekten insanin vucudundan kori kokusu fiskiriyormus gibi oluyor... LoL..:1:

Bu hafta bizim ev iyice kalabaliklasiyor. Buyuk dayimiz geliyor bizi gormeye. Hafta sonu iki dayimizi da ugurlayip ananeyle bas basa kalacagiz. O zaman daha rahat girerim foruma.. Ben hala dogumdan sonra toparlanamadim. Basim donuyor, enerjim yerinde degil. Sagolsunlar o kadar cok yordular ki beni resmen canim cikti.. Neyse herseyde vardir bir hayir.. Ela'm saglikli ve mutlu en basi o..

Geriye donup okuma zamani...

Kızlar sabah 11 de dogumuz var kızımn hareketleri yavaşladıgı için ve karnında çok sık sertlik olmaya başladıgı için dogumumuz erkene alındı kızımla bana dua edin :54::54::54::54::54::54:
Ve haklarınızı helal edin ay çok heycanlıyım kızma kavuşmaya saatler kaldııı inş bir sorun olmazz

Allah kolaylık versin canım

sağlıkla kavuş bebeişine inşallah :70:

Patly Allah bağışlasın canım , Allah analı babalı büyütsün inşallah

Son düzenleme:
Selam Anneler;
Ben de zaman bulamayanlardanım:(( Evde her iş bana kaldı yine, ve Tanem hanım mıkır mıkır:))))) Emişiyor uyuyor uyanana kadar ben henüz hiç bişey yapamamış oluyorum:(( Karnımı doyurmaya bile bazen zaman kalmıyor... Ama genel anlamda iyiyiz, çok şükür çok ağlamıyoruz şimdilik.. Umarım böyle gider.. Ama geceler mıkırdamaktan uykuzsuzuz:((((( Gündüz fırsat bulabilirsem bir iki saat uyuyorum, bazen o da olmuyor:(( Bu arada bir de soğuk algınlığı atlattım... O da beni perişan etti.. Ama sanırım insan gücü kuvveti yaratıyor bebeği için...

Kız yine mıkırdıyor, ben kaçar:D:D. hepinizi çoooooook özledim...
canım önce geçmiş olsun.. bende hafif soğuk almış gibiyim.. sanırım gece emzirmek için kalkınca üşütüyoruz.. dikkat etmek lazım.. tanem hanımın keyfinin yerinde olmasına sevindim.. bizimki de dün gün boyu uyudu.. bugünde inadı tuttu.. sabah 6 dan 3 e kadar yarım saat uyumamıştır.. 3te beraber yattık ikimizde uyumuşuz.. inşallah bugünleri de geçircez..
kaymaklım, elvinnaz, bee009 gözünüzaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah, sağlıkla büyüsünler ana babalarının kıymetini bilsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah :79:

doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla kavuşsunlar bebeişlerine, Allah kolaylıklar versin inşallah
canım çok sağol.. oğlumuza da maşallah..
Kaymaklim,

Seninle ayni gun dogum yapmisiz;-)) Ben de suni sanciyla dogum yaptim.. Gule gule buyutun Sila hanim i. Ins en kisa zamanda testleri bitip hayirlisiyla evinize de donersiniz..

Arim, balim... Dila Hanim hos gelmis sefalar getirmis... Opuyoruz kocaman...

Aysecimmm.. Allah yardimcin olsun.. Saglik haberlerinizi yazarsiniz ins en kisa zamanda..

Ela hanim dan haberler.. Bugun itibariyle hanfendu iki haftalik oldular. Persembe gunu kontrolleri var. Cokca meme az formula seklinde beslenmemiz devam ediyor. Bir de ek olarak D vitamini aliyor, anne sutuyle cokca beslendigi icin. 9 gunlukken gobegimiz dustu. Simdi rahat rahat banyo yaptirabiliyoruz artik.

