acıbadem de niye yapmıyorsun beğendiysen orda yap işte süper bi hastane daha ne olsun
evde net yok mu cicim senin bir an önce almaslısın yoksa izne çıkınca ne yapacağız
kuşum uyuyamadın mı zor iş ya artık derin uykular haram oldugünaydın fıstıklar.. biz biraz zor bi gece geçirdik.. hiç uykumuz gelmedi. saat 3 gibi uyuduk 4te çişe kalktık, bi daha da uyumadık...
ezgim oh iyisin maşallah.. umarım bi daha böyle bi sorun yaşamazsın.. derinimiz de büyümüş, koca kız olmuş.. allah nazarlardan saklasın...
ya kızlar 2-3 gündür benim akıntım biraz koyu ve beyaz renkte geliyor.. niyedir sizce?
canım süper ama benim özel sigortam var ama üzerine nerdeyse 3000 tl ödemem gerekiyo bide ekstra çıkarsa çok gelir o zaman özel sigortalı olmamın bi faydası olmuyo zaten malum yeterince masrafımız oldu acıyorum artık harcadığım paralara ...
KIZLARRRRRR FLAŞŞŞŞ HABER........
Bilge Hastaneye yatış yapıyor şu anda.... Veee hayırlısı ile yarın sabah EMEK BEBEĞİMİZ GELİYYYYOOOOOOOOR.... Sağlıkla, sıhhatle gelsin... HOŞ GELSİN, SEFALAR getirsiiin:))))))))
TÜM DUALARIMIZ SİZLERLE BİLGE VE EMEK...
Ay kızlar bi tuaf oldum ya gözlerim dolu dolu çok enteresan yaaa....ayyy çok fena oldummm......
KIZLARRRRRR FLAŞŞŞŞ HABER........
Bilge Hastaneye yatış yapıyor şu anda.... Veee hayırlısı ile yarın sabah EMEK BEBEĞİMİZ GELİYYYYOOOOOOOOR.... Sağlıkla, sıhhatle gelsin... HOŞ GELSİN, SEFALAR getirsiiin:))))))))
Neden diyeceksin...
Konumuzun kalkma ihtimali yok...
şimdi doğumlar başladıkça hepimizi bir telaş alacak nete çok giremeyeceğiz.. Yeni açacağımız konu gerilerde kalırsa kapatır, kaydırırılar bizi... Bence alıştık biz buraya... ismin ne önemi var... buradan devam edelim gitsin...
slm kızlar herkese hayırlı cumalar olsun rabbim meleklerimize saglıkla kavuşmayı nasip etsin inş amin
nalannnnn nasıldı ama değil mi..kızlar yarım saat önce 4,9 şiddetinde bir deprem oldu burda.
çok sallandık inanılmaz korktum. herzamankinden çok çok daha fazla korktum. ama sadece çok heycanlandığım için bebeğimi düşündüm o panikte bile sadece ya ona bişey olursa diye korktum. hala çok korkuyorm ya daha şiddetlisi gelirse diye.Allahım çok korkunçtu. biz 9.kattayız inemedilkte direk terasa çıktık. ama Allaha emanetiz.
bugün iyiyim canım teşekkür ederim..GÜNAYDIN KIZLAR, HAYIRLI CUMALAR...
çok şükür geceyi sorunsuz depremsiz geçirdik. ama korkusu ile uyuduk.
mervecim daha yeni gördüm malum herşye tam yetişemiyrm ucundan kıysından okuyabiliyrm.
malesef cehalet çok fazla, heran heryede karşımıza çıkabiliyor. buyüzden çokda fazla ciddiye almamak gerekiyor. onlar istediği kadar desinler gülüp geçeceksin. neyaşadığımızı bizden iyi kimse bilemez.
ezgicim inşallah bugün daha iyisindir. busalgın burdada var. aman çok dikkat etmek lazım.
bizde koyalım dedik çünkü bebek şekerlerine süslerine kapı süsüne falan ismi yazaılacak ya o yüzden etiketleri basılacak falan
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeKIZLARRRRRR FLAŞŞŞŞ HABER........
nalannnnn nasıldı ama değil mi..
bir de kuşadası merkezmiş bizim dibimiz
zaten hasaydım bi de üstüne depremm noluoooo dedimm
geçmiş olsun cnm...
bugün iyiyim canım teşekkür ederim..
evet hepimiz çok dikkat edellim bir de bizim memleketlerde gece gündüz ısı farkı çok üşütme riskimiz daha fazla daha da dikkat etmek gerek..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
inanamıorummmm doğru bugün belli olcak diordu bilge
heyecanlımı ki ay hazır mı kiii ben panikk oldummmm...
sağlıkla gelsin insallahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?