gelbebekcim cok cok gecmis olsun.
gizemlicim sen niye ciddiye aliyorsun o manyaklari arkadasim dogurdu 6 kiloyla gecen hafta oglu 3200 dogdu dusun Masallah tosun gb ikisi de hos zaten sen bunlari biliyorsun da hani kiom az die aklinda ufacik bir suphe varsa diye yazdim. kiskaniyorlardir dogumdan sonra incecik olucaksin direk die:)) insanlar soylemez ama iste boole tepkilerle belli ederler.
merve sen ne bakıyon onların söylediklerine ya.. boşver he de geç.. öncelikle benim ne dediğim ve düşündüğüm önemli.. onlar ne derse desin umurumda bile değil.. he çok meraklıysanız siz yapın bi tane bana söylediklerinizi siz uygulayın diyorum, susuyorlar..
pelin ben de unıbaby nin yeni doğan mendilinden alıcam.. bezi de prima olarak düşünüyorum şu an için.. mervem senin dediğin de doğru.. benim yiğenime prima pişik yapmıştı, can bebe kullandı hep.. bizde duruma göre davrancaz artık..
bakyıldız canım iznin hayırlı olsun... inşallah çabuk geçer günler, bizde ev hanımı olarak ilk günlerimizin tadını çıkarırız..
kızlar kilo konusunda bi takıntım yok ben gayet sağlıklı olduğumu farkındayımda bu salaklar bizim gibi hamile olanları nazlıa sayıyorlar yok abartıyormuşumda bi börekten ne olurmuşta salak işte hepsi AMAN BEN KENDİMİ BİLDİKTEN SONRA BU ARA HERKES AYNI ŞEYİ SÖYLÜYOR YA ÜST ÜSTE GELDİ GALİBA....