Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlarrr coook acil yardiminiza ihtiyacim var buraya yaziyorum cunku deneyim yasadiginizi bliyorum ... bende tup bebek yaptirdim ve su an 4 haftayi bitirdim yni 5 haftadayim... biraz once kanamam oldu birazcik ama rengi kahverengi yani kirmizi degil bu nedemek acaba coook korktum ben.... kotu biseyemi isaret.. birileri lutfen neolur bana cevap verebilirmi... coook korkuyorumm
Canim, hemen korkmani gerektirecek bir durum yok, bahsettigin kanama ile ben de karsilastim, yanlis hatirlamiyorsam 12. haftaya kadar devam etmisti. Yine de mutlaka doktoruna haber verip mutlaka gorunmelisin. Doktorlar kanamanin keseyi rahim icine tutturan kenarlardan gelip gelmedigini gorebiliyor. Kesenin etrafindan gelmesi dusuk tehlikesi anlamina gelir ama o durumda kan daha parlak kirmizi oluyor. Bir de rahimin buyumesinden dolayi en dis tabakayi olusturan yumusak dokunun gerilmeyle zedelenip kanamasi var, o ufak ufak ve farkli yerlerde oluyor miktar olarak da az oluyor, rahimin icinde o az miktardaki kan eskiyip disari cikana kadar kahverengilesiyor. Anlattigina gore senin kanaman buna benziyor. Kendini yorma, bol bol dinlen ve hic vakit kaybetmeden doktoruna gorun.
kızlar herkeze iyi akşamlar tecrübelerinize ihiyacım var
benim 9 gün tahlilim 44.28 bugün 11. gün tahlilim 163.6 çıktı tam 4 katı iki kat iki kat artması gerekmezmi neden ikizmi acaba kızlar doktorumu aradım meşguldü sanırım meşgule attı geride dönmedi yarın arıyacam kızlar nasıl değerler 4 katı olması beni endişelendirdi dış gebelik falan değildir dimi kızlar.
Ciciler topiğine resim koydum :)
e uygunmuş.. Sağol ezgicim bende bi bakiim.. Burda mothercare yok maalesef.. Güya istanbula gidecektik, ama bu saatten sonra o da yalan oldu.. Internet falan bakınıyorum ama yok.. Lcw bakiim bende.sevgiiii bak ne diicem..
Ben pek lcw e girmem normalde bir iki kere o hamile t-shırt leri için girmiştim gebelikten sonra o zaman diikkkatimi çekmişti renkli ve çeşitli pijamalar vardı..az önce dışarı çıktım hadi bi abkiiim dedim çook güsel pijamalar vardı ben bi tane aldım pamuk penye üstü kısa kollu önden düğmeli altı gayet bol rahatça aldım bende..ve toplam 20 tl:)bak bi istersen..gerçi orda mother care varsa pelinin aldıkları daha mantıklı daha kaliteli ve fiyatı neredeyse aynı ama benim burda öyle bi şansım olmadığı için bundan sonra izmire gitmemde zor olacağı için aldım artık..
canım iyi dileklerin için çok sağol.. Inan bizde hep dua ediyoruz sizin için..en başından beri takip ettiğim severek okuduğum bu topikteki tüm anne adaylarına sağlıklı sıhhatli kolay doğumlar diliyorum...rabbim sizleri yavrularınızdan hiç ayırmasın...güzel mutlu sağlıklı bebekler olsun kuzularınız...
Ne kadar imreniyorum sizlere bi bilseniz...ama kötü gözle sanmayın sakın..biliyorum ki sizde zor yollardan geçtiniz bu bebekler için...rabbim nazarlardan korusun sizleri ve bebeklerinizi..
Bazen hiç anne olamayacağımı düşündüğüm anlarda umut oluyosunuz bana...evlat hasreti çok zormuş...6 yıldır çekiyorum bu hasreti...
Ben 3 kez yaptırdım tüp bebek 3.de tuttu ama boş gebelik oldu kürtaj oldum...çok üzüldüm..
3.yü memorıalde yaptırmıştık..acaba 4. Içinde oraya mı gitmeliyim?bana fikir verebilir misiniz?
Içinizde memorıalde hamile kalan var mı?
yine mi uyuyamadın kuşum ya.. Bende bir uyur bi uyanıkım gece.. Her hareket edişimde uyanıyorum..uykuuuuuuuuuuu biraz uykuuuu bütün isteğim buydu(
canım hayırlı olsun.. Bu sonuçlara göre hamilesin.. Ama dış gebelik ve ikiz hakkında fikir yürütmek için erken.. Doktorun daha iyisi bilir..kızlar herkeze iyi akşamlar tecrübelerinize ihiyacım var
benim 9 gün tahlilim 44.28 bugün 11. Gün tahlilim 163.6 çıktı tam 4 katı iki kat iki kat artması gerekmezmi neden ikizmi acaba kızlar doktorumu aradım meşguldü sanırım meşgule attı geride dönmedi yarın arıyacam kızlar nasıl değerler 4 katı olması beni endişelendirdi dış gebelik falan değildir dimi kızlar.
aynen senin gibiyim bende.. Hanımefendiye şekil beğendiremiyoruz.. Ben de aralık başı gibi izne çıkarım diyordum ama doktor haftayı önde göstermezse 37.haftam aralık 12 ye falan denk geliyor.. E 20sınde de sezeryan olursa gitti benim 3 haftalık izin..canım bende gece ikidebir kalkıp duruyorum uyuyormuyum uyumuyomuyum anlamıyorum özellikle sağa dönünce küçük hanım inşaata başlıyo başlıyo vurmaya hadi sola dön yine ...kısmetse bende bayramdan sonraki cuma iznim başlıycak eğer daha önce izne çıkarsam sanki evde sıkılıcakmışım gibi geliyo sanki bide çok dirayetli 8 aydan sonra bu hafta abur cubur çikolata gibi zararlı şeylere heves ediyorum çok tehlikeliyim yani bu sıralar
ben de çikolata düşkünü oldum iyice. Eskiden çok yemezdim, sütlü tatlı tercih ederdim. Sonra %70-80 kakaolu bitterler çıkınca onlara dadandım. Profiterol, ekler vs bayılıyorum. Hamilelikte de tatlı sevgim azalmadı. şu son haftalar iyice tavana çıktı. Bebek için zararlı olabildiğinden çikolata yemedim bu aya kadar ama şimdi kendime engel olamıyorum :)