2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

maşallah epey bir bez stoğumuz olmuş yani. bende saf pamuklu huggiesi tercih edicem. ama henüz almadım tabi. siz hamaratsınız canım.

canım çok geçmiş olsun. okurken ödüm koptu .. sonunda ohh dedim resmen. şimdi gıdana çok dikkat et. bol sıvı almayıda unutma lütfen. tekrar geçmiş olsuncanım.

bende anlamadım ki merveee nerden çıktı bi anda oldu yaa(
geçmedi daha çıkarmam ama özellikle karın ağrısı beni çok hırpaladı...ilaç içiorum ama pek geçicek gibi durmuyor..3 günde geçer dedi doktor(
bi üşüorum giyiniorum yarım saat sonr ateşler çıkıor içimden..çok korktum ama bebeğe bişey olduda beni etkilio die(

canım çok geçmiş olsun. okurken ödüm koptu .. sonunda ohh dedim resmen. şimdi gıdana çok dikkat et. bol sıvı almayıda unutma lütfen. tekrar geçmiş olsuncanım.

bişey yiyemiorum kii(
ama çok su içiorum işin ilginci o kadar suya hiç idrar atmıorum...
sanırım çıkardığım yada terlediğim için...
ay karnımdan gelen sesler çok korkunç(

Ezgim çok geçmiş olsun tatlım.. Ama sakın birşey yiyemiyorum diye kestirip atma.. Zorlada olsa yemen lazım.. Yoksa çok halsiz düşersin.. Gerekirse zorla tıkıştır ağzına.. Bol suda tüket.. Hay allahım.. Dokunacak bişiy yedin mi?

Ben de henüz bez ve ıslak mendil almadım.. Hele şu kasım da doğurcak anneler hayırlısıyla bi doğursun.. Onların memnuniyetine göre alırım diye düşünüyorum..

Sevgi'icm Unibaby'den herkes memnun :) Islak mendil olarak. Ben Chicco'da aldım bulunsun diye ama öncelikle Unibaby kullanmayı düşnüyorum. Joker'de indirimde. 3'lü paket 12 TL.

kuzum ya kusmak çok fena zaten şimdi vücudunda enfeksiyon varya oda işte bi üşüme bi terleme yapar normaldir..zor bi durum ya en azından bi çorba yapsın annen sende dinlen bol bol sıcak sıcak çorba içsin vitaminsiz kalırsan hepten yakalar yüzdük kuyruğuna geldik aman ezgim çok dikkat
Ben de henüz bez ve ıslak mendil almadım.. Hele şu kasım da doğurcak anneler hayırlısıyla bi doğursun.. Onların memnuniyetine göre alırım diye düşünüyorum..

ben chicconunkini aldım ilk zaman belki pamuk kullanırım.
yalnız şunu unutmaki bebeğin kişiliği belirleyecek bi çok şeyi o kadar takılma

merhaba arkadaşlar siz sanırım tüp bebekle hamile kalanlardan mısınız benim yeni transfer yapıldı 5. günüm inş tüm isteyenler kalır hamile

Ezgiiim, cok cok gecmis olsun; baskalarinin etkilenmemesi kimi zaman olabiliyor, ayni balik olmayabilir ya da senin sindiriminin herhangi bir ozelliginden kaynaklanabilir, gebelikte sindirimin yavaslamasi ve bakteri uremesi gibi filan. Biz isten 30 kisi cigerciye gitmistik, bir tek esim zehirlendi. Bol bol su ic ve sindirimi kolay seyler ye, ama yemeyi ihmal etme ki Derin beslenebilsin. Ay hayirlisi ile bitirsek su hamilelikleri de bir rahatlasak yaaa...

ya şu cahil cühela insanlar gıcık oluyorum sinilerim zıpladı yine yaaaa mal bunların hepsi allah cezalarını versin beni gıcık ettiler ağlattılar yok yere ya..

iki dakka komşuya geçtik annemle nescafe içmeye kaç gündür evdeydim diye hiç adetim olmamasına rağmen bende gideyim dedim..

aman onu ye bunu ye yok efendim gebelik şekeride neymiş 5 tane doğurmuşlar hiç diyet yapmamışlar nasıl oluyormuşta 5 kilo çocuk normal olmuyormuş vs vs...yok canımın çektiği herşey bebeğimde iz olurmuş..yok bi tek doğuran bizmiymişiz.....

bende dedim sizin eski mantığınızla bakılırsa benim bebeğim harita gibi doğacak ciğer yaptım diye her yeri mor olacak.canımın çektiğini yemediğim için suratında profiterol tabağı çıkacak. siz madem bu kadar teknolojiye karşısınız o zaman lcd tv kullanmayın cep telide almayın dedim kızım öle demek istemedik doktor ne diyosa o falan demeye başladılar yok canım olur mu doktorlar boşa okumuş siz kızıma erkek dediniz karnım sivri diye kesin siz daha iyi bilirisiniz doğumada size geleyimde el değimişken şu tömörümüde temizleyin dedim çıktım geldim...

gerizeklalılar yaaaaaa bide diyenlerin içinde genç doğum yapanlarda var folik asit bilmemiş vitamin nedir almamış salaklar ...Atam iyiki öldün bu salak milletin haklini görsen kemiklerin sızlardı aziz nesin az bile demiş.....

Son düzenleme:

bilgecimmm çok teşekkür ederim canım..sanırım dediğin gibi oldu çünkü balıktan başa hiç bir şey gelmior aklıma..bilgecim eşinde şiddetli karın ağrısıda olmuş muydu hatırlıor musun??ben hiç gıda dan zehirlenmedim çünkü belirtilerini bilmiorum..doktor da bağırsaklarını üşütmüşsün dedi ama ne test ne başka bişii yapmadı hiç sinmedi içime
hakkaten hatasız kazasız bitirsek şu hamileliği çok güsel olcak..böyle hem karnım ağrıor acısına dayanamıorum hem derin etkilenecek mi die daha çok stress oluorum(

evet bugün 32.hafta raporumuzu aldık kızlar.16 aralıkta işe son veriyoruz.daha 1 ay var ama neyseki arada bayram var.ve daha yıllık iznimizin 15 günü var.

ezgi ben zehirlendim tavuktan hemde gastroenterit teşhisi kondu hatta gıda zehirlenmesi yani resmen midemi bile kustum ay dur arıyorum....

gelbebekcim cok cok gecmis olsun.
gizemlicim sen niye ciddiye aliyorsun o manyaklari arkadasim dogurdu 6 kiloyla gecen hafta oglu 3200 dogdu dusun Masallah tosun gb ikisi de hos zaten sen bunlari biliyorsun da hani kiom az die aklinda ufacik bir suphe varsa diye yazdim. kiskaniyorlardir dogumdan sonra incecik olucaksin direk die:)) insanlar soylemez ama iste boole tepkilerle belli ederler.

merve sen ne bakıyon onların söylediklerine ya.. boşver he de geç.. öncelikle benim ne dediğim ve düşündüğüm önemli.. onlar ne derse desin umurumda bile değil.. he çok meraklıysanız siz yapın bi tane bana söylediklerinizi siz uygulayın diyorum, susuyorlar..
pelin ben de unıbaby nin yeni doğan mendilinden alıcam.. bezi de prima olarak düşünüyorum şu an için.. mervem senin dediğin de doğru.. benim yiğenime prima pişik yapmıştı, can bebe kullandı hep.. bizde duruma göre davrancaz artık..
bakyıldız canım iznin hayırlı olsun... inşallah çabuk geçer günler, bizde ev hanımı olarak ilk günlerimizin tadını çıkarırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…