Bu arada Ela gogus kalkanina cok alisti. Ciplak memeyi alamiyor. Ama ben de gogus kalkaniyla cok rahat ettim. Ne catlama ne acima cok sukur hic bir sey olmadi goguslerde. Gogus kalkani herhalde onda biberon vari bir etki birakiyor ki hem biberondan hem de kalkandan gayet guzel emebiliyor. Bu arada ben de sut icin ozel cay ve "fenugreek" aliyorum. Fenugreek ne diye baktim pastirmanin cemeni diye wiki de yazmislar:9: Gercekten insanin vucudundan kori kokusu fiskiriyormus gibi oluyor... LoL..:1:

Bu hafta bizim ev iyice kalabaliklasiyor. Buyuk dayimiz geliyor bizi gormeye. Hafta sonu iki dayimizi da ugurlayip ananeyle bas basa kalacagiz. O zaman daha rahat girerim foruma.. Ben hala dogumdan sonra toparlanamadim. Basim donuyor, enerjim yerinde degil. Sagolsunlar o kadar cok yordular ki beni resmen canim cikti.. Neyse herseyde vardir bir hayir.. Ela'm saglikli ve mutlu en basi o..

Geriye donup okuma zamani...

canım çok teşekkür ederiz... biz de seni ve kızını öpüyoruz..

kızlar ayşecim kızına kavuştu çok şükür.. saat 11 de genel anesteziyle dünyaya gelmiş minik melek.. 12.30 gibi aradığımda sesi baya yorgun geliyordu... ağrıları vardı.. ama kızımız çok iyiymiş maşallah.. çekik gözlüymüş.. allah nazarlardan korusun..

patly,kaymaklım, sevgi ve ayşecim gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün.

bende vakit bulamayanlardanım. kızım elif çok gaz sancısı çekiyor. gece ile gündüzüde karıştırıyor. gündüzleri uyuyor geceleri ise çoğu uyumuyor. uyanık olduğu heran emmek istiyor:))
hergün birdefa mutlaka sağıyorum sütümüde. şuan için çok şükür sütüm yetiyor. bebişte maşallah çabuk toparlanıyor. şimdilik bizden bukadar görüşmek üzere :9:

canım bana ne lansinoh,nede purelan nede gold krem işe yaramadı bende evdeki bephantene merhemi sürdüm acısı hemen geçti. öyle bir çatlamıştıki benim meme ucum gözümden yaş gele gele emzirmiştim şimdide fazla sağınca acıyor o zaman gene bephantene merhem sürüyorum hemen geçiyor.bence sende bi dene.her krem herkeste işe yaramıyor deneyerek bulacağız.
bizim kırkımız çıktı pazartesi günü eflinde bende kırklandık:) sonrada aynı gün mevlütünü okuttuk.30 kişi kadardık ama ev küçük olduğu için tıkış tıkıştı. eflin hep odasındaydı kimseyi sokmadım odaya kapıdan bi gösterdim birde duası için hocanın kucağına verdim o da 1-2 dk.sonra hemen yine odaya.
eflin yılbaşı gecesini ve sonraki 2 günü daha rahat geçirdi. ama bu gün yine çok fenaydı.dün mevlüt telaşından gaz damlasını tam saatlerinde veremedik ondan heralde. sürekli ıkınıp ağlıyor. eğer bikaçgüne düzelmezse cerraha göstericez makat darlığı için.ama bu iyi olduğu günlerde bol bol kaka yaptı gaz çıkardı. inşallah düzelir.

