Kızlar dün çiğdemle konuştum çiğdoş ii bebişler hala kuvözde kendi kendilerine solunum yapıp kendi durumlarını kurtarana kadar orda kalıcaklarmış...kilolarını ve durumlarını çok fazla sormadım ama ilk doğduklarında biri 900 küsür biride 1020 gibi bişeydi galiba...şimdil büyüyorlar Çiğdem ne mucizedir ki anne sütü verebiliyor ve bebekler için bu süper bir haber..
Bu arada bebeğiaşağıda olan kasılmaları fazla olan veya açılması olan arkadaşlar için Çiğdem doktorunun kendisine önerdiği şeyleri önerdi
Karnımızı okşamamlıymışız.ben hep okşuyordum ve kızım oraya doğru toplanıyordu bunlar kasılmaları arttırırmış.
Sırt üstü yatarken kalçamızın bittiği yere yastık koyup totoşumuzu hafif havada tutmak iyi gelirmiş
Göğüslerimize dokunmamak lazımmış,losyon sürerken dikkat...
Bu arada bebeğiaşağıda olan kasılmaları fazla olan veya açılması olan arkadaşlar için Çiğdem doktorunun kendisine önerdiği şeyleri önerdi
Karnımızı okşamamlıymışız.ben hep okşuyordum ve kızım oraya doğru toplanıyordu bunlar kasılmaları arttırırmış.
Sırt üstü yatarken kalçamızın bittiği yere yastık koyup totoşumuzu hafif havada tutmak iyi gelirmiş
Göğüslerimize dokunmamak lazımmış,losyon sürerken dikkat...
Son düzenleme: