Günaydın Kızlaaar
Pelin ha gayreeet:)))
Herkese günaydın.. Güneşli bir sabaha uyandık gene.. Büyük allahım hep aydınlık sabahlara uyandırsın inşallah bizi ve yavrularımızı..
günaydın kızlarr bizde 36.haftamıza girdik ve bugün saat 3 de dr teyzemizle randevumuz var bakalım ne kadar büyümüşüz...bide hastanemize karar vericez gidip gezelim bakalım hangi hastane hoşumuza gidecek dr acıbadem,ethica,medical park ,jfk ve hizmet hastanesinden hangisini istersen dedi peki sizler hangi hastanede doğum yapacağınızı kesin belli ettiniz mi?
bende 35 oldum pelin teyzeeeeeeeeeeeeeee:92::92:
benim doktorum medicalparkın doktoru orda yapacağım doğuımumu
arkadaşımda orda yaptı çok memnun kaldı göztepedekinden tabi
ben ameliyatımı ethicada yaptım ilgi alaka gayet iyiydi temiz bir hastane
hizmet hastaneside doğumda çok iyi hemşireleri falan gayet ii menun kalan çok tanıdığım var,acıbademe ismi var diyenlerde oluyor herşeyi çok güzel diyenlerde ama ekseri memnun insanlar benim kuzenim jfk da 3 kez ameliyat oldu orasıda iyi ama doğum hemşirelerini bilemiyorum tabi..bi gez gör bakalım içine hangisi sinecek
Bakyıldız benim 37. haftam dün bitti. 38. haftaya başladık. Merve'de 34. haftasını bitirdi, 35'e başladı. İçinde olduğumuz haftayı söylüyoruz, biteni değil.
Uyum market, hiç duymadım. Prima aldım ya şimdi, önce onları bitireceğim herhalde. 2. paketi Huggies almayı kafama koydum :)
Pelinciğim bu arada uyum markette huggiesın saf pamuk olan bezinden var hemde hediyeli olanından senin orda falan varsa bakabilirsin
Ankara da Çağdaş market ler var... o saf pamuk olanlar geçen ay bi kampanyaya girdi, ilk iki paketi 17 liradan aldım.. yanında birer tane de ıslak bez vardı hediye..
sonra onun 2 numaralarını gördüm, onlarda da ikişertane var ıslak mendil.. iki pakette 2 numara aldım:)))) Geçen hafta da Kipa ya alışverişe gittik, bu sefer de normal huggies in 2 numaraları acayip indirimde... 13 TL:) 60 lı paket... İki tane de onlardan aldım....
huggies saf pamuk olanlar 1 ve 2 numara.. üstünü üretmiyolar sanırımm
herkese merhaba...
kızlar ben çok feciyim...dün gece 11 gibi birden gelen mid bulantısıyla birlikte o saatten bu yana çıkarıorum..inanılmaz karın ağrısı ve ishal de mevcut...bide o saatten beri derin hiç hareket etmemişti sabaha kadar delirdim meraktan gram uykusuz..sabah 8 de giittim hastaneye duydum kızımın kalp atışını şükür..bağırsaklarımı üşütmüşüm..3 gün devam edermiş ama böyle ederse ben 3 günde bitmiş olurum...çok canım yanıo(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?