• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ben çıkıyorm sonra görüşürüz hepinizi ve bekbeklerinizi yaradana emanet ediyormm saattım yaklaşıyor hazırlanmam gerek :38:

pany kocaman olmuş senin kızda.. hazırlıklara gelince onlar hiç bitmeyecekler ya... hep bişiyler çıkıyo...
mervecim canım sevde lina güzel olmuş bence... kesin bişiy de ki bizde kızımızı öyle çağıralım.... doktorundan güzel haberlerle geliceksin inşallah tatlım.. herşey yolunda gidecek..hiç canını sıkma güzel annecik..
ay ayşe yaşasın kızımızı mı görceksin.. hadi bakalım ne kadar büyümüş annesi, bize de hemen haber ver..
nalan günaydın tatlışım...

herkese günaydın.. dün sabahtan akşama kadar tabiri caizse malak gibi yattım.. cumartesi akşamı 32.hafta raporunu almaya gittik .. ben doktoru aramamıştım hep orda zaten diye.. o akşam erken çıkacağı tutmuş.. bu akşam gidicem kısmetse.. bu haftayı önde göstermek nasıl oluyo ya.. ultrason çıktısını nasıl ayarlıyorlar.. ben de bu akşam dicem doktora bir hafta erken gösterebilir misiniz diye.. inşallah yaparız der.. yoksa izne çıkcam 1 hafta sonra doğurcam.. nasıl olcak o iş..
ya bu sezeryan konusu benim de canımı sıktı.. bu ne ya.. herbişiye karışıyorlar.. ben kendimi çok gaza getirmeye çalışıyorum normak doğum konusunda.. yok abicim yemiyo ya.. kanım çekiliyo düşününce.. ya en çokta tam doğum esnasında bayılmaktan korkuyorum.. çok heyacanlı panik bi yapım var benim.. bişiy olur diye aklım çıkar.. yeterince heyecan yaşadık zaten hamileleğimizde bıraksınlar da bari doğumu istediğimiz gibi sakince yapalım..

herkese günaydın.. Dün sabahtan akşama kadar tabiri caizse malak gibi yattım.. Cumartesi akşamı 32.hafta raporunu almaya gittik .. Ben doktoru aramamıştım hep orda zaten diye.. O akşam erken çıkacağı tutmuş.. Bu akşam gidicem kısmetse.. Bu haftayı önde göstermek nasıl oluyo ya.. Ultrason çıktısını nasıl ayarlıyorlar.. Ben de bu akşam dicem doktora bir hafta erken gösterebilir misiniz diye.. Inşallah yaparız der.. Yoksa izne çıkcam 1 hafta sonra doğurcam.. Nasıl olcak o iş..
Ya bu sezeryan konusu benim de canımı sıktı.. Bu ne ya.. Herbişiye karışıyorlar.. Ben kendimi çok gaza getirmeye çalışıyorum normak doğum konusunda.. Yok abicim yemiyo ya.. Kanım çekiliyo düşününce.. Ya en çokta tam doğum esnasında bayılmaktan korkuyorum.. çok heyacanlı panik bi yapım var benim.. Bişiy olur diye aklım çıkar.. Yeterince heyecan yaşadık zaten hamileleğimizde bıraksınlar da bari doğumu istediğimiz gibi sakince yapalım..

slm bee09 .benim doktorumda bu hafta yazacak 32. Hafta raporumu .yani 1 hafta önde gösterecek.çünkü 38-39 da almayı düşünüyoruz biz bebeği.sezeryanla.o yüzden 1 hafta önde gösterecem dedi.

Gunaydiiiinnn:))))

Keyifler herkeste iyi anladigim kadariyla, Allah bozmasin:)))

Ben de cok keyifliyim, dun nihayet annemle babam geldi:)))) Cok da iyi oldu, artik evde baymaya baslamistim. Gec yatsam da artik eskisi gibi gec kalkamiyorum, erken kalkinca evde afakanlar basiyordu. Simdi annemle geyik yapar, evde kendimize is yaratir, olmazsa disari cikariz:))) Dun seker ve cikolatalarimizi da aldik, artik paketleri yapmaya da baslariz.

