merhaba kızlar
bayadır gıremıyorum kızımın eksıklerıyle ugrasıyoruz ona almışken bızde coştuk yatak odamızı degıstırıyoruzkızlar ya ben hep haftalık hesaplıyorum ya 32 haftalıgız kac aylık oluyoruz benım hesabıma gore 7,5 aylık oluyo ya sızde soleyın..
bu arda salı gunu yenı doktorumuzla tanısacagız dogumu medıpolde yapıcaz nasıpse
kızım bakalım ne durumda insallah buyumustur kıpır kıpırr bıtanem
cok sukur dogum konusma faslına gectık hadı bakalım kucuk bızdıklar sıra sızde gelınde artık sızı gorelim kavusalım koklayalım
karnımız da buyudu
gecmişi oku oku ıkı gundur ancak bıtırebıldım cıcılerınızıde gordum ne kadar tatlış herşey yaaa
rabbım gule gule kullanmayı nasıp etsın
merveeee çiğdemin bebişleri nasıl bi haber ver canım ya cok merak edıyorum
Esracığım maaşallah bebeği büyütmüşsün ay doğum tarihi alacaksın he çok heycanlanıyorum siz böyle şeyler söylediğiniz zaman.Kuşum sen yinede fazla yorma kendini olur mu canım benim ne olur ne olmazselam kızlar epeydir giremiyordum. ammada kaynatmışsınız ben yokken. oku oku bitiremedim :))
son kontrolümüz cmtsiydi eflin 2840 gramdı. nstmiz normaldi. pazartesi yine kontrolümüz var bu sefer doğum tarihi kararlaştırıcaz kısmetse. bizim evdede 2 gündür büyük temizlik vardı neyseki atlattık.odamız çantamız herşeyimiz hazır. birtek ben hazır değilim:) kişisel bakım için bekliyorum bayramı bir atlatsak hayırlısıyla. bişi de kalmadı ya 23 ya 25 kasım filan olur herlde doğum. bu arada benim kzı ayağını kaburgamdan çekmiyor ağrıdan ölüyorum. diyorum az kaldı sabredeyeim onunda yeri dar napsın:) bu arada ayaklarımda ödmler arttı 2 günde. temizlik sırasında elimi bişeye sürmedima ama yerimde duramadığımdan yine yoruldum haftasonu dinlenmeyi hedefliyorum.
benim karnım iyice yusyuvarlak oldu gören herkes bu erkek diyo benide aldı bi korku ama dr.um kız olduğundan emin olduğunu söylüyor.bakalım bi süpriz olursada şaşırmam. sağlıklı olsunda.
cnm benim bizlerde sizleri çok özledik.Bende yavaş yavaş yapıyorum işte ne yapayım anca yetişecek olduğu kadar...günaydın kızlar...
mervem herşeyin yolunda olmasına sevindim tatlım.. işler için acele etme daha vaktin var nasılsa.. zorlama kendinii... seni de cilveloşuda özledik.. uyanında bi an öyle hasret giderelim..
esracım sende kızı iyice büyüttün.. 23-25 kasım bu topiğin uğurlu günlerinden.. minikler topluca gelicek inşallah.. allah hayırlısını nasip etsin...
bizim akşam çok gaz sancımız vardı.. hala da devam ediyor.. gece kaç kere uyandım.. kızımda rahatsız olucak ki tekmeleyip durdu sabaha kadar.. umarım geçer..
sel canım hoşbulduk evet alınacak şeyleri azaldı da dikilecekleri çok zillimin bitecek inşallah onlarda...Sen nasılsın tatlım bak sende sıkı diyetle şekeri çözdün gördün mü evel Allah bunuda sıkıtısız atlatacağız inşallahmerveeeeeeeeeeeee tatlı cadı nerdesin sen hoş geldin cnm çok özledik seni maşallah kızmıza ve sana allahın izniyle inş her şey dahada ii olcak merak etmek cnm kızımızın cicilerini azaltmışsın maşallah cnm saglıkla kulansın cilveloşumuz :))))))))kendine ve kızmıza ii bak öptüm
Hazırlıklar bitmiyor değil mi hiç..İnsan birşeyler aldıkça aaaa bi bakıyor başka birşeylerde eksik...Demek yeni doktorlar tanışacaksınız...merhaba kızlar
bayadır gıremıyorum kızımın eksıklerıyle ugrasıyoruz ona almışken bızde coştuk yatak odamızı degıstırıyoruzkızlar ya ben hep haftalık hesaplıyorum ya 32 haftalıgız kac aylık oluyoruz benım hesabıma gore 7,5 aylık oluyo ya sızde soleyın..
bu arda salı gunu yenı doktorumuzla tanısacagız dogumu medıpolde yapıcaz nasıpse
kızım bakalım ne durumda insallah buyumustur kıpır kıpırr bıtanem
cok sukur dogum konusma faslına gectık hadı bakalım kucuk bızdıklar sıra sızde gelınde artık sızı gorelim kavusalım koklayalım
karnımız da buyudu
gecmişi oku oku ıkı gundur ancak bıtırebıldım cıcılerınızıde gordum ne kadar tatlış herşey yaaa
rabbım gule gule kullanmayı nasıp etsın
merveeee çiğdemin bebişleri nasıl bi haber ver canım ya cok merak edıyorum
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde tüp bebek çok şükür 11 haftalık olduk çok mutluyuz tabi dr bebeğinde ödem var dedi dünyam yıkıldı böyle bişeyle karşılaşan varmı ?
ya ben bu kadar saçma birşey görmedim ya...herşeyimize karıştılar paramızla çocuk yaptık embriyomuza karıştılar hadi binbir zorlukla bugünlere geldik doğumumuzada karışıyorlar...
Yani belki birçok doktorum suistimaline uğrayan bir konu ama paranla rezillik diye buna diyorlar ben bi doğuma 3000-4000 tl para vereceğim sonra sen buna karışacaksın...sanane ya kardeşim sanane....
Of ben nasılsa zorunlu sezaryenim her halükarda allahtan bir mani çıkmazsada öyle olacağım ama ya korkan anneler yapamayanlar fobisi olanlar normal doğum yapmak istemeyenler ne olacak.....takmışlar bir normal doğuma bağıra bağıra zorla doğurtacaklar millete bence bu durum anneye bırakılsın eğer artı bir komplikasyon yoksa anne normal doğurmak istemezse normal doğurmasın.....
Hey allahım yarabbim ya :84::84::84: Sabah sabah sinirim zıpladı...
Bu arada Braxton Hicks kasılmalarımız başladı.Cilveloş yorulduğum zaman böyle yapmaya başladı......Bir ara beredeyse doğuruyorum sandım...inceden bir sancı oldu ve karnım kasılmaya başladı sanırım bunlar Braxton Hicks.......:97:
Saol tatlım evet bazen 2 ay önce bile başlayabiliyormuş doktorum başlayabilir diye uyarıp tarif etmişti zaten o sebepten biliyordum ama yinede hiç böyle kasılma olmayınca insan endişeleniyor.sanırım bir gün ikinci kez anne olma şansım olursa bu telaşlarım bu kadar fazla olmayacak belkide bu hallelerime güleceğim ilk heyecan her zaman çok farklıcilvelos yalanci kasilmalarla kasma uzme bakalim anneyi daha en az 4 hafta daha bekliyoruz ona gore :2: son iki ay bile baslayabilirmis die biliyorum Braxton hicks kasilmalarini gizemlicim ondandir, kedidir o kedi yani:))))))))
ay Masallah tum hazriliklar bitiyor saglikla huzurla gelsin yavrulariniz darisi basimiza olsun
ayyy sorma özlem ya Şu an Sevde Lina düşünüyoruz kullanacağımız isimde Lina olacak ama sanırım o hep bizim cilveloşumuz olacak..gizemlicim bir de kizimiza cilvelos demekten ne zaman vazgecegiz yani ismi ne zaman kesinlesicek:)))
evet cnm var ben sana söyeleyeyim şimdi girdin ya ticker yapmayaarkadaslar ben ayni takvim cizelgesini secmeme ragmen sizinkiler uzun benimkiler kisa cikiyor bunun bir formulu var midir?
aynen kuşum katılıyorum kime ne yani dimi belki ben korkuyorum..benimde ikiz olduğu için direk sezeryan diye konuştuk dr ama normal desede yapamam ben çok panik bir insanım tekde olsa yapamam yanii
tamam abartan hastanelerde var ama bence bi hasta doğum yapamıyorsa günü getiyse daha niye suni sancı vs vs uğraşılıyo anlamıyorum inş öle bi saçmalıkla karşılaşmam
Kızlar yaklaşık 3 saat sonra falan onkoloğumda olacağım ondan sonra da öğlenkendi doktoruma geçeceğim bana dua edin hayırlı haberler alayım olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?