• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Boşver nalanım kiloları ya.. Ne kaldı zaten şurda.. Bende geçen hafta yaptım irmik helvasını.. Ama öyle böyle değil yani acayip canım çekmişti.. O akşam yedim.. Bi kase hala dolapta duruyor.. Benim bu hafta canım pasta istiyor.. Hemde böyle bol kremalı bol meyveli bişiy.. Hani olsa koca pastayı yermişi gibi geliyor..o yüzden de almıyorum..

kızlaaarr merhaba ne bu ya hepiniz bi helvadır gidiyosunuz canım çekti vallahi ablama söyliyimde yapsın bari iş çıkışı gidip yeriz kızımla afiyetle....bu arada kızlar bende kızımın cicilerini yıkama işini bitirdim ayyy öyle güzel ki evimiz daha şimdiden bebek kokuyor yarın teyzesi ve yengesi gelicek başlıycaklar cicilerini ütülemeye ...babasının o kadar çok hoşuna gittiki koku bizim kıyafetleri niye bunla yıkamıyosun diye söylendi bende hadi babacık kıskanmasın diye onun pijamalarını eşofmanlarınıda yıkadım kıskanç babanın çok hoşuna gitti ...yandık valla daha doğmadan babamız kıskanmaya başladı bile

ohh mis.. güzel güzel kirletsin meleğin inşallah.. sen de dalin deterjanla mı yıkadın..

arkadaslar irmik helvasi muhabbetinizi bolmek istemem ama aranizda hic mi biri yok, 20 haftaya dogru hala rahimde sizi falan hisseden doktora soran rahim genislemesindendir diye cevap alan? yani her hamilelik cok farklidir ama sadece bende mi oluyor bu rahimdeki guclu sizilar:((( cuma doktoruma artik ne dersin desin su nst denen aleti baglasinlar sanci cikmiyorsa oyle normal olduguna inanacagimi soyleyecegim gerci bir aya yakindir gormuyor beni belki bu haftalar icin normal demeyecektir artik:(( aranizda tecrubesi olan cevap verirse sevinirim. gerci yok galiba icinizde bilen cunku bu kacinci sorusum yoksa cevap verirdiniz ama son bir umut sorayim dedim:((

Ozlem canım bende hiç ağrı sızı olmadı, o yüzden yazmadım sana. Cidden hiç fikrim yok. benim şimdi biraz sızlıyor rahmim, zaten o kadar büyüdü ve gerildi ki normaldir. Sen yine doktorundan alırsın en doğru cevabı.

arkadaslar irmik helvasi muhabbetinizi bolmek istemem ama aranizda hic mi biri yok, 20 haftaya dogru hala rahimde sizi falan hisseden doktora soran rahim genislemesindendir diye cevap alan? yani her hamilelik cok farklidir ama sadece bende mi oluyor bu rahimdeki guclu sizilar:((( cuma doktoruma artik ne dersin desin su nst denen aleti baglasinlar sanci cikmiyorsa oyle normal olduguna inanacagimi soyleyecegim gerci bir aya yakindir gormuyor beni belki bu haftalar icin normal demeyecektir artik:(( aranizda tecrubesi olan cevap verirse sevinirim. gerci yok galiba icinizde bilen cunku bu kacinci sorusum yoksa cevap verirdiniz ama son bir umut sorayim dedim:((

canım benimde rahimde sancılarım oluyodu dr sorunca rahmin genişliyo normal demişti şimdide var sorunca çok ayakta kalmaktandır dedi dinlen dedi hani ben işte oturarak çalışıyorumda evde ne zamanki kendimi çok yoruyorum başlıyo sancılarım zaten düz yatınca sağ kalçamın ağrısından ölüyorum resmen hele bide ayağa kalkınca sağ bacağım çekiliyo resmen

Ezgicim bende bir yıldız haritası programı var, "astromart" diye. Fransız programı. Ona giriyorum bilgileri ve Kaan'ın doğmasını beklediğim saatte tüm gezegen ve yıldızların hangi burçta olacağını ve bunun oğlumun karakterini nasıl etkileyeceğini (hem olumlu hem olumsuz) anlatan bir yazılım. İngilizcesi de var galiba. google'da bir arattır. Ücretsiz indirebilirsin. Ben yıllar önce çok kapsamlı bir harita çıkartmıştım kendime, o zaman ufak bir ücret ödemiştim detaylı olması için ve çıkanlar resmen beni anlatıyor. hala arada açar okurum :)

Son düzenleme:
Söylemesi ayıp birazdan mantı açacağım kızlar :) Tatlı dışında hamurişine de düştüm :) Canım hergün börek istiyor..

