Ezgicim bende bir yıldız haritası programı var, "astromart" diye. Fransız programı. Ona giriyorum bilgileri ve Kaan'ın doğmasını beklediğim saatte tüm gezegen ve yıldızların hangi burçta olacağını ve bunun oğlumun karakterini nasıl etkileyeceğini (hem olumlu hem olumsuz) anlatan bir yazılım. İngilizcesi de var galiba. google'da bir arattır. Ücretsiz indirebilirsin. Ben yıllar önce çok kapsamlı bir harita çıkartmıştım kendime, o zaman ufak bir ücret ödemiştim detaylı olması için ve çıkanlar resmen beni anlatıyor. hala arada açar okurum :)
sagol canim evet bu cuma artik bende normal diyorsunuz ama ben artik psikolojik dayanamiyorum bu korkuya vs die bastiracagim. sagol canim ya, en basindan beri vardi yani yeni bir agri degil die teselli ediyorum kendimi. zormus kizlar bazen hamilelik psikolojisi bana cok agir geliyor( Allah saglikla hepimizi kavustursun Insallah.
teşekkür ederim Pelin'cim...siteyi buldum sanırım ama kullanamıorum...
çok istedim kendime ve kızıma bakmayı ama keşfedemedim
Kizlaar, isler degisiyor mu ne? Sabah randevum vardi, nst ve suya bakti, dr super dedi. Fakat tansiyonum 14/9 cikti. Doktor bu iyi devil, git eve hemen yat, evde yatamazsan hastanede yatirayim dedi. Cuma gunu tekrar gel, nst ye bakariz, tension da degismemis olursa yatirir cumartesi veya Pazartesi aliriz dedi. Bayrama oglum geliyor galiba...
Kizlaar, isler degisiyor mu ne? Sabah randevum vardi, nst ve suya bakti, dr super dedi. Fakat tansiyonum 14/9 cikti. Doktor bu iyi devil, git eve hemen yat, evde yatamazsan hastanede yatirayim dedi. Cuma gunu tekrar gel, nst ye bakariz, tension da degismemis olursa yatirir cumartesi veya Pazartesi aliriz dedi. Bayrama oglum geliyor galiba...
Valla Ezgicim bu tansiyon meselesini doktorlar cok ciddiye aliyorlar ve bu haftalarda hic riske girmiyorlar. Tam sinirda Aslinda, kendiliginden dusebilir. Aslinda Ben tansiyonumun cok yuksek olmadigini dusunuyorum, yani hastaneninkendine has bir psikolojisi var, Hele bir de hizli hareket icinde olunca iyice artiveriyor. Evde olctugumde 12/7 den yuksek cikmiyor. Midem kaynadigi icin su icemiyordum, belki o yuzden yukseldi. Bakalim, duser belki. Bayram haftasi dogum yapmayi hic istemiyordum, insallah gecici bir durumdur, biraz daha bekleyebiliriz, Fakat asil korkum doctorum cok genis cok rahat ve endisesiz bir Adam, hicbir seyi sorun etmedi ama Ilk kez endiselendi, dusursek bile riske girmeyebilir, Geri adim atmaz gibi geliyor.
Sagolun kizlar iyi dilekleriniz icin, ilginc sekilde icim rahat, kendimi doktoruma teslim etmis durumdayim, 36+5 ya da 36+3 benim en baslarda bekledigim kadarda erken sayilmaz, preeklampsi cok ciddi bir risk ve onun da bende gerceklesecegini nedense hic beklemiyorum. Hersey cok guzel olacak, hepimiz icin hem de:))))
Tamam tatlım hemen güncelliyorum hatta listede de düzelttim mucx
merveee bu hayale bayıldım:))
kısa sarı saçlar harika...ben de tam aksine hiç kestirmeyeyim diorum hazır bu kadar uzamışken,ya direk koyu kestane yada çağla şıkel kahvesine boyatayım (karar veremedim),onları maşayla sarayım kilomu vereyim , dizde tunik yün elbise(beyazımsı)beyaz çorap kahve dizde bot giyiyimm:))mor arabamızla dışarı çıkalım...3 gündür bu sahne gözümün önünden hiç gitmedi:):)hayal de kurmasam bu bakımsızlıkla çıldırmamak elde değil...
ohhhhhh Bayıldım ben bu hayallereeee:)))) Saç boyamak ???? Ben unuttum onu:))) 9 aydır boyamadık çünkü... Doktorumuz izin vermedi, ve ak mı ak saçlarla dolaşıyoruz:)kızlar ne güzel hayaller bunlar yaw.. bende doğurur doğurmaz ilk işin saçları sarıya boyatmak olucak.. bende ezgi gibi hazır uzamışken çok kısaltmak istemiyorum.. ama uç temizliği şart.. kızımla hayelimde böyle 2-3 yaşına gelmiş.. saçları düz ve simsiyah.. ikimizde de dar paça kot, kırmızı conversler ve gs forması ile seyrantepede maça gitmişiz.. bağırıyoruz...
Kuruyunca azalır Mervecim yaaakuzenime sordum o hep örgü örer
yün oranı fazla ise olur dedi
kuzu paçası gibi kokucak bebeğimin battaniyesi
tühhhhhhhhhh:84:
kolları içe, sonra zınını ikiye:))))kızlar bu zıbınları nasıl katlıyorsunuz
Ben Huggies saf ve doğal aldım.. Hem bir numara, hem de iki numara... Ve geçen ay indirimde idi kızlar...kızlar Huggies bi bez çıkarmış saf doğal pamuktan bebek bezi nasıldır acaba ben onu almak istedim %100 doğalmış
Ben de primanın bi kokusu var, o kokudan çok hoşlanmadığım için huggies almaya karar verdim...Bu bez konusu beni sinir etti. Tanşas, Migros, Carrefour hepsine baktım, en azından bizim eve yakın olanlara. Huggies'in yenidoğan bezini bulamadım. prima'nın yenidoğan bezini de sadece Carrefour'da buldum. Onu aldım. Sanırım e-bebek'te 25'lik deneme paketlerini görmüştüm ama oraya gidemediğim için ondan alamadım. hem huggies hem prima denemek istiyordum. Umarım Prima'dan memnun kalırım. Hastaneye 25 tane götürüyorum. Günde 8-10 gidiyormuş, 2 gün ancak yeter.
Kordon işi bozuyor desene Pelin, aman çok da geç kalmayın... eğer Kaan kordondan kurtulmamışsa merhaba desin en kısa zamanda bizlere:)Evet kızlar Kaan kordonu 2-3 kat daha dolamayı başardıysa hemen alabilir doktorum. İnşallah ya kurtulmuştur kordondan ya da hala tek katttır. Şu bayramı huzurla geçirmek istiyorum evde. Daha yapacak işlerim var.
Bilgeeeeeeeeeeeeeeeeee; ne diyosuuun yawKizlaar, isler degisiyor mu ne? Sabah randevum vardi, nst ve suya bakti, dr super dedi. Fakat tansiyonum 14/9 cikti. Doktor bu iyi devil, git eve hemen yat, evde yatamazsan hastanede yatirayim dedi. Cuma gunu tekrar gel, nst ye bakariz, tension da degismemis olursa yatirir cumartesi veya Pazartesi aliriz dedi. Bayrama oglum geliyor galiba...
İNŞALLAAHHHHHH ÖYLE OLACAK MERVECİM...bende öyle düşünüyorum hepimiz çok ii günler yaşayacağız sarılıksız marlıklıksız kendimiz ve bebeğimiz sağlıklı bir şekilde çıkacağız hastanelerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?