Yaw kızlar; kilo konuşmuşsunuz, yarama parmak bastınız... Benim derdim de kilo almamak(((((( Ben test günü 61 kilo idim, şimdi 66 kiloyum... Ve son muayenemden beri de hiç almadım ((((( Günlerdir bunu taktım kafaya.. Doktorumu aradım geçen gün, söledim, "e iyi işte alma kilo" dedi... Beni bu cevap tatmin etmedi... Bebeğin en hızlı büyümesi gereken haftalardayım, nasıl kilom değişmiyoooooo (( Yememde de bir noksanlık yok... Olması gerektiği gibi besleniyorum... Ne aşırı ne de az.. Sağlıklı gıdalar tüketiyorum... Dr normal dediyse de ben taktım, deli oldum... Bugün başka bi yere gidicem
günaydıınn bee ve diğer güzel anneler ve prens ,prensesler....gerçi site çok sessiz kimseler yok ama bişey sorucam ...sevgili çalışan anneler doğum iznine çıkınca maaşlarımızı almıyomuşuz galiba doğum iznimiz bittikten sonra 3/2 sini alabiliyormuşuz bununla ilgili bilgisi olan varmı ssk yı aradım ama kimse bilgi veremedi anlamadım gitti ...bilgisi olanlar bilgilendirirseniz sevinirim
Canim ben de onu merak ediyorum, biz seninle muhtemelen ayni sektorde calisiyoruz, ben de insaat sektorundeyim. Bizim personelci arkadas sgk'ya hesap numaranizi veriyoruz, onlar maasinizin (sgk'ya gosterilen tabii ki) 2/3'unu yatiriyorlar dedi ama ne zaman yatar ben de bilmiyorum. Ustunu de sirket yatiracakmis, bugun bizim sirketin maas gunu, aksama dogru isin sirket kisminin ne sekilde oldugunu anlayacagiz ama SGK ne zaman ne sekilde yatirir, heyecanla bekliyoruz:)))
ben muhasebecimle konuştum kızlar bu konuyu.. önceden doğum izni bittiğinde alabiliyormuşuz.. ama yeni sisteme göre rapor 10 günlük düzenleniyormuş.. dolayısıyla her ay sonu ptt ye yatacakmış.. bizde kimliğimizle gidip ordan çekecekmişiz.. bizim kızın söylediği bu tabi.. internetten bi araştırmak lazım..
canım sende bayram la izne çıkıcan o zaman ben devllette çalışıyorum maaşımı çalışmadan önce alıyorum bende onu düşündüm biz haftaya cuma maaşımızı alıcaz malum 2 hafta sonrada izne çıkıcam acaba benim paramı kesiceklermi yoksa esas rapor doğumla birliktemi başlıyo üffff kafam karıştı valla
ya ben aslında şeyi merak ediyorum.. aslında dün onuda sordum ama aldığım cevap beni tatmin etmedi.. şimdi ben bu hafta sonu gidip 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam ya... e 38.haftanda bi aksilik olmazsa sezeryan yaparız dedi doktorum.. e benim 2 haftalık iznim güme gidecek.. oysaki ben aralık başı çıkarım diyodum izne.. nolucak şimdi.. siz nasıl yaptınız..
Memur olunca isler degisiyor tabii, dedigin gibi biz maaslari geriden aldigimiz icin ben bugun tumunde izinli olduugm ekim ayinin maasini alacagim. Benim ablam devlette isci ve muhendislerin Personel Ozluk Fazla Mesai gibi konulariyla ilgilenen bir dairede yonetici. Kendisi de bolca rapor kullanmis bir insandir. Aksam onu aradigimda ona sorarim senin icin. Fakat ben topluca verilecegini dusunmuyorum. SGK'nin odeyecegini bildigim bir analik ve sut parasi midir oyle birsey var, bizim raporlu oldugumuz donemlerin maasinin disinda bir cesit ek odeme, onu dogumdan bir sure sonra topluca veriyor. Dogumdan sonra dogum raporunu goturdugumuzde saniyorum onun icin de basvuruyoruz.
günaydın kızlarr biz daha şimdi kalktık herkese ahyırlı cumlar olsun rabbim meleklerimizi ve bizi korusun aminnnnnnn
alalah bir sorun yoktur inş iki kez aradım açmadı bende işi vardır die bir daha aramadım.......ayşecim ben de dün aradım, açmadı.. bak şimdi merak ettim..
hayırlı cumalar canım...
canım ben sözleşmeli memurum yani emekli sndığına değil ssk ya bağlıyım o yüzden ödeme şekilleri sanırım sizinle aynı ama ablandan bilgi alırsan sevinirim ama bu kesintilide olsa her ay alma işi eğer doğruysa çok çok iyi olur valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?