2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Merhaba kızlar, hayırlı cumalar

AYŞEcim kahvaltı için çok geç kalmışsın.. biz öğle yemeğine çıkıyoruz şimdi:))

tam adamina dusmussun desene:))) Ablam da toplu sozlesmeci, Toplu sozlesmeyle calistirilan iscilerin ozlukleriyle ilgileniyor:))) Aksama ararim ben onu.

sağol canım bende buraya gelmeden işçiydim küçük hanımdan dolayı ayrıldım sonra sözleşmeli başladım ama maalesef işçiyken sendika mendika hak getire bugün yarın dediler 2 yıl geçti nedeyse bakalım sözleşmelilik ne kadar işime yarıycak görcez

çok geç değilmi kahvaltı için ayşe.kızımız acıkıyodur ama bu saate kadar.

Merhaba kızlar, hayırlı cumalar

AYŞEcim kahvaltı için çok geç kalmışsın.. biz öğle yemeğine çıkıyoruz şimdi:))

evet geç oldu biliyorm ama bu gece hiç uyumadık gene öksürük başladı sabaha karşı uyumuşum anca kalktık o yüzden bu gün böyle geç yaptık yarın d.r gidecem gene sanırım hastalık gene başa döndü kafamı yastıga koyar koymaz öksürük başlıyor ben atlatamıycam bu öksürügü nasıl bir şey bu ya çok şükürr

Kizlar yaaa, benim midem cok feci kayniyor artik. Gece-gunduz, ac-tok farketmiyor. Ne yedigime de bagli degil, bu yanmadan cektigimi hamilelikte baska hicbir seyden cekmedim. Neyse, tek derdimiz bu olsun ama herhalde dogumdan sonra kuslar gibi hissedecegim...

tatlım o yanma bende de vardı d.r bana bir tane ilaç verdi çok şükür geçti d.r bir sorsana benim ilaçın ismi (rennie )inan bana hemen kesiyor o yanmayı çok korkunç bir şey ben ne çektim ondan çok şükür şimdi yokk

bilgecim o ağrı bende de felaket.. kesintisiz üç gün sürdüğünü biliyorum.. sadece su içme esnasında gidiyor.. sonra hemencik geri geliyo.. ben ilaç falan kullanmıyorum.. aslında doktorum verdi bi ilaç ama ben dahileye doktoruma sordum bana kalırca içme dedi.. bende içmiyorum.. dediğin gibi tek derdimiz bu olsun..

Rennie, gaviscon, talcid hepsi ayni ve hepsi ise yariyor aslinda ama gecici. ben gaviscon advance surup kullaniyorum. Hemen kesiyor ama iki saat sonra etkisi geciyor. Daha ne kadar icicem ki bunu diyorum. doktor dedi ki bu ilaclar kana karismaz, bunlar su gibidir, sindirime girer, sonra cikarlar, o yuzden sinirsiz kullanabilirsin. Yine de direnebildigim kadar direnmeye calisiyorum.

Ben normalde suyu cok icerim, ama boyle yanma olunca mideyi doldurmaktan kacinip su icemiyorum, zaten ikinci bardagi icecek olsam midemdekileri kaldirip yemek borusuna cikariyor. ama mide yanmasi carpinti ve terleme yapiyor, o zaman da su icme ihtiyaci artiyor.

aynen bilge... çarpıntı yaptığında gerçekten korkuyorum.. resmen kalbim çıkacak gibi oluyor..

Bir de ben tesadufen farkettim, starbucks'in igrenc bir nane cayi var, hakikaten igrenc ama. yesil cayli olan degil, digeri. O da cok iyi geliyor, sallama poset olarak da satiliyor starbuckslarda. Bir de damla sakizli cikletler, falim vb. papuc kadar olanlar... Sakizin bir guzelligi de artan progesteron sebebiyle sindirimin yavaslamasi sonucu olusan gazi filan da cikartiyor, mide daha bos oldugu icin kaynama azaliyor.

Ama yine de cok feci kayniyor yaaaa(((

canım benim midemde aynı sürekli boğazımda acılık yanma var bende gaviscon kullanıyorum geçen gün gecenin bir yarısı kalkıp gaviscon içtim resmen bide artık çift yastıklı yatıyorum başım baya bi yüksekte normalde yatamam ama napcan küçük hanım için katlanıyorum....bide mutlaka aç kalmamaya çalışıyorum her 2 saatte bir bişeyler atıştırıyorum yoksa sen görme midemdeki curcunayı

Kızlar biz geldik. Kaan çok iyi, kocaman olmaya devam ediyor :) 3320 gr ve 48 cm dedi doktorumuz. Doğumda 3,5 kg'yu geçer, 3800 civarı bile olabilir dedi. Veeeeee tabi ki hala dönmemiş, ben zaten biliyordum dönmediğini. Hareketlerimiz aynı yerde çünkü. Kordonu boynuna kravat yapmış, tek kat dolamış. Doktorumuz pek memnun olmadı bu duruma, ona kalsa haftaya alacak hemen. Ben 23 Kasım'ı beklemek istediğimi söyledim. Haftaya ctesi tekrar kontrolümüz var. Eğer 2.,3. katı dolamışsa herhalde daha fazla beklemeyecek. Haftaya kaderimiz belli olacak.

Bu arad ben nezle oldum, Gözüm ve burnum akıyor, zor nefes alıyorum geceleri zaten uyuyamıyordum, dün gece en kötüsüydü.

Mide yanması çok nadir oluyor bende, 2 gün önce çok kötüydü, bütün gün reflü vardı ama devam etmedi.

Bizim şirket maaş konusunda rahat, maaşlarımızı normal alıyoruz raporluyken, doğum izni de dahil. Şirketten bir arkadaşa vekalet verdik, o sgk'ya gidip kim raporluysa onun parasını alıyor.
Süt parasını duymuştum ama o nasıl olacak ben de bilmiyorum. belki bir kerelik benim gitmem gerekebilir.

Ezgiiii, ben o gaviscon tadina bayiliyorum, hemen rahatlama veriyor ya:))) Allah icad edenden razi olsun valla:))))

yapma bilgemmm:))
böyle kireç içiormuşum gibi gelior bir de demir ilaçlarının ağızda kalan kokusu vardır öyle koku bırakıor sanki ağzımda ben sevemedim hiç( hatta içer içmez sadece ağzımdan nefes alıorum ki kokusunu almayayım üstünede 1 bardak su bi dilim elma:):)
ama çok hızlı rahatlattığı kesin...

Ay pelin süpersiniz siz ya.. Kaana bak kocaman ya.. Allahım ne güzel bişiy bu.. Yupppppppyyyyy..... Allah nazarlardan saklasın prensimizi.. Doğum konusuna gelince hayırlısı neyse o olsun.. Sağlıklı gelsinde nasıl gelirse gelsin..

maşallah oğluşuna annesi ne güzel büyümüş küçük delikanlımız kocaman olmuş inşallah hiç bişeycik olmazda istediğin vakitte gelir küçük bey ...ayrıca geçmiş olsun aman kendine iyi bak diycem ama ilaçta alınmıyoki mübarek ne zaman geçerse o zama bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…