valla mide yanması bende de oluyor banada gaviscon verdi doktorum.istediğin kadar içebilirsin yandıkça dedi.bitkisel hiçbir zararı yok dedi.tadını bende çok seviyorum.mentollu mentollü ne güzel.1.şişem bitti bile.2.ciyi alıcam.ya size bişe sorcam kızlar.yediklerinizle alakalı olarak bebeğinizin hareketleri artıyormu.mesela ben baığı çok severim hamsiyi.hamsi yeyince benim zilli kıpır kıpır.sevdiğim yemekleri yediğimde daha hareketli bu bana ve kızıma özgümü yoksa sizlerde de oluyomu.
Evet bilgem bi konuya daha bilimsel bir açıklamayla yaklaştı.. özlemiştik senin bu açıklamalarını.. Hiç o yönden bakmamıştım olaya.. Ben de yemek yedim mutlu oldu diyordum...
herkese merhaba,
h.ici ne foruma ne zaman baksam ya bakim vardi ya da serverlarda sorun. Baglanamadim bir turlu...
Son sayfayi okudum bastan haber veriyim dedim.. Biz cok sukur iyiyiz. 15 kasim da bir sonraki randevumuz.. O zaman burda yapilan "group b strep" testi yapilacak. Positive sonuc cikarsa da antibiotik vereceklermis..bizim kizin acelesi yok gibi gozukuyor. "what to expect" teki ortalama degerlere gore gidiyordu hep. Eger hala oyleyse 2,5 kilo falan olmasi lazim... Dr el yoklamasinda ne cok buyuk ne cok kucuk bir bebek dedi. 3200 falan dogar demisti. Premature bebekler buyuyup kocaman oluyorlar masaalah bizimkiler ins bir sorun olmayacak. O yuzden bazen bilmemek daha iyi oluyor. Yok kilo aldi yok cok aldi yok cok almadi derdi yok;-)) hi hoo hooo;-))
pelinn epey yaklasmisssiniz vuslata.. Dr un haftaya almak istiyor u okuyunca heyecanladim;-)) tr de dr lar donmemis bebekleri el yonlendirmesiyle dondurmeye calismiyorlar mi? Burda ilkten onu yapiyorlar eger bebek ona ragmen donmezse sezaryene aliyorlar..
Okuyabildigim kadar eskileri okuyayim simdii.. Gorusuruzz
selam kızlar epeydir giremiyordum. ammada kaynatmışsınız ben yokken. oku oku bitiremedim :))
son kontrolümüz cmtsiydi eflin 2840 gramdı. nstmiz normaldi. pazartesi yine kontrolümüz var bu sefer doğum tarihi kararlaştırıcaz kısmetse. bizim evdede 2 gündür büyük temizlik vardı neyseki atlattık.odamız çantamız herşeyimiz hazır. birtek ben hazır değilim:) kişisel bakım için bekliyorum bayramı bir atlatsak hayırlısıyla. bişi de kalmadı ya 23 ya 25 kasım filan olur herlde doğum. bu arada benim kzı ayağını kaburgamdan çekmiyor ağrıdan ölüyorum. diyorum az kaldı sabredeyeim onunda yeri dar napsın:) bu arada ayaklarımda ödmler arttı 2 günde. temizlik sırasında elimi bişeye sürmedima ama yerimde duramadığımdan yine yoruldum haftasonu dinlenmeyi hedefliyorum.
benim karnım iyice yusyuvarlak oldu gören herkes bu erkek diyo benide aldı bi korku ama dr.um kız olduğundan emin olduğunu söylüyor.bakalım bi süpriz olursada şaşırmam. sağlıklı olsunda.
Arkadaşlar gebelikte şekeri çıkan var mı ve bir de amniyos sıvısı fazla olan? Daha şeker yükleme yapmadık ama risk varmış. Çok kilo aldım, sıvım fazla ve ailemde şeker var. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Bu arada hayırlısıyla artık çok az kaldı doğumlarınıza en az sizler kadar heyecan duyuyorum ve dua ediyorum. Sevgiler herkese
Kızlar biz geldik. Kaan çok iyi, kocaman olmaya devam ediyor :) 3320 gr ve 48 cm dedi doktorumuz. Doğumda 3,5 kg'yu geçer, 3800 civarı bile olabilir dedi. Veeeeee tabi ki hala dönmemiş, ben zaten biliyordum dönmediğini. Hareketlerimiz aynı yerde çünkü. Kordonu boynuna kravat yapmış, tek kat dolamış. Doktorumuz pek memnun olmadı bu duruma, ona kalsa haftaya alacak hemen. Ben 23 Kasım'ı beklemek istediğimi söyledim. Haftaya ctesi tekrar kontrolümüz var. Eğer 2.,3. katı dolamışsa herhalde daha fazla beklemeyecek. Haftaya kaderimiz belli olacak.
Bu arad ben nezle oldum, Gözüm ve burnum akıyor, zor nefes alıyorumgeceleri zaten uyuyamıyordum, dün gece en kötüsüydü.
Mide yanması çok nadir oluyor bende, 2 gün önce çok kötüydü, bütün gün reflü vardı ama devam etmedi.
Bizim şirket maaş konusunda rahat, maaşlarımızı normal alıyoruz raporluyken, doğum izni de dahil. Şirketten bir arkadaşa vekalet verdik, o sgk'ya gidip kim raporluysa onun parasını alıyor.
Süt parasını duymuştum ama o nasıl olacak ben de bilmiyorum. belki bir kerelik benim gitmem gerekebilir.
Ayşeciğim çoooooook teşekkür ederim su serptin içime. Sağol varol yavrunla sevdiklerinle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?