canım benimde rahimde sancılarım oluyodu dr sorunca rahmin genişliyo normal demişti şimdide var sorunca çok ayakta kalmaktandır dedi dinlen dedi hani ben işte oturarak çalışıyorumda evde ne zamanki kendimi çok yoruyorum başlıyo sancılarım zaten düz yatınca sağ kalçamın ağrısından ölüyorum resmen hele bide ayağa kalkınca sağ bacağım çekiliyo resmen

canim sagolun kizlar cevaplar icin; tatlim ya acaba hatirliayabiliyor musun 18.hafta gb yani 4_5 ay arasinda hala bu siziyi soruyor muydun doktoruna cunku ilk uc ay bu agrilardan herkes bahsediyor benim korkum hala devam etmesi:(( kisalma yok acilma yok die doktorum normal diyor ama bu kadar duzenli hergun defalarca olan siddetli sizilar nasil normal tatmin olmuyorum. doktorum iyi bir doktor ama biz tup bebek annelerini cogu doktor pimpirikli die yrumluyor gb gelior bana.

özlemcim bende de öyle çok şiddetli olmamak kaydıyla vardı ağrı.. Ama hep rahim genişlemesinden dedi doktorum.. Ama sen yinede doktoruna iyice bi anlat sorununu.. En iyi o yardımcı olacaktır sana..

Pelincim ellerine sağlık yavrum.. çok yorma ama kendini.. Mantıları bükerkende kaanımı sıkıştırma araya..

O hamur işi hastalığı bende pazar sabahları oluyo.. Illaki bişiy yapıcam.. Börek yapamazsam krep yapıyorum..

canim sagolun kizlar cevaplar icin; tatlim ya acaba hatirliayabiliyor musun 18.hafta gb yani 4_5 ay arasinda hala bu siziyi soruyor muydun doktoruna cunku ilk uc ay bu agrilardan herkes bahsediyor benim korkum hala devam etmesi:(( kisalma yok acilma yok die doktorum normal diyor ama bu kadar duzenli hergun defalarca olan siddetli sizilar nasil normal tatmin olmuyorum. doktorum iyi bir doktor ama biz tup bebek annelerini cogu doktor pimpirikli die yrumluyor gb gelior bana.

canım zaten benim ilk üç ayda çok yoktu hatta yoktu ağrım sızım diye hatırlıyorum benim ki daha geç başladı ama çok tedirginsen doktorunu bu konuda rahat bırakma derim ben sana

merhaba arkadaşlar umarım sizde bebeklerinizde iyidir.bende daha 3 aylık hamileyim sizler tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum ikili test sonucum 10000 de 1 çıktı doktorum çok düşük ama yinede risk var dedi 3lü testi yaptırmama gerek var mı sizce ? bu değer nasıl benim doktorum çok karamsar yaklaşıyor herşeye o yüzden sana yüzde yüz diyemem dedi.bende kararsız kaldım şimdi sizce bu değer nasıl ?

canım zaten benim ilk üç ayda çok yoktu hatta yoktu ağrım sızım diye hatırlıyorum benim ki daha geç başladı ama çok tedirginsen doktorunu bu konuda rahat bırakma derim ben sana

sagol canim evet bu cuma artik bende normal diyorsunuz ama ben artik psikolojik dayanamiyorum bu korkuya vs die bastiracagim. sagol canim ya, en basindan beri vardi yani yeni bir agri degil die teselli ediyorum kendimi. zormus kizlar bazen hamilelik psikolojisi bana cok agir geliyor:(( Allah saglikla hepimizi kavustursun Insallah.

merhaba arkadaşlar umarım sizde bebeklerinizde iyidir.bende daha 3 aylık hamileyim sizler tecrübelisiniz bişey sormak istiyorum ikili test sonucum 10000 de 1 çıktı doktorum çok düşük ama yinede risk var dedi 3lü testi yaptırmama gerek var mı sizce ? bu değer nasıl benim doktorum çok karamsar yaklaşıyor herşeye o yüzden sana yüzde yüz diyemem dedi.bende kararsız kaldım şimdi sizce bu değer nasıl ?

bildigim kadariyla en dusuk risk cikmis bu testler asla yuzde yuz garanti vermez. en dusuk zaten bu deger cikiyor yani illaki herkeste bir rsik var ve bu testler ne kadar riskli die fikir veriyor sadece. ondan doktorun oyle konusmus. bende de bu sonuc cikti ve doktorum uclu teste gerek gormedi. icin rahat edicekse yaptir ben bu testleri ciddiye almiyorum cunku riskli cikanin cok cikanin yani sapasaglam bebekleri oluyor yuzde 99. o yuzden onemsemiyorum.

Back