Bu normal dogum konusunu bir sure once ben de duydum, ama ne yalan soyleyeyim inanmak ya da arastirmak istemedim. Buyuk konusmak istemiyorum ama normal dogum yapmamaya kararliyim, hicbir bakan da benim rahmimden vajinamdan sorumlu bakan degil, bir zirnik faydalari da yok, tup bebek haric ben iki senedir 7 milyar para harcamisim sigorta icin dogum ve gebelik takibi icin, birakin dogumu ya da gebelik takibini SGK'dan bir dal vitamin bile almadim su ana kadar, bir faydalari olmadigi gibi karismasinlar da. Bir yolunu bulur gene sezaryen yaptiririm, karnimda kalacak degil ya, tovbe yarabbim...

inşallah pelin.. bende telefonu da yok.. haber alan bilgilendirirse topiği çok mutlu olurum..
bilgecim annenler hoşgelmiş tatlım.. insanın bu zamanlarda yanında birinim olması çok iyi geliyor.. sezeryan konusunda da seninle aynı fikirdeyim tatlım.. gerekirse imsa toplarız.. zaten şu doğum izni olayına da takılmışım ben.. erken doğum yapanların doğum öncesi izni yanıyormuş.. bu nasıl bi saçmalıktır ya...

Dün Ezgi'nin yazdıklarını doktoruma gönderdim, bana "çok komiksin" dedi sadece. Ctesi konuşacağız. Ben normal doğum istiyorum biliyuorsunuz, hatta sezaryen fikrinden hiç hoşlanmıyorum ama bu gidişle zorunlu sezaryen olacağım.
Kaan dönmedi ve kordonu boynuna dolamış. Bu durumda dönmesi daha zor. Şimdi o doktorun dediğine bakılırsa doktorumun dışardan müdahale edip Kaan'ı önce döndürmeyi denemesi lazım ama kordonla bu neredeyse imkansız. Kordonun dolandığını gösteren ultrason resmimiz de var. Onu rapora koymamız gerekecek herhalde. Ya da 40. hafta dolana kadar bekleyeceğiz, bu arada Kaan kordonu boynundan kurtarıp dönerse diye. Bu sefer de benim oğlan muhtemelen 4 kg olur, ynai gene zorunlu sezaryen. Ben her durumda bir mucize olmasını bekliyorum :)))

herkese merhaba:3:
epinizin rsimleri süper çok güsel hamile olduk kızlarrrr...
bilge'cim tüm fikirlerine aynennnnnnnn katılıorumm her ne gerekiorsa da yaparım..oturdukları yerden nerde gereksiz iş var görev ediniorlar kendilerine hiç bi alt yapı olmadan hiç bi eğitim vermden tepeden inme kanunlardan nefret geldi bana artık...

Dün Ezgi'nin yazdıklarını doktoruma gönderdim, bana "çok komiksin" dedi sadece. Ctesi konuşacağız. Ben normal doğum istiyorum biliyuorsunuz, hatta sezaryen fikrinden hiç hoşlanmıyorum ama bu gidişle zorunlu sezaryen olacağım.
Kaan dönmedi ve kordonu boynuna dolamış. Bu durumda dönmesi daha zor. Şimdi o doktorun dediğine bakılırsa doktorumun dışardan müdahale edip Kaan'ı önce döndürmeyi denemesi lazım ama kordonla bu neredeyse imkansız. Kordonun dolandığını gösteren ultrason resmimiz de var. Onu rapora koymamız gerekecek herhalde. Ya da 40. hafta dolana kadar bekleyeceğiz, bu arada Kaan kordonu boynundan kurtarıp dönerse diye. Bu sefer de benim oğlan muhtemelen 4 kg olur, ynai gene zorunlu sezaryen. Ben her durumda bir mucize olmasını bekliyorum :)))

kordon dolanmış çocuğu özelliklede 2 yada 3 kere dolanmış ise nasıl 40 hafta bekletecek üstüne bide bilmem kaç gün beklenecek ki zaten..saçmalığın daniskası...ama bahsettiğim doktor böyle bişii uydurur mu aslaaa bu şehrin en popüler doktoru üstelik bir sürü hasta kaybedecek bu nedenden dolayı...ama bu ülkede herrrr şey de olduğu gibi kendini otorite sanan 3-5 insan sabah uyanıp akıılarına geleni uygulamaya bayıldıkları için bu duruma da hiç şaşırmıorum aslında..bunlar toplantıya giden ilk grup anladığım kadarıyla çok değil kısa bi süre sonra daha çok konuşulmaya başlanır..ilk embriyo kısıtlaması duyulduğunda da çok komik ve olasılıksız gözükmüştü, yapamazlar, kime ne, paramla değil mi vs.. lerden sonra bi baktık uygulamaya girdi...

Haklısın Ezgi'cim cidden komik, ben keyfi sezaryene karşıyım ama gerçekten bebek ters, kordon dolanmış gibi durumlarda müdahale hem anneye hem bebeğe de ekstra stresten başka birşey değil. ters bebeği döndürmek o kadar kolay değil. ne demek önce onu deneyecek. 50 yıl önce bu tarz uygulamalar belki tek çareydi ama artık teknoloji ilerledi, 10 dk'da ameliyatla bebek alınıyor, ikisinin de hayatı kurtarılıyor. Bari bu özel durumlara böyle şartlar getirmeseler.

lm kızlarrrr bugun hastanede dagıtacağım süslerimi arkadasımla yapmaa baslayacagım son halını koyarım cicişlere ...
ya bu kasılmalar nasıl oluyo merce bendede oluyo hemen gecıo yer degıstırıyo dıyoruz sevınıyoruz anaaaam kasılmalar tehlıkelımı gunde 2- 3 kere oluyo
yarın drumuza gıtcez ınsallah bebısım buyumustur opuldunuz

merhaba kizlar nasilsiniz buraya fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz pcye virus girmisti acamiyoduk bugun yapildi... biz cook yorgunuz kizlar sabaha kadar hastanede sanci makinasi bagli bisekilde yattim sancilarim vardi dun sabahtan aksama kadar karnin hep kaskati kesildi 7 defadan fazla olunca tehlikeli oldugunu biliyodum zaten benim fazla olunca bende hastaneye gittim 1 parmak acilmis bile doktor 3 hafta daha tutmamiz lazim dedi ilac verip eve yolladi hep dinlenicekmisim iste boyle kizlar kizim gelmek istiyor ins gelmez cok kucuk ya ins vaktinde gelir kuzum hem daha hazirliklari tamamlayamadim odadi gelmedi eve yerlesemedim ne biliyim ya zaten bu eve tasindigimdan belli hic oturamadim oyuzden sancilar filan basladi bence... BU ARADA KIZIMLA RDVMUZ VARDI AYIN 3UNDE KAFASINDAKI SU ILERLEMEMIS AYNI KALMIS KILOSU 2 480 OLMUS SIMDLIK INS HERSEY IYI INS KAFASINDAKI SU SORUN OLMAZ AMA BUNU OGRENMEK ICIN DOGMASINI BEKLEMEMIZ LAZIM.....mervecim hos geldin canim iyi olmana sevindim.diger arkadaslarida cok opuyorum allaha emanet olun

Nagihancım çok geçmiş olsun tatlım.. Inşallah kızın annesini dinlerde vaktinden önce gelmeye kalkışmaz.. Sen de çok dikkatli ol.. öyle temizlik falan yapayım deme.. Bırak toz içinde kalsın ya..

kızlar biz geldikk benim zilli kızm maşallah 1.700grm olmuş:)))))) çok tatlıydı yaa:nazar::nazar:annem benim azını kapatıp acıyordu doktorumuz diyor ayşe bu kız ne tatlı böyle şuraya bak yatışa bak diyor gene uyku modundaydı zilli ya çok şükür bir sorun yokk her şey gayet ii tansiyon şeker hepsi süper hamdolsun yaradana rahimde acılma falanda yok şimdilik ii gidiyorz kiloda maşallah diyete ragmen 2 kilo almışım 40 gündee gene 75 kilo oldum her neyse kızım iyi olsunda kiloyu veririz :))))

merhaba kizlar nasilsiniz buraya fazla giremiyorum ama hep aklimdasiniz pcye virus girmisti acamiyoduk bugun yapildi... biz cook yorgunuz kizlar sabaha kadar hastanede sanci makinasi bagli bisekilde yattim sancilarim vardi dun sabahtan aksama kadar karnin hep kaskati kesildi 7 defadan fazla olunca tehlikeli oldugunu biliyodum zaten benim fazla olunca bende hastaneye gittim 1 parmak acilmis bile doktor 3 hafta daha tutmamiz lazim dedi ilac verip eve yolladi hep dinlenicekmisim iste boyle kizlar kizim gelmek istiyor ins gelmez cok kucuk ya ins vaktinde gelir kuzum hem daha hazirliklari tamamlayamadim odadi gelmedi eve yerlesemedim ne biliyim ya zaten bu eve tasindigimdan belli hic oturamadim oyuzden sancilar filan basladi bence... BU ARADA KIZIMLA RDVMUZ VARDI AYIN 3UNDE KAFASINDAKI SU ILERLEMEMIS AYNI KALMIS KILOSU 2 480 OLMUS SIMDLIK INS HERSEY IYI INS KAFASINDAKI SU SORUN OLMAZ AMA BUNU OGRENMEK ICIN DOGMASINI BEKLEMEMIZ LAZIM.....mervecim hos geldin canim iyi olmana sevindim.diger arkadaslarida cok opuyorum allaha emanet olun

cnm çok geçmiş olsun :nazar::nazar:maşallah kızmıza korkma annesi allahın izniyle inş kızımız vaktinde ve zamanında gelcek azkaldı yaaa ne güzel dogumlar yaklaşıyorr inş sırayla hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alcaz

Back