Kaymaklim,
Seninle ayni gun dogum yapmisiz;-)) Ben de suni sanciyla dogum yaptim.. Gule gule buyutun Sila hanim i. Ins en kisa zamanda testleri bitip hayirlisiyla evinize de donersiniz..
Arim, balim... Dila Hanim hos gelmis sefalar getirmis... Opuyoruz kocaman...
Aysecimmm.. Allah yardimcin olsun.. Saglik haberlerinizi yazarsiniz ins en kisa zamanda..
Ela hanim dan haberler.. Bugun itibariyle hanfendu iki haftalik oldular. Persembe gunu kontrolleri var. Cokca meme az formula seklinde beslenmemiz devam ediyor. Bir de ek olarak D vitamini aliyor, anne sutuyle cokca beslendigi icin. 9 gunlukken gobegimiz dustu. Simdi rahat rahat banyo yaptirabiliyoruz artik.
Bu arada Ela gogus kalkanina cok alisti. Ciplak memeyi alamiyor. Ama ben de gogus kalkaniyla cok rahat ettim. Ne catlama ne acima cok sukur hic bir sey olmadi goguslerde. Gogus kalkani herhalde onda biberon vari bir etki birakiyor ki hem biberondan hem de kalkandan gayet guzel emebiliyor. Bu arada ben de sut icin ozel cay ve
"fenugreek" aliyorum. Fenugreek ne diye baktim pastirmanin cemeni diye wiki de yazmislar
Gercekten insanin vucudundan kori kokusu fiskiriyormus gibi oluyor... LoL..
Bu hafta bizim ev iyice kalabaliklasiyor. Buyuk dayimiz geliyor bizi gormeye. Hafta sonu iki dayimizi da ugurlayip ananeyle bas basa kalacagiz. O zaman daha rahat girerim foruma.. Ben hala dogumdan sonra toparlanamadim. Basim donuyor, enerjim yerinde degil. Sagolsunlar o kadar cok yordular ki beni resmen canim cikti.. Neyse herseyde vardir bir hayir.. Ela'm saglikli ve mutlu en basi o..
Geriye donup okuma zamani...