Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çikolata düşkünü oldum iyice. Eskiden çok yemezdim, sütlü tatlı tercih ederdim. Sonra %70-80 kakaolu bitterler çıkınca onlara dadandım. Profiterol, ekler vs bayılıyorum. Hamilelikte de tatlı sevgim azalmadı. Şu son haftalar iyice tavana çıktı. Bebek için zararlı olabildiğinden çikolata yemedim bu aya kadar ama şimdi kendime engel olamıyorum :)
Yuppyyyyyyyyyyy biz 8.ayımıza başlamışız... Oley oley oley........
en başından beri takip ettiğim severek okuduğum bu topikteki tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar diliyorum...rabbim sizleri yavrularınızdan hiç ayırmasın...güzel mutlu sağlıklı bebekler olsun kuzularınız...
ne kadar imreniyorum sizlere bi bilseniz...ama kötü gözle sanmayın sakın..biliyorum ki sizde zor yollardan geçtiniz bu bebekler için...rabbim nazarlardan korusun sizleri ve bebeklerinizi..
bazen hiç anne olamayacağımı düşündüğüm anlarda umut oluyosunuz bana...evlat hasreti çok zormuş...6 yıldır çekiyorum bu hasreti...
ben 3 kez yaptırdım tüp bebek 3.de tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum...çok üzüldüm..
3.yü memorıalde yaptırmıştık..acaba 4. içinde oraya mı gitmeliyim?bana fikir verebilir misiniz?
içinizde memorıalde hamile kalan var mı?
Gunaydin kizlaaaaaarrr:)))
Ramazan Bayraminda kaz daglarindan aldigim yarim kiloluk bal kavanozunu az once bitirdim. O zamandan bu zamana 2 adet 680 gr bir adet ufak nutella bitirdim ve ben tatli sevmem ozellikle bali.... Ramazan bayramindan bu zamana da sadece 1,5 kg aldim!... O da aslinda oglumun edindigi agirlik kadar. Oglum annesini yiyor onu anlamis bulunuyoruz, cocuk yapma isini seriye baglasam dondurulmuslar bittiginde tig gibi olacam herhalde:)))
Günaydın güzel anneler ve onlar güzel yavruları
merhaba arkadaşlar çok ağrı çekiyorum böbrek taşı düşürüyorum 28 haftalık olduk doktorlar bişe yapamıyo hamilelikden dolayı sadece ağrı kesici böbreğe girip taşı kırarsak erken doğum olur diyorlar yoruldum korkuyorum dua edin bana bebeğim zamanında gelsin
geçmiş olsun canım
benim kardeşimde de aynı olay oldu ağrıdan çok çekti ama çok şükür bebişe bir şey olmadı, miadında doğdu
inşallah biraz hafifler kendi kendine Allah şifa versin canım
merhaba arkadaşlar çok ağrı çekiyorum böbrek taşı düşürüyorum 28 haftalık olduk doktorlar bişe yapamıyo hamilelikden dolayı sadece ağrı kesici böbreğe girip taşı kırarsak erken doğum olur diyorlar yoruldum korkuyorum dua edin bana bebeğim zamanında gelsin
canim ya gecmis olsun. adak ada agrin gecerse gerceklestirmek uzere. iki kez sancidan kivrildim artik agridan ne yapacagimi sasirmistim, boyle dua ettim adak adadim inan ikisinde de ertesi gun turp gbydim. Insallah sende de ise yarar.
iyşallah canım geçer çok kötü ağrılar artık geceleri uyutmuyo bebeğimde yoruluyor peki sen taşı düşürdünmü canım bebeklere bişe olmasında zor bulduk
Bilge'cimm ben de yıllardır ya diyetteyimdir ya kontrol altında tutma çabasında..tam demiştim ki hamileyken hiiiiçç kafama takmıııcam ne istersem yiyeceğim yine dikkat etmem gerekti sonunda( gerçi başlarda dur durak bilmeden yedim o ayrı:))Ezgim diyetle gecen 18 senenin acisini cikariyorum herhalde:)))