Yumuşatıcıya gerek olmadığını düşünüyorum, penyeler çok yumuşak zaten, yıkanınca da değişmedi. Hem deterjan da çok güzel kokuyor.
Genelde ben yumuşatıcı kullanılmasına gerek olmadığını okudum, kullananı da duymadım. Hiç aklıma bile gelmedi açıkcası. Özellikle araştırmadım. Yıkayıp da sonucu görünce de boşuna para vermediğime sevindim yani.
bende alış veriş yaparken hiç aklıma gelmemişti ama eşim görünce aa bak yumuşatıcısıda varmış alalım yumuşacık olur cicilerimiz dedi hadi alalım dedik yani babamız heves etti
bsb ; ben de yumuşatıcı alanlardanım:) Ben giysilerinde kullanmadım yumuşatıcıyı, hakkaten gerek de yok... Ama diğer oda tekstillerinde falan kullandım... Perdesinde, minderlerde, vb...
Kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz
Kızlar hastaneden geliyorm şimdi yaklaşık 16 tane test yapıldı offffffff sabah 8den bu tarafa hastanedeyimm test sonuçlarını bekledim şekerimmmmmm çok güzel çıktı 86 normal dedi filiz hanım diger testlerde güzel çıktı şimdilik erken dogum riski ortadan kalktı sadece kan degerim düşük biraz rahimden ultrasyona girdim rahim azıdada sorun yok allahım sana çok şükür inş hep böyle gider kızm saglıkla gelir inşş ay acayip yorgunum yatmaya gidiyorm hepinizi çokkkkkkkkkk ama çok öpüyorm yaradana emanetsinizzz
gözün aydın canım.senin be bebeğinin iyi olmasına sevindim.86 açlık şekerin değilmi ayşe 1 saat sonraki tokluk şekerinde önemli.tokluğuna bakılmadımı.
bsp cnm tşk ederim çok saol valla ne yalan söyliyim şimdi biraz rahatladım hamdolsun yaradana allahım bozmasın inş hepimizin bebekleri vaktinde ve zamanında gelir yarında rabbim nasip ederse kızmın odası gelcek :))))) ne güzel yaaa insanı çok tuaf bir heycan sarıyorrr allahım mutlulugumuzu hiç bozmasın aminnncanım maşallah bütün testlerinin iyi olduğuna sevindim gözün aydın canım....
nagihancım çok teşekkür ederiiz canım..bende çok hızlı kilo alıordum ama bu ay durdurdum kendimi yoksa gidişat çok kötüydü..sen de halledersin çok az dikkat etmek bile sonuç veriorr..ama hiç de canını sıkma ben de sıkmıorum artık kilo alsak bile sonrasında veririz mutlaka değil mi:):)
en kısa zamanda kzıınla buluşursun da bizi de bilgilendirirsin sağlıkla inşallah...
günaydın kızlar... nasılsınız bakiim.. bu sabah hava çok güzel.. bizde babamızın sabah şarkılarıyla uyandık.. o enerjiyle kalktık krep yaptık kahvaltıya.. biz pek yiyemedik ama babamız götürdü sabah sabah...
akşam doktor amcamıza gittik.. 1630 gr 42 cm olmuş.. herbişiyimiz çok iyiymiş.. tam haftamızda gidiyomuşuz.. beslenmesi, büyümesi çok güzel dedi.. kalp ritmimiz de çok güzelmiş.. 63 kilo olmuşuz.. doktor benimde kilo alımıma gayet sağlıklı ve istikrarllı kilo alıyorsun dedi... sözün özü süperiz ana kız.. ve çok mutluyuz.. ama ben 32.hafta raporunu sormayı unuttum.. bayramdan sonraya çağardı ama ben bayramdan önce gidip raporu hazırlatırım.. yani 2 hafta sonra bi daha görcem kızımı.. haberler sona erdi.. hepiniz mutlu sağlıklı bol güneşli günler diler, annişlerin yanaklarından, minişlerin heryerinde öperiz..
Günaydın Kızlaaar:))))))
Birkaç hafta önce Bilgenin yaşadığı anları şimdi ben yaşıyorum:)))) Nemiiii; ÜTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ....
Resmen özel bir düzenek kurdum Tanem in odasında, oturuyorum, ütülüyorum, katlıyorum, yerleştiriyorum:))))) ütüden hiç bu kadar zevk almamıştım ama
Bizde de pembe çoook:)) Bi de ben öle çok bebekli, böcekli kargaşık kurgacık desenleri sevmediğim için hep düz almışım... Sanki koca insan giydircem:)) Neyse ki bir iki tulumu çok renkli...
Ama bişey dikkatimi çekti, aldıklarımı yıkarken 6 makina falan oldu,,, daha bir iki makine daha yıkanacak var... uyku seti ve yün örme hırkalar yıkanmadı henüz... Ama çekmecelere girince azıcık kaldı sankiÇünkü minicikleeeeeeer:)))))))
bsp cnm tşk ederim çok saol valla ne yalan söyliyim şimdi biraz rahatladım hamdolsun yaradana allahım bozmasın inş hepimizin bebekleri vaktinde ve zamanında gelir yarında rabbim nasip ederse kızmın odası gelcek :))))) ne güzel yaaa insanı çok tuaf bir heycan sarıyorrr allahım mutlulugumuzu hiç bozmasın aminnn
İyi günler bayanlar. 42 yaşındayım. ilk evliliğimden 10 yaşında kızım ve bir kurtajım var. İkinci evliliğimden ise bir dış gebelik ve 1 adet başarısız aşılama, 4 adet başarısız tüp bebek denemesi var. Şuanda da 4 gün önce 5. deneme uygulandı 2 adet embriyo biri 2. kalite diğer 3. kalite döllenmiş yumurta transferi yapıldı (5. gün transferi). Beklemekteyim, bunaldım. 4. başarısız tüp bebek denemesinde her zaman dikkat ettim. Şimdi dikkat etmiyorum. 2 gün dinlendim, şuanda dışardan alışverişten geldim ve bu mesajı yazıyorum. İsyandayım neye göre başarı sağlanıyor, 12 gün boyunca yataktan çıkmayacaksak o zaman bizi hastanede misafir etsinler 12 sonra içimiz rahat gebelik elde edilmiş şekilde çıkalım ordan. Ne yapacağımı bilmez durumdayım. Allah hiç gebeliği olmayanların yardımcısı olsun, biz dogurmuşların da birazcıkta olsa yanımızda olmasını temenni ediyorum. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?