Hiç belli olmaz bu Ctesi doktorum "hadi alıyoruz" da diyebilir :)
Hiç belli olmaz bu Ctesi doktorum "hadi alıyoruz" da diyebilir :)
bende geçen gün sağlık ocağına gitmiştim orda ki doktor denemem için önerdi o kendi ilk günden itibaren kullanmış..uni baby pamuklu ıslak mendil..sadece pamuk ve su dan oluşuor içinde kesinlikle başka bir madde yokmuş..ben zeytin yağı su kullanmayı düşünüorum ama bi kutu aldım..
PELİN neden özellikle 23 ü?
Bu arada tatlı krizinde son noktadayım, Pazartesi gecesi üşenmedim un helvası yaptım Ezel'in özeti sürerken. Saat 5 gibi canım çekti, kendimi vazgeçirmeye uğraştım ama sonunda dayanamadım.
bendeeeeeeeeeeeeee bendeee
onca diyet göz göre göre çöpe gidior ama dayanamıorumm...ezelden önce ki özetlerde:):)bende irmik helvası yaptım yoksa gözüme uyku girmeyecekti..şimdide evde dönüorum yememek için ama sanırım daha fazla dayanamıcammmm(
:):)YAY burcunun ilk günü ya canım o yüzden. Deli gibi pazarlık halindeyim doktorla. Eşim ve annem bana deli diyorlar ama risk olmadığı, acil alınması gerekmediği takdirde 23 Kasım'dan önce doğurmamak için diretiyorum. 38+5 olacak, ideal yani.
:84:
peliiinn bende yükseleni koç olsun die uğraşıorum amaAyrıca 23 Kasım sabah 8 civarı doğarsa yükseleni de yay oluyor :))) 23 Kasım doğanların özellikleri de hoşuma gitti. Ay Allah kısmet eder inşallah
Ezgi'cim ben de Unibaby ıslak mendil aldım. Yeni teneke sızma zeytinyağım da bugün geldi Cunda'dan. Kaan'da onu kullanacağım. Pamuk, ılık su ve zeytinyağı. Yine de ıslak mendil de gerekir diye aldım.
kızlar bukadarmı olur. şimdi öğle yemeğinden geldim. ve tatlı olarak irmik helvası vardı. bir porsiyon yedim. çok güzel olmuş dayanamadım. bir porsiyon daha yedim:)))) gitti bütün diyet diye vicdan azabı çekerken sizi okudum...
bukadar bahsettikten sonra tüm hamileler buakşam irmik helvası yapar herhalde:))
Kızlar sakın bana doğru demeyin şaka mı bu ya sekoyla iki haftadır sütlü irmik helvasına takmmıştık kafayı bu hafta ezelin özetinde un helvası yaptık
ben bu son 2-3 haftadır defalarca yapmamam rağmen bir lokma un helvası dışında hiç yemedim halinize şükredin fıstıklar......
afiyetttt olsun canımmm....
yenmişin kötüsü olmaz sonra pişmanlığı da fayda etmez:):)
bebeğim çok istedi yedim ikimiz içinde çok faydalı oldu de ve unut:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?