• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Ben de çikolata düşkünü oldum iyice. Eskiden çok yemezdim, sütlü tatlı tercih ederdim. Sonra %70-80 kakaolu bitterler çıkınca onlara dadandım. Profiterol, ekler vs bayılıyorum. Hamilelikte de tatlı sevgim azalmadı. Şu son haftalar iyice tavana çıktı. Bebek için zararlı olabildiğinden çikolata yemedim bu aya kadar ama şimdi kendime engel olamıyorum :)

ayyy sorma canım geçen gün migrosa alış verişe gittik sanki ben değilde eşim hamile magnumun portakallısı çıkmış ya bitter çikolatalı aman sakın alma dedim bu sıralar tehlikeliyim eskisi gibi kendimi frenliyemiyorum dedim yaa bişey olmaz alalım bi taneden bişey olmaz dedi ama o arada ne bi kutusu beyfendi 4 kutu birden almış çeşit çeşit 2 akşamdır dayanamıyorum 2 dilim götürüyorum fındıktı meyveydi derken bu zamana kadarki titizliğimi bozmaya başladım(ayy canım sorma bi türlü yazdırmadılar iki kelime yazıyorum birisi geliyo sonunda yazabildim hele şükür yaaa)

Gunaydin kizlaaaaaarrr:)))

Ramazan Bayraminda kaz daglarindan aldigim yarim kiloluk bal kavanozunu az once bitirdim. O zamandan bu zamana 2 adet 680 gr bir adet ufak nutella bitirdim ve ben tatli sevmem ozellikle bali.... Ramazan bayramindan bu zamana da sadece 1,5 kg aldim!... O da aslinda oglumun edindigi agirlik kadar. Oglum annesini yiyor onu anlamis bulunuyoruz, cocuk yapma isini seriye baglasam dondurulmuslar bittiginde tig gibi olacam herhalde:)))

Yuppyyyyyyyyyyy biz 8.ayımıza başlamışız... Oley oley oley........:8::9::8::9:

günaydıınn canım maşallah sonlara yaklaştın sende 32 haftadan sonrası sanki daha mı yavaş geçiyo ne bizde allahın izniyle 35 e başladık hayal gibi yaaa resmen hergün küçük hanımın odasına gidip bakıyorum az kaldı bu oda dolucak diye değişik bi histeyim sanki evcilik oynuyoruz da yeni oyuncağımız gelicek gibi

en başından beri takip ettiğim severek okuduğum bu topikteki tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar diliyorum...rabbim sizleri yavrularınızdan hiç ayırmasın...güzel mutlu sağlıklı bebekler olsun kuzularınız...
ne kadar imreniyorum sizlere bi bilseniz...ama kötü gözle sanmayın sakın..biliyorum ki sizde zor yollardan geçtiniz bu bebekler için...rabbim nazarlardan korusun sizleri ve bebeklerinizi..:nazar:
bazen hiç anne olamayacağımı düşündüğüm anlarda umut oluyosunuz bana...evlat hasreti çok zormuş...6 yıldır çekiyorum bu hasreti...
ben 3 kez yaptırdım tüp bebek 3.de tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum...çok üzüldüm..
3.yü memorıalde yaptırmıştık..acaba 4. içinde oraya mı gitmeliyim?bana fikir verebilir misiniz?
içinizde memorıalde hamile kalan var mı?

Mavicim iyi dileklerin icin cok sagol, insallah biz de tekrar seninle birlikte sevinecegiz.

Aramizda memorial'de tedavi olan var miydi hatirlayamadim ama baska topiclerde memorialden cok memnun olan arkadaslar hatirliyorum. Yine de bence bu iste prensip, icine bir huzursuzluk dustugunde seni baglayan baska birsey yoksa o merkezi degistirmek. Icinde kusku varken o tedavinin iyi gidecegini beklemek cok dogru olmaz. Hem bazen tedavide ufak bir degisiklik ya da farkli bir yaklasim cok faydali olabiliyor.

Gunaydin kizlaaaaaarrr:)))

Ramazan Bayraminda kaz daglarindan aldigim yarim kiloluk bal kavanozunu az once bitirdim. O zamandan bu zamana 2 adet 680 gr bir adet ufak nutella bitirdim ve ben tatli sevmem ozellikle bali.... Ramazan bayramindan bu zamana da sadece 1,5 kg aldim!... O da aslinda oglumun edindigi agirlik kadar. Oglum annesini yiyor onu anlamis bulunuyoruz, cocuk yapma isini seriye baglasam dondurulmuslar bittiginde tig gibi olacam herhalde:)))

günaydın canım ne güzel bizim küçük hanım işine geleni götürüyo galiba geri kalanı anneye bırakıyo maşallah oğluşuna annesi

herkese günaydııınnnnn:3:

:):):)
Şanslı bilgeee...şanslı fundaaaa...valla şahanesin bilge, ki ben 2 günde 1 kilo alma başarısı gösterip kendimi tutmak için verdiğim mücadele dillere destanken nasıl isterdiiiimmm size benzemeyi...

Bu sabah bir baktım hamurişlerinden aldığım 2 kg'ın 1'i gitmiş :))) Yarınki randevumuz öğlene alındı.
Annem nezle olmuştu geçen hafta, eşime geçti önce, o da sanırım bana sattı. Dünden beri burnum biraz fazla akıyor. Dün bütün gün reflüm vardı, o da boğazımı mahvetti. Portakal ve ıhlamur ile doldurdum kendimi. Akşama da tavuk suyu çorba. Bugüne kadar hasta olmadan geldim, inşallah son 3 hafta yıkılmam..

merhaba arkadaşlar çok ağrı çekiyorum böbrek taşı düşürüyorum 28 haftalık olduk doktorlar bişe yapamıyo hamilelikden dolayı sadece ağrı kesici böbreğe girip taşı kırarsak erken doğum olur diyorlar yoruldum korkuyorum dua edin bana bebeğim zamanında gelsin

günaydın kızlarr
bizimde beşik geldi gidip gelip bakıyorum bir heyecanlandım.....

şu 4 hafta geçsede sağlıkla kavuşsak bebişlerimize:emir_bebek:

bilgecim bebiş büyümüş maşallah, bizimki de geçen hafta 2689 gr dı bakalım salı randevumuz var ne olacak

maşallah bebişlere :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar çok ağrı çekiyorum böbrek taşı düşürüyorum 28 haftalık olduk doktorlar bişe yapamıyo hamilelikden dolayı sadece ağrı kesici böbreğe girip taşı kırarsak erken doğum olur diyorlar yoruldum korkuyorum dua edin bana bebeğim zamanında gelsin

geçmiş olsun canım
benim kardeşimde de aynı olay oldu ağrıdan çok çekti ama çok şükür bebişe bir şey olmadı, miadında doğdu

inşallah biraz hafifler kendi kendine Allah şifa versin canım:69:

geçmiş olsun canım
benim kardeşimde de aynı olay oldu ağrıdan çok çekti ama çok şükür bebişe bir şey olmadı, miadında doğdu

inşallah biraz hafifler kendi kendine Allah şifa versin canım:69:

canım kardeşin taşı düşürdümü benimki kanala girmiş tam rahat ettim derken bu çıkdi bunada şükür bebeğime bişe olmasın razıyım ağrları çekmeye

canim ya gecmis olsun. adak ada agrin gecerse gerceklestirmek uzere. iki kez sancidan kivrildim artik agridan ne yapacagimi sasirmistim, boyle dua ettim adak adadim inan ikisinde de ertesi gun turp gbydim. Insallah sende de ise yarar.

canim ya gecmis olsun. adak ada agrin gecerse gerceklestirmek uzere. iki kez sancidan kivrildim artik agridan ne yapacagimi sasirmistim, boyle dua ettim adak adadim inan ikisinde de ertesi gun turp gbydim. Insallah sende de ise yarar.

iyşallah canım geçer çok kötü ağrılar artık geceleri uyutmuyo bebeğimde yoruluyor peki sen taşı düşürdünmü canım bebeklere bişe olmasında zor bulduk

iyşallah canım geçer çok kötü ağrılar artık geceleri uyutmuyo bebeğimde yoruluyor peki sen taşı düşürdünmü canım bebeklere bişe olmasında zor bulduk

yok canim benim bobrek tasindan degildi agrilarim. Insallah agrilarin azalir hatta tamamen yok olur. kimbilir nasil zordur Allah yardimcin olsun.

Ezgim diyetle gecen 18 senenin acisini cikariyorum herhalde:)))
Bilge'cimm ben de yıllardır ya diyetteyimdir ya kontrol altında tutma çabasında..tam demiştim ki hamileyken hiiiiçç kafama takmıııcam ne istersem yiyeceğim yine dikkat etmem gerekti sonunda:(( gerçi başlarda dur durak bilmeden yedim o ayrı:))
bu güsel şansın doya doya keyfini çıkart tatlımm..az kilo alıp turp gibi sağlıklı çocuk doğuracak ikoncan annelerimsiniz siz benim..:nazar:

reno çok geçmiş olsunn...en kısa zamanda geçsin ağrıların..

Reno canım çok geçmiş olsun.. Böbrek ağrısını çok iyi bilirim.. Bende de kum var..biraz su içmeyi azaltsam hemen başlar ağrımaya.. Allah yardımcın olsun tatlım..

Back