Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın.. Dün sabahtan akşama kadar tabiri caizse malak gibi yattım.. Cumartesi akşamı 32.hafta raporunu almaya gittik .. Ben doktoru aramamıştım hep orda zaten diye.. O akşam erken çıkacağı tutmuş.. Bu akşam gidicem kısmetse.. Bu haftayı önde göstermek nasıl oluyo ya.. Ultrason çıktısını nasıl ayarlıyorlar.. Ben de bu akşam dicem doktora bir hafta erken gösterebilir misiniz diye.. Inşallah yaparız der.. Yoksa izne çıkcam 1 hafta sonra doğurcam.. Nasıl olcak o iş..
Ya bu sezeryan konusu benim de canımı sıktı.. Bu ne ya.. Herbişiye karışıyorlar.. Ben kendimi çok gaza getirmeye çalışıyorum normak doğum konusunda.. Yok abicim yemiyo ya.. Kanım çekiliyo düşününce.. Ya en çokta tam doğum esnasında bayılmaktan korkuyorum.. çok heyacanlı panik bi yapım var benim.. Bişiy olur diye aklım çıkar.. Yeterince heyecan yaşadık zaten hamileleğimizde bıraksınlar da bari doğumu istediğimiz gibi sakince yapalım..
Dün Ezgi'nin yazdıklarını doktoruma gönderdim, bana "çok komiksin" dedi sadece. Ctesi konuşacağız. Ben normal doğum istiyorum biliyuorsunuz, hatta sezaryen fikrinden hiç hoşlanmıyorum ama bu gidişle zorunlu sezaryen olacağım.
Kaan dönmedi ve kordonu boynuna dolamış. Bu durumda dönmesi daha zor. Şimdi o doktorun dediğine bakılırsa doktorumun dışardan müdahale edip Kaan'ı önce döndürmeyi denemesi lazım ama kordonla bu neredeyse imkansız. Kordonun dolandığını gösteren ultrason resmimiz de var. Onu rapora koymamız gerekecek herhalde. Ya da 40. hafta dolana kadar bekleyeceğiz, bu arada Kaan kordonu boynundan kurtarıp dönerse diye. Bu sefer de benim oğlan muhtemelen 4 kg olur, ynai gene zorunlu sezaryen. Ben her durumda bir mucize olmasını bekliyorum :)))
merhaba kizlar nasilsiniz buraya fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz pcye virus girmisti acamiyoduk bugun yapildi... biz cook yorgunuz kizlar sabaha kadar hastanede sanci makinasi bagli bisekilde yattim sancilarim vardi dun sabahtan aksama kadar karnin hep kaskati kesildi 7 defadan fazla olunca tehlikeli oldugunu biliyodum zaten benim fazla olunca bende hastaneye gittim 1 parmak acilmis bile doktor 3 hafta daha tutmamiz lazim dedi ilac verip eve yolladi hep dinlenicekmisim iste boyle kizlar kizim gelmek istiyor ins gelmez cok kucuk ya ins vaktinde gelir kuzum hem daha hazirliklari tamamlayamadim odadi gelmedi eve yerlesemedim ne biliyim ya zaten bu eve tasindigimdan belli hic oturamadim oyuzden sancilar filan basladi bence... BU ARADA KIZIMLA RDVMUZ VARDI AYIN 3UNDE KAFASINDAKI SU ILERLEMEMIS AYNI KALMIS KILOSU 2 480 OLMUS SIMDLIK INS HERSEY IYI INS KAFASINDAKI SU SORUN OLMAZ AMA BUNU OGRENMEK ICIN DOGMASINI BEKLEMEMIZ LAZIM.....mervecim hos geldin canim iyi olmana sevindim.diger arkadaslarida cok opuyorum allaha emanet olun