Ankara da Çağdaş market ler var... o saf pamuk olanlar geçen ay bi kampanyaya girdi, ilk iki paketi 17 liradan aldım.. yanında birer tane de ıslak bez vardı hediye..
sonra onun 2 numaralarını gördüm, onlarda da ikişertane var ıslak mendil.. iki pakette 2 numara aldım:)))) Geçen hafta da Kipa ya alışverişe gittik, bu sefer de normal huggies in 2 numaraları acayip indirimde... 13 TL:) 60 lı paket... İki tane de onlardan aldım....
huggies saf pamuk olanlar 1 ve 2 numara.. üstünü üretmiyolar sanırımm
herkese merhaba...
kızlar ben çok feciyim...dün gece 11 gibi birden gelen mid bulantısıyla birlikte o saatten bu yana çıkarıorum..inanılmaz karın ağrısı ve ishal de mevcut...bide o saatten beri derin hiç hareket etmemişti sabaha kadar delirdim meraktan gram uykusuz..sabah 8 de giittim hastaneye duydum kızımın kalp atışını şükür..bağırsaklarımı üşütmüşüm..3 gün devam edermiş ama böyle ederse ben 3 günde bitmiş olurum...çok canım yanıo(
canım çok geçmiş olsun. okurken ödüm koptu .. sonunda ohh dedim resmen. şimdi gıdana çok dikkat et. bol sıvı almayıda unutma lütfen. tekrar geçmiş olsuncanım.
Ezgim çok geçmiş olsun tatlım.. Ama sakın birşey yiyemiyorum diye kestirip atma.. Zorlada olsa yemen lazım.. Yoksa çok halsiz düşersin.. Gerekirse zorla tıkıştır ağzına.. Bol suda tüket.. Hay allahım.. Dokunacak bişiy yedin mi?[/QUOTEteşekkür ederim sevgicim..hiç hatırlamıorum dokunacak bişey yedimmi bi tek balıktan şüpheleniorum dün akşqam yemiştik ama 4 kişi yedik diğerleri gayet ii..
Geçmiş olsun Ezgi'cim
teşekkür ederim pelincim..
kuzum ya kusmak çok fena zaten şimdi vücudunda enfeksiyon varya oda işte bi üşüme bi terleme yapar normaldir..zor bi durum ya en azından bi çorba yapsın annen sende dinlen bol bol sıcak sıcak çorba içsin vitaminsiz kalırsan hepten yakalar yüzdük kuyruğuna geldik aman ezgim çok dikkatbende anlamadım ki merveee nerden çıktı bi anda oldu yaa(
geçmedi daha çıkarmam ama özellikle karın ağrısı beni çok hırpaladı...ilaç içiorum ama pek geçicek gibi durmuyor..3 günde geçer dedi doktor(
bi üşüorum giyiniorum yarım saat sonr ateşler çıkıor içimden..çok korktum ama bebeğe bişey olduda beni etkilio die(
Ben de henüz bez ve ıslak mendil almadım.. Hele şu kasım da doğurcak anneler hayırlısıyla bi doğursun.. Onların memnuniyetine göre alırım diye düşünüyorum..
merhaba arkadaşlar siz sanırım tüp bebekle hamile kalanlardan mısınız benim yeni transfer yapıldı 5. günüm inş tüm isteyenler kalır hamile
Ezgiiim, cok cok gecmis olsun; baskalarinin etkilenmemesi kimi zaman olabiliyor, ayni balik olmayabilir ya da senin sindiriminin herhangi bir ozelliginden kaynaklanabilir, gebelikte sindirimin yavaslamasi ve bakteri uremesi gibi filan. Biz isten 30 kisi cigerciye gitmistik, bir tek esim zehirlendi. Bol bol su ic ve sindirimi kolay seyler ye, ama yemeyi ihmal etme ki Derin beslenebilsin. Ay hayirlisi ile bitirsek su hamilelikleri de bir rahatlasak yaaa...
bilgecimmm çok teşekkür ederim canım..sanırım dediğin gibi oldu çünkü balıktan başa hiç bir şey gelmior aklıma..bilgecim eşinde şiddetli karın ağrısıda olmuş muydu hatırlıor musun??ben hiç gıda dan zehirlenmedim çünkü belirtilerini bilmiorum..doktor da bağırsaklarını üşütmüşsün dedi ama ne test ne başka bişii yapmadı hiç sinmedi içime
hakkaten hatasız kazasız bitirsek şu hamileliği çok güsel olcak..böyle hem karnım ağrıor acısına dayanamıorum hem derin etkilenecek mi die daha çok stress oluorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?