canım bana ne lansinoh,nede purelan nede gold krem işe yaramadı bende evdeki bephantene merhemi sürdüm acısı hemen geçti. öyle bir çatlamıştıki benim meme ucum gözümden yaş gele gele emzirmiştim şimdide fazla sağınca acıyor o zaman gene bephantene merhem sürüyorum hemen geçiyor.bence sende bi dene.her krem herkeste işe yaramıyor deneyerek bulacağız.
bizim kırkımız çıktı pazartesi günü eflinde bende kırklandık:) sonrada aynı gün mevlütünü okuttuk.30 kişi kadardık ama ev küçük olduğu için tıkış tıkıştı. eflin hep odasındaydı kimseyi sokmadım odaya kapıdan bi gösterdim birde duası için hocanın kucağına verdim o da 1-2 dk.sonra hemen yine odaya.
eflin yılbaşı gecesini ve sonraki 2 günü daha rahat geçirdi. ama bu gün yine çok fenaydı.dün mevlüt telaşından gaz damlasını tam saatlerinde veremedik ondan heralde. sürekli ıkınıp ağlıyor. eğer bikaçgüne düzelmezse cerraha göstericez makat darlığı için.ama bu iyi olduğu günlerde bol bol kaka yaptı gaz çıkardı. inşallah düzelir.

kırkınız çıkmış, hayırlı olsun canım sağlıkla büyüyt bebeğini inşallah

bana da bepanten yarıyor doğru, ama dün alkolle temizleyip zeytinyağı sürdüm baya iyi oldu

birde göğüsün ucunu iyice toparlayıp tam ağzına almasını sağladım acısı daha azaldı

bizde üç gündür kaka yapamadık :(( doktora gittik fitil verdi bügünde yapmazsa uygulayın dedi

ıkınıp tepinip ağlıyoruz bakalım

çocuk bir kaka yapsa, ben ondan daha çok ferahlıcam :))))))

arkadaşlar merhaba bende 3 ocakta spinal anestezi ile kızımı dünyaya getirdim am sütüm çok az geliyo 37 4 haftalık dünyaya geldi ondan mı acaba çok zorlanıyorum kızım ememmeyince çok üzülüyorum tecrübelirinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim neleryapabilirim sitümü artırmak ha bide göğsüs ucum olmasına rağmen çok zor tutunuyo kızım memeye ilk sütümü sağıp verebildik

arkadaşlar merhaba bende 3 ocakta spinal anestezi ile kızımı dünyaya getirdim am sütüm çok az geliyo 37 4 haftalık dünyaya geldi ondan mı acaba çok zorlanıyorum kızım ememmeyince çok üzülüyorum tecrübelirinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim neleryapabilirim sitümü artırmak ha bide göğsüs ucum olmasına rağmen çok zor tutunuyo kızım memeye ilk sütümü sağıp verebildik

Canim allah bagislasin, cok tebrik ederim. Sezaryen ile dogumda sutun gelmesi bir haftayi bulabiliyor. Daha cok erken sutun azligi ile ilgili endiselenmek icin. Bol sivi aliyorsundur herhalde, emzirmekten ve/veya sagmaktan vazgecme, benim 4. gun sutum gelmisti. Tutunma problemi de bazen oluyor. Ben oglumun karni cok acikip sinirlendigi icin memeyi tutamadigini dusunuyordum. Kolaylastirmak icin avent'in silikon gogus uclarindan aldim. Hala kullaniyorum, cok memnunum. Sayesinde gogus ucu catlaklari acilari vs. de olmadi.

Canim allah bagislasin, cok tebrik ederim. Sezaryen ile dogumda sutun gelmesi bir haftayi bulabiliyor. Daha cok erken sutun azligi ile ilgili endiselenmek icin. Bol sivi aliyorsundur herhalde, emzirmekten ve/veya sagmaktan vazgecme, benim 4. gun sutum gelmisti. Tutunma problemi de bazen oluyor. Ben oglumun karni cok acikip sinirlendigi icin memeyi tutamadigini dusunuyordum. Kolaylastirmak icin avent'in silikon gogus uclarindan aldim. Hala kullaniyorum, cok memnunum. Sayesinde gogus ucu catlaklari acilari vs. de olmadi.

çok teşekkürler canım endişelerimi giderdiğin için allah razı olsun senden

Back