kızlar kahvaltıya gidiyorm öptüm hepinizi:))))))))
tam adamina dusmussun desene:))) Ablam da toplu sozlesmeci, Toplu sozlesmeyle calistirilan iscilerin ozlukleriyle ilgileniyor:))) Aksama ararim ben onu.
çok geç değilmi kahvaltı için ayşe.kızımız acıkıyodur ama bu saate kadar.
Merhaba kızlar, hayırlı cumalar
AYŞEcim kahvaltı için çok geç kalmışsın.. biz öğle yemeğine çıkıyoruz şimdi:))
Kizlar yaaa, benim midem cok feci kayniyor artik. Gece-gunduz, ac-tok farketmiyor. Ne yedigime de bagli degil, bu yanmadan cektigimi hamilelikte baska hicbir seyden cekmedim. Neyse, tek derdimiz bu olsun ama herhalde dogumdan sonra kuslar gibi hissedecegim...
canım benim midemde aynı sürekli boğazımda acılık yanma var bende gaviscon kullanıyorum geçen gün gecenin bir yarısı kalkıp gaviscon içtim resmen bide artık çift yastıklı yatıyorum başım baya bi yüksekte normalde yatamam ama napcan küçük hanım için katlanıyorum....bide mutlaka aç kalmamaya çalışıyorum her 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum yoksa sen görme midemdeki curcunayıBir de ben tesadufen farkettim, starbucks'in igrenc bir nane cayi var, hakikaten igrenc ama. yesil cayli olan degil, digeri. O da cok iyi geliyor, sallama poset olarak da satiliyor starbuckslarda. Bir de damla sakizli cikletler, falim vb. papuc kadar olanlar... Sakizin bir guzelligi de artan progesteron sebebiyle sindirimin yavaslamasi sonucu olusan gazi filan da cikartiyor, mide daha bos oldugu icin kaynama azaliyor.
Ama yine de cok feci kayniyor yaaaa(((
herkese merhaba
bilgem gaviscon da çok işe yarıor..tadı biraz kötü ama içer içmez kesiyor..
Ezgiiii, ben o gaviscon tadina bayiliyorum, hemen rahatlama veriyor ya:))) Allah icad edenden razi olsun valla:))))
Kızlar biz geldik. Kaan çok iyi, kocaman olmaya devam ediyor :) 3320 gr ve 48 cm dedi doktorumuz. Doğumda 3,5 kg'yu geçer, 3800 civarı bile olabilir dedi. Veeeeee tabi ki hala dönmemiş, ben zaten biliyordum dönmediğini. Hareketlerimiz aynı yerde çünkü. Kordonu boynuna kravat yapmış, tek kat dolamış. Doktorumuz pek memnun olmadı bu duruma, ona kalsa haftaya alacak hemen. Ben 23 Kasım'ı beklemek istediğimi söyledim. Haftaya ctesi tekrar kontrolümüz var. Eğer 2.,3. katı dolamışsa herhalde daha fazla beklemeyecek. Haftaya kaderimiz belli olacak.
Bu arad ben nezle oldum, Gözüm ve burnum akıyor, zor nefes alıyorumgeceleri zaten uyuyamıyordum, dün gece en kötüsüydü.
Mide yanması çok nadir oluyor bende, 2 gün önce çok kötüydü, bütün gün reflü vardı ama devam etmedi.
Bizim şirket maaş konusunda rahat, maaşlarımızı normal alıyoruz raporluyken, doğum izni de dahil. Şirketten bir arkadaşa vekalet verdik, o sgk'ya gidip kim raporluysa onun parasını alıyor.
Süt parasını duymuştum ama o nasıl olacak ben de bilmiyorum. belki bir kerelik benim gitmem gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?