2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

merhaba kızlar
bayadır gıremıyorum kızımın eksıklerıyle ugrasıyoruz ona almışken bızde coştuk yatak odamızı degıstırıyoruzkızlar ya ben hep haftalık hesaplıyorum ya 32 haftalıgız kac aylık oluyoruz benım hesabıma gore 7,5 aylık oluyo ya sızde soleyın..
bu arda salı gunu yenı doktorumuzla tanısacagız dogumu medıpolde yapıcaz nasıpse
kızım bakalım ne durumda insallah buyumustur kıpır kıpırr bıtanem
cok sukur dogum konusma faslına gectık hadı bakalım kucuk bızdıklar sıra sızde gelınde artık sızı gorelim kavusalım koklayalım
karnımız da buyudu
gecmişi oku oku ıkı gundur ancak bıtırebıldım cıcılerınızıde gordum ne kadar tatlış herşey yaaa
rabbım gule gule kullanmayı nasıp etsın

merveeee çiğdemin bebişleri nasıl bi haber ver canım ya cok merak edıyorum

hoş geldin pany86bayagdır yoksun ii olmanıza sevindim cnm evet 7.5 aylık oluyorsun şuan maşallah kızmıza cnm hayırlı olsun d.r cnm saglıkla kızımızı kucagına almayı nasip etsin rabbim sana ve hepimize aminnn

Esracığım maaşallah bebeği büyütmüşsün ay doğum tarihi alacaksın he çok heycanlanıyorum siz böyle şeyler söylediğiniz zaman.Kuşum sen yinede fazla yorma kendini olur mu canım benim ne olur ne olmaz
cnm benim bizlerde sizleri çok özledik.Bende yavaş yavaş yapıyorum işte ne yapayım anca yetişecek olduğu kadar...
Sen ayaklarına falan dikkat et üşütüyor falan olmayasın..Gaz sancısı çok sıkıntılı bir durum bazen o derece oluyor ki insan acaba doğuruyormuyum diyor inşallah bir an önce geçer
sel canım hoşbulduk evet alınacak şeyleri azaldı da dikilecekleri çok zillimin bitecek inşallah onlarda...Sen nasılsın tatlım bak sende sıkı diyetle şekeri çözdün gördün mü evel Allah bunuda sıkıtısız atlatacağız inşallah
Hazırlıklar bitmiyor değil mi hiç..İnsan birşeyler aldıkça aaaa bi bakıyor başka birşeylerde eksik...Demek yeni doktorlar tanışacaksınız...
merhaba arkadaşlar benim bebeğimde tüp bebek çok şükür 11 haftalık olduk çok mutluyuz tabi dr bebeğinde ödem var dedi dünyam yıkıldı böyle bişeyle karşılaşan varmı ?

Canım bebeğinin neresinde ödem var yani komple bebekte ödem olmaz çünkü çok geçmiş olsun bu arada....

kızzlaaaaaaaaaaaaarr yeni aldığım haberi aydından bildiriorum:18::18:
benim bi sürekli gittiğim ve doğumumu da yapmayı planladığım doktorum, ayrıca arada gittiğim başka bi doktor vardı..o arada gittiğim doktor 21 gündür ankaradaydı bugün gelmiş..sürekli ona giden bi arkadaşım daha var o da 36 haftalık bugün doğumu konuşmak için gittiler ve ne demiş bilior musunuz...
KESİNLİKLE ama KESİNLİKLE SEZERYAN YAPMIORUM ARTIK DEMİŞ..ankarada sağlık bakanlığına toplantıya gitmişler 100 doktor(sanırım sırayla 100 er 100er gideceklermiş)sezeryan kesinlikle yasaklanmış ve açık açık tehdit almışlar...tayininiz çıkabilirr yada muayenehane lisanslarınız iptal olur demişler..sezeyana 3 şekilde izin veriyorlarmış..1- 40 hafta dolduktan sonra +10 gün daha beklenecek hala bebek gelmediyse suni sancı verilecek gene gelmediyse sezeyana alınacak..2-ilk doğumu sezeryan olup 2 yıl içinde tekrar hamile kalanlara sezeryan uygulanabilcek..3-bebek ters duruyor ise elle döndürme uygulanacak gene dönmedi ise ve kordon dolanmış ise sezeryana alınacak(sanırım bu şıkkın özellikle belgelendirilmesi istenmiş) bunun haricinde hiiiiç birr hastama sezeryan yapamam demiş adam akrabam olsa bile yapmam benimde bi ailem çocuğum var üzgünüm demiş..kız dağıldı resmen...bu arada özel hastanelerin lisanslarının iptali söz konusu olacakmış sezeryan doğum yaptırırlarsa ancaaaakk sgk dan hiç faydalanmazsanız herşeyi cebinizden ödemek isterseniz o zaman belki bildirilmeden yapılabilir demiş..benim asıl doktorm hiç böyle bişeyden bahsetmedi ama tek korkum o güne kadar onunda bu toplantıya gidip yapamam demesi...tedaviye başladığımız günden beri her türlü değişikliğin bizi bulmasına şaşıyorum..transfer edilecek embriyo saysı dert oldu önce, sonra muayenehanler kapanacak kapanmayacak stressi yaşandı şimdi de bu..
umut ediorum ki herhangi bi can sıkıntısı yaşamadan bu süreci de planladığımız şekilde atlatabilirz..

Son düzenleme:
Ya ben bu kadar saçma birşey görmedim ya...Herşeyimize karıştılar paramızla çocuk yaptık embriyomuza karıştılar hadi binbir zorlukla bugünlere geldik doğumumuzada karışıyorlar...

Yani belki birçok doktorum suistimaline uğrayan bir konu ama paranla rezillik diye buna diyorlar ben bi doğuma 3000-4000 tl para vereceğim sonra sen buna karışacaksın...Sanane ya kardeşim sanane....

Of ben nasılsa zorunlu sezaryenim her halükarda Allahtan bir mani çıkmazsada öyle olacağım ama ya korkan anneler yapamayanlar fobisi olanlar normal doğum yapmak istemeyenler ne olacak.....Takmışlar bir normal doğuma bağıra bağıra zorla doğurtacaklar millete bence bu durum anneye bırakılsın eğer artı bir komplikasyon yoksa anne normal doğurmak istemezse normal doğurmasın.....

hey Allahım yarabbim ya :84::84::84: sabah sabah sinirim zıpladı...

Kızlar bugün bebeğimin eşyalarını yıkamaya başladık hala devam ediyoruz.Birde şeker ve çikolata süslerini hazırladık eşimle ayrıca loğusa şerbeti bardaklarını cilveloş top gibi oldu resmen karnımda yoruldu miniğim......

Bu arada Braxton Hicks kasılmalarımız başladı.Cilveloş yorulduğum zaman böyle yapmaya başladı......Bir ara beredeyse doğuruyorum sandım...inceden bir sancı oldu ve karnım kasılmaya başladı sanırım bunlar Braxton Hicks.......:97:

cilvelos yalanci kasilmalarla kasma uzme bakalim anneyi daha en az 4 hafta daha bekliyoruz ona gore :2: son iki ay bile baslayabilirmis die biliyorum Braxton hicks kasilmalarini gizemlicim ondandir, kedidir o kedi yani:))))))))
ay Masallah tum hazriliklar bitiyor saglikla huzurla gelsin yavrulariniz darisi basimiza olsun

benimde ikiz olduğu için direk sezeryan diye konuştuk dr ama normal desede yapamam ben çok panik bir insanım tekde olsa yapamam yanii
tamam abartan hastanelerde var ama bence bi hasta doğum yapamıyorsa günü getiyse daha niye suni sancı vs vs uğraşılıyo anlamıyorum inş öle bi saçmalıkla karşılaşmam

Saol tatlım evet bazen 2 ay önce bile başlayabiliyormuş doktorum başlayabilir diye uyarıp tarif etmişti zaten o sebepten biliyordum ama yinede hiç böyle kasılma olmayınca insan endişeleniyor.sanırım bir gün ikinci kez anne olma şansım olursa bu telaşlarım bu kadar fazla olmayacak belkide bu hallelerime güleceğim ilk heyecan her zaman çok farklı
gizemlicim bir de kizimiza cilvelos demekten ne zaman vazgecegiz yani ismi ne zaman kesinlesicek:)))
ayyy sorma özlem ya Şu an Sevde Lina düşünüyoruz kullanacağımız isimde Lina olacak ama sanırım o hep bizim cilveloşumuz olacak..
arkadaslar ben ayni takvim cizelgesini secmeme ragmen sizinkiler uzun benimkiler kisa cikiyor bunun bir formulu var midir?
evet cnm var ben sana söyeleyeyim şimdi girdin ya ticker yapmaya
Maternity and Pregnancy buraya girdin ordan
Days and weeks ordan buraya girdin ya
bi mini ticker yazıyor bide full siz ticker sen mini tickerı seçtiğin için senin ki minik çıkıyor tatlım full size olanı seçeceksin...kolay gelsinnnn
aynen kuşum katılıyorum kime ne yani dimi belki ben korkuyorum..

Kızlar yaklaşık 3 saat sonra falan onkoloğumda olacağım ondan sonra da öğlenkendi doktoruma geçeceğim bana dua edin hayırlı haberler alayım olur mu...

günaydın kızlar iyi haftalar,
mervecim hoş geldin. hazırlıklara hız vermişsin. hepsinin resimlerini merakla bekliyoruz..
inşallah doktorundan iyihaberlerle döneceksin biliyorum.

günaydın kızlar herkese güzel bir hafta diliyorm biz erkneciyizz:))))))) 10.20 randevumuz varr ümit beyle bakalım kızım ne alemde cadıyı bir ögreyim:))))) bu gece hiç uyumadı zilli benide uyutmada:))))şimdide uyuyorrr inş ben hastaneye gidene kadar uyanırr her gittigimde genelde uyuyor oluyor gece uyanık sabaha kadar gündüz de ful uyuyorrr :)))))))
GÜNAYDIN NALANCIM SENDE ERKENCİSİİ:)))))

Kızlar yaklaşık 3 saat sonra falan onkoloğumda olacağım ondan sonra da öğlenkendi doktoruma geçeceğim bana dua edin hayırlı haberler alayım olur mu...

MERVECİM hayırlı ve güzel haberlerle gel inş dualarım seniinle tatlım inş güzel haberler gelceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…