fundaaaaam, cok guzel olmus hepsi, english home'lar, Laura Ashley'ler halt etmis. Ellerine saglik:))))
Özlemciğim ben kendim yaşamasam sana asla normal demem.Hatta kızlar bilir ben hep derim içerde kazı çalışması var büyük bir inşaat var bunlar normal diye..
Benim doktorumda demişti ama sanırım sen tüm normal demelerine rağmen için rahat etmeyecek ve baktıracaksın ki bencede baktır için rahat etsin
haymotloscum belki de tesadufi oyle cikmistir tansiyonun umarim yarin baktirdiginda gayet normal cikicaktir.
sen bana istediğin saatleri söyle, ben bakayım.. Kısaca yazarım sana.
Sana face'den gönderebilirim hatta :)
pelin'cim çok teşekkür ederim..Ezgi buldum :) 11 Aralık sabah 09h00'da doğarsa yükseleni koç oluyor. Sana face'den yıldız haritasını yolluyorum, ingilizce..
anladım canım...sen bayramda istemiorsan umarım düşer ama sen ve Emek için ne zaman doğması en sağlıklısı ise o zaman olsun..riske atmaya hiç gerek yok nasılsa tehlikeyi atlattınız..ama cuma günü senden haber almayı beklemek bana çoook uzun zamanmış gibi geldi birden fazlasıyla heyecanlandım:))Valla Ezgicim bu tansiyon meselesini doktorlar cok ciddiye aliyorlar ve bu haftalarda hic riske girmiyorlar. Tam sinirda Aslinda, kendiliginden dusebilir. Aslinda Ben tansiyonumun cok yuksek olmadigini dusunuyorum, yani hastaneninkendine has bir psikolojisi var, Hele bir de hizli hareket icinde olunca iyice artiveriyor. Evde olctugumde 12/7 den yuksek cikmiyor. Midem kaynadigi icin su icemiyordum, belki o yuzden yukseldi. Bakalim, duser belki. Bayram haftasi dogum yapmayi hic istemiyordum, insallah gecici bir durumdur, biraz daha bekleyebiliriz, Fakat asil korkum doctorum cok genis cok rahat ve endisesiz bir Adam, hicbir seyi sorun etmedi ama Ilk kez endiselendi, dusursek bile riske girmeyebilir, Geri adim atmaz gibi geliyor.
Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin, ilginc sekilde icim rahat, kendimi doktoruma teslim etmis durumdayim, 36+5 ya da 36+3 benim en baslarda bekledigim kadarda erken sayilmaz, preeklampsi cok ciddi bir risk ve onun da bende gerceklesecegini nedense hic beklemiyorum. Hersey cok guzel olacak, hepimiz icin hem de:))))
Ezgicim aslinda burdaki sistem TR nin sartarina daha uygun. Yani saglikli bir gebelik icin gerekli butun testleri yapmak, koruyucu asilara dikkat etmek ve her kontrolde bebegin durumunu-buyumesini elle yoklayip, gobek buyumesini olcup kalp atislarini doppler ile dinleyip anneyi gondermek.. ABD nin de her yeri bir degil bazi yerleri cok gelismis bazi yerleri koy gibi. Ama ulke genelindeki gebelik takibi tamamen boyle. Gereksiz gordukleri hic bir seyi yapmiyorlar. Gecen ben NST e ne zaman girecegim dedim. DR um senin bir risk durumun yok girmene gerek yok dedi. Sadece dogum sirasinda bebegin kalp atislarini izleyecegiz dedi. Hersey minimal yani.. Yapilan uygulama tamamen anne-bebegi koruyucu amacli. Dedigin gibi ne annenin kilosu ne bebegin boyu posu ile ilgileniyorlar. Elbette 3D-4D ile bebeklerimizi gormek cok zevkli bu da TR deki lukslerden biri. Iste bir de yurtdusundaki uygulamalari adapte ederken testleri vs de alsalar cok daha iyi olacak..
Ben listede normalde 5. siradayim. Benden once Pelin, Esra, Bilge ve Meral var galiba. Herkes sezaryen mi olacak gunleriniz belli? Bizim tahmini tarih 12 Aralik. Acikcasi ben hep o aralar gibi dusundum tarihi cunku normal dogum ve bebegin gelisimi tam haftasina uygun.. Eger bizimki normal suresinde gelirse o zaman sizlere gore epey gec gelmis olacak bizim cimcime..Bakalim hayirlisi olsunn...oo bizimkisi de 24 Kasim da gelse super olurdu ana-kiz ayni d.tarihi;-))
Canım benim böyle gece uyandıracak kadar değildi o yüzden doktoruna sor dedim..Birde bu durum seni acı eşiğinlede alakalı yani bilemeyiz ki belki bizim yaşadığımızla aynı şeyi yaşıyorsun ama acı eşiğin düşük belkide daha fazlasını yaşıyorsun ama acı eşiğin yüksek diye anca bu kadar ağrıyor diyebiliyorsun doktoruna bu ağrıların seni huzursuz edecek kadar fazla olduğunu ve uykudan bile uyandığını onun için normal olsada yinede bakılıp yapılması gereken ne varsa yapılmasını istediğini ifade etsen sanırım yanlış olmaz bakılmasında fayda var.....Ama baktı ve herşey normal derse yapacak birşey yok şunu unutmayalım ki her hamilelik kendine özgüdür herkesin hamileliği yaşama durumuda farklıdır.Kimseye göre kıyas yapma sen şekercim sor bakalım doktorcuğun ne diyecek...canim evet normal agri sizi; sorum bu haftalarda da doktora soracak kadar agrin var miydi? yani gece seni uyandiracak, her gun olan vs vs iste ilk mesajlarimda anlattigim kadar. cunku kime anlatsam bana bende de oluyordu ama bu kadar ya da senin tarifin kadar degil dior bir sen normal deyince ben de seni tutuncak dal olarak gormek istedim. sagol canim Linaymis bu arada karariniz, cok hos geliyor kulaga cilvelosun ismi anlami neymis? fransizlarda da Lina var hatta bir yunan arkadasimin ablasinin ismi de Lina.
Ezgicim aslinda burdaki sistem TR nin sartarina daha uygun. Yani saglikli bir gebelik icin gerekli butun testleri yapmak, koruyucu asilara dikkat etmek ve her kontrolde bebegin durumunu-buyumesini elle yoklayip, gobek buyumesini olcup kalp atislarini doppler ile dinleyip anneyi gondermek.. ABD nin de her yeri bir degil bazi yerleri cok gelismis bazi yerleri koy gibi. Ama ulke genelindeki gebelik takibi tamamen boyle. Gereksiz gordukleri hic bir seyi yapmiyorlar. Gecen ben NST e ne zaman girecegim dedim. DR um senin bir risk durumun yok girmene gerek yok dedi. Sadece dogum sirasinda bebegin kalp atislarini izleyecegiz dedi. Hersey minimal yani.. Yapilan uygulama tamamen anne-bebegi koruyucu amacli. Dedigin gibi ne annenin kilosu ne bebegin boyu posu ile ilgileniyorlar. Elbette 3D-4D ile bebeklerimizi gormek cok zevkli bu da TR deki lukslerden biri. Iste bir de yurtdusundaki uygulamalari adapte ederken testleri vs de alsalar cok daha iyi olacak..
Ben listede normalde 5. siradayim. Benden once Pelin, Esra, Bilge ve Meral var galiba. Herkes sezaryen mi olacak gunleriniz belli? Bizim tahmini tarih 12 Aralik. Acikcasi ben hep o aralar gibi dusundum tarihi cunku normal dogum ve bebegin gelisimi tam haftasina uygun.. Eger bizimki normal suresinde gelirse o zaman sizlere gore epey gec gelmis olacak bizim cimcime..Bakalim hayirlisi olsunn...oo bizimkisi de 24 Kasim da gelse super olurdu ana-kiz ayni d.tarihi;-))
Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin, ilginc sekilde icim rahat, kendimi doktoruma teslim etmis durumdayim, 36+5 ya da 36+3 benim en baslarda bekledigim kadarda erken sayilmaz, preeklampsi cok ciddi bir risk ve onun da bende gerceklesecegini nedense hic beklemiyorum. Hersey cok guzel olacak, hepimiz icin hem